Son dakika: Resmen felaket... Sokak ortasında görüntülendi, telefonlara sarıldılar!
Son dakika: Resmen felaket... Sokak ortasında görüntülendi, telefonlara sarıldılar! Kasırga çok fena vurdu... Çarşamba sabahı erken saatlerde yeniden güçlendi, alarm seviyesi Kategori 2'ye yükseltildi. Ülkenin güneyini vurdu, sokaklar göle döndü, çatılar uçtu, tekneler battı. Ağaçlar yerinden söküldü. Son dakika haberine göre, sokaklarda oluşan devasa birikintilerin, "santimetrelerle değil metrelerle ölçüldüğü" açıklanırken, göle dönen caddede yüzdüğnü görenler ise gözlerine inanamadı. İşte son dakika haberinin detayları...
17.09.2020 Dünya
Pentagon askıya aldı
Pentagon askıya aldı ABD Savunma Bakanlığı, Suudi bir pilotun Florida'daki donanma üssünde üç askeri vurması üzerine söz konusu Ortadoğu ülkesinden gelenlerin uçuş eğitimlerini rafa kaldırdı. ABD'de eğitim gören tüm yabancı askerler taramadan geçirilecek.
11.12.2019 Dünya
ABD donanma üssündeki silahlı saldırı 'terör eylemi varsayımı' ile inceleniyor
ABD donanma üssündeki silahlı saldırı 'terör eylemi varsayımı' ile inceleniyor ABD’nin Florida eyaletindeki Donanma Hava İstasyonu Pensacola'da cuma günü meydana gelen saldırının "terör eylemi varsayımı" ile soruşturulduğu bildirildi.
8.12.2019 Dünya
Bir anlık dalgınlık sonu oluyordu! Sarhoş hemşire...
Bir anlık dalgınlık sonu oluyordu! Sarhoş hemşire... Antidepresan aldıktan sonra yüksek alkollü içecekler tüketen genç hemşire kabusu yaşadı.
25.11.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri