Phuket

Phuket

Son dakika Phuket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Phuket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Phuket haber sayfamızda...

Phuket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 356 phuket haberi bulunmuştur.
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı
Milyonlarca tatilcinin bayram göçü başladı Tatilcilerin bayram hazırlığı tamam... 30 milyondan fazla kişinin seyahat edeceği tahmin ediliyor. Antalya ve Bodrum otelleri ile Sapanca tesisleri için talep yüksek. Yunan adaları da ilgi görüyor.
5.04.2024 Ekonomi
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor
Turizm ‘bayram’ ederek başlıyor Ramazan Bayramı tatili 9 güne çıkınca turizm bölgelerinde yoğun hareketlilik için hazırlıklar başladı. Bu dönemde okulların ara tatili de olacak. Turizmciler, uzun bayram tatiliyle yaz sezonunun açılacağı görüşünde...
21.03.2024 Ekonomi
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı!
Leyla Bilginel: Beş yaşındayken babam beni bıçakla kovaladı! Oğlu Kayra ile 2014 yılında Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kuran, 2023'te ise Türkiye'ye kalıcı olarak geri dönen eski oyuncu Leyla Bilginel, çocukken başına gelenleri anlattı.
14.03.2024 Cadde
Sapkın parti savaş alanına döndü! Ödeme kavgasında kan aktı
Sapkın parti savaş alanına döndü! Ödeme kavgasında kan aktı Tatil cennetinde parti için kiralanan villada 'eksik ödeme' nedeniyle kavga patlak verdi, bir komşunun kaydettiği video ülke sınırlarını aşıp dünya medyasının gündemine girdi. Görüntülerde partiye katılanlardan birinin çıplak şekilde villadan kaçtığı görüldü.
23.02.2024 Dünya
Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 (F9 The Fast Saga) filmi ne zaman ve nerede çekildi?
Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 (F9 The Fast Saga) filmi ne zaman ve nerede çekildi? Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları ve konusuyla merak ediliyor. Hızlı ve Öfkeli 9 filmi 19 Şubat Pazartesi günü Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Serinin 9. filminde geçmişinden gelen bir tehdide karşı mücadele etmek zorunda kalan Dom ve ekibinin hikayesini konu alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Justin Lin otururken oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Sung Kang, Helen Mirren ve Charlize Theron yer alıyor. Peki, Hızlı ve Öfkeli 9 filmi oyuncuları kimler konusu nedir? Hızlı ve Öfkeli 9 ne zaman ve nerede çekildi?
19.02.2024 Bilgi Rehberi
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı
Kuala Lumpur-Sabiha Gökçen seferini yapan ilk uçak Havalimanı’nda törenle karşılandı Sabiha Gökçen'den ilk uzun menzilli destinasyon 10 saat ile Malezya oldu. 9 Şubat 2024 tarihinde başlayan Kuala Lumpur (KLIA) - İstanbul (SAW) hattı haftada dört sefer yapılıyor. Batik Air’in bugüne kadarki en uzun menzilli uçuşuyla İstanbul’a gelen yolcular terminalde çiçek ve lokumla karşılandı.
10.02.2024 Vitrin
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti Ocak ayında Rusya'da göreve başlayan İsrail elçisi görev süresinin bir ayı dolmadan söylediği sözler nedeniyle ülkede kaos çıkarttı. Moskova yönetimi ise bu durumla ilgili hemen harekete geçti.
5.02.2024 Dünya
Fillerle poz
Fillerle poz Rabia Soytürk, tatil için Tayland’a gitti.
11.01.2024 Cadde
Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu
Rabia Soytürk'ün fille pozları gündem oldu Ünlü oyuncu Rabia Soytürk, Tayland tatilinden paylaştığı pozlarla adından söz ettirdi. Rabia Soytürk filli pozlarıyla dikkat çekti ve sosyal medyada rekor beğeni aldı.
10.01.2024 Cadde
Tayland Hakkında Bilgiler; Tayland Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Tayland Hakkında Bilgiler; Tayland Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Tayland, Asya kıtasında ve Hindiçin yarımadasında yer alır. Resmi adı Tayland Krallığı olan ülkenin Güney Çin Denizine ve Bengal Körfezine kıyısı vardır. 200'den fazla adaya sahip olan ülke Asya'nın en fazla turist çeken ülkelerinin başında geliyor. Tayland'ın başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
2.01.2024 Dünya
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! 58 bin havai fişekle nefes kesen gösteri
Dünya 2024'e 'merhaba' diyor! 58 bin havai fişekle nefes kesen gösteri Yeni Zelanda 2023'ü yağmur altında uğurladı, Avustralya'da Sydney Limanı çevresinde 1 milyonu aşkın kişi havaifişek gösterisini izledi.
31.12.2023 Dünya
Şevval Şahin bikinili pozlarıyla beğeni topladı
Şevval Şahin bikinili pozlarıyla beğeni topladı Miss Turkey yarışmasında elde ettiği başarıyla tanınan Şevval Şahin, yaz sezonunu açtı. Siyah bikinisiyle güneşlenirken çekilen karelerini takipçileriyle de paylaşan ünlü mankene yorum yağdı. Şahin'in pozları kısa sürede binlerce beğeni aldı.
5.06.2023 Cadde
'Çok Avrupaisin' diyerek rol vermemişler! 'Taş gibi hatunum'
'Çok Avrupaisin' diyerek rol vermemişler! 'Taş gibi hatunum' 2014 yılında oğlu Kayra ile Tayland'ın dünyaca ünlü adası Phuket'te yerleşerek yeni bir hayat kuran Leyla Bilginel, geçtiğimiz aylarda Türkiye'ye kalıcı olarak geri dönmüştü. Kardeşi Aylin Kömürcü ile görüntülenen oyuncu, 'sosyal medya' ve 'estetik' sorularına çok konuşulacak cevaplar verirken, gelecek planlarından da bahsetti.
24.05.2023 Cadde
Organik Leyla
Organik Leyla Oğlu Kayra’yla 2014 yılından beri Phuket’te yaşayan Leyla Bilginel, Akmerkez’de görüntülendi.
24.05.2023 Cadde
Phuket'te turistleri taşıyan sürat teknesi deniz fenerine çarptı: 30 yaralı
Phuket'te turistleri taşıyan sürat teknesi deniz fenerine çarptı: 30 yaralı Tayland'ın ünlü tatil merkezi Phuket'te turistleri taşıyan sürat teknesinin deniz fenerine çarpması sonucu 2’si ağır 30 kişi yaralandı.
17.05.2023 Dünya
Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu!
Kocasını başkasıyla basan kadının intikamı acı oldu! Tayland'da bir kadın eşinin başka bir kadınla arasında geçen mesajları yakaladı. Olayın devamı dünya basınında gündem oldu.
28.01.2023 Dünya
Şevval Şahin'den Phuket pozları! 'Hiç mi canın makarna çekmiyor?'
Şevval Şahin'den Phuket pozları! 'Hiç mi canın makarna çekmiyor?' İşletmeci Murat Kazancıoğlu ile kısa bir ayrılık sürecinin ardından barışan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, İngiltere'nin başkenti Londra'dan sonra dünyaca ünlü turizm adası Phuket'e gitti. Genç model, takipçilerinden zayıflığıyla ilgili çok sayıda yorum aldı.
21.01.2023 Cadde
İGA İstanbul Havalimanı’ndan ‘Kardeş Havalimanı’ mutabakatı
İGA İstanbul Havalimanı’ndan ‘Kardeş Havalimanı’ mutabakatı İGA İstanbul Havalimanı, Airports of Thailand (AOT) ile Bangkok’ta, Airports Corporation of Vietnam ile de Ho Chi Minh’de, “Kardeş Havalimanı Mutabakat Zaptı” anlaşmasına imza attı. Gerçekleştirilen iş birliği sayesinde Türkiye ile Tayland ve Vietnam’ın turizm potansiyelinin yanı sıra ülke ekonomilerine de önemli faydalar sağlanması hedefleniyor.
2.12.2022 Ekonomi
Yerliler sahilde buldu! 3 ton ağırlığında ölüm nedeni bilinmiyor
Yerliler sahilde buldu! 3 ton ağırlığında ölüm nedeni bilinmiyor Tayland'ın Racha Adası’nın güney sahiline ölü balina vurdu. Tayland’ın ünlü tatil bölgesi Phuket'e bağlı Racha Adası’nın güney sahilinde yerliler tarafından kıyıya vurmuş ölü bir balina bulundu.
31.10.2022 Dünya
Tayland'daki gece kulübü yangınında can kaybı artıyor
Tayland'daki gece kulübü yangınında can kaybı artıyor Tayland’ın Chonburi eyaletindeki Mountain B adlı gece kulübünde Ağustos ayında çıkan yangında hayatını kaybedenlerin sayısı 25'e yükseldi.
16.10.2022 Dünya
Şimdiki zamanın hikayesi
Şimdiki zamanın hikayesi BÜNYAMİN AYGÜN  Phuket rüyası - SAADET KANDUR Dünyanın turizm cenneti olarak bilinen Phuket Adası, ölmeden görülmesi gereken yerlerden sadece biri...
2.10.2022 Kültür Sanat
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı
THY: Tayland'a seyahatlerde aşı ve test zorunluluğu kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), Tayland uçuşlarında Covid-19 tedbirleri kapsamında uygulanan aşı kartı ya da PCR testi ibraz etme zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.
1.10.2022 Ekonomi
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya ikincisi oldu
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya ikincisi oldu 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, dünya ikincisi oldu.
16.09.2022 Milli Takım
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya finalinde
23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı dünya finalinde 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye 23 Yaş Altı Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı, yarı finalde Almanya'yı 63-56 mağlup ederek finale yükseldi. Millilerin rakibi Japonya olacak.
15.09.2022 Diğer
Tayland 20 yılın en şiddetli muson yağmurlarıyla mücadele ediyor
Tayland 20 yılın en şiddetli muson yağmurlarıyla mücadele ediyor Tayland’da etkili olan son 20 yılın en şiddetli muson yağmurları nedeniyle nehirler taştı, birçok ev ve iş yeri sular altında kaldı.
8.09.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Phuket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.