Türk savunmasının gizli devi suya indi!
Türk savunmasının gizli devi suya indi! Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Tersane Komutanlığında Yeni Tip Denizaltı Projesi 1'inci Gemisi Pirireis'in Havuza Çekme ve 5’inci Gemisi Seydialireis'in İlk Kaynak Töreni'ne katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Şayet KKTC ve Libya ile başlattığımız süreçlerden vazgeçersek bırakınız ekonomik faaliyetleri, bize denize girecek kıyı, olta atacak sahil bile bırakmayacaklar." dedi.
22.12.2019 Gündem
Türkiye'nin yeni denizaltısı! İlk kaynak yapıldı
Türkiye'nin yeni denizaltısı! İlk kaynak yapıldı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, "Türk Deniz Kuvvetleri denizlerdeki güç mücadelesinde envanterindeki denizaltılar ile etkin ve caydırıcı bir kuvvet olarak yer almaktadır" dedi.
22.12.2019 Gündem
Son dakika | Türk savunmasının gizli devinden ilk görüntü geldi!
Son dakika | Türk savunmasının gizli devinden ilk görüntü geldi! Türk Deniz Kuvvetleri ve Türk savunma sanayisine yeni kabiliyet ve yetenekler kazandıran Yeni Tip Denizaltı Projesi kapsamında inşa edilen ilk denizaltı Pirireis, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı törenle bugün havuza çekilecek. Gölcük Tersane Komutanlığında gerçekleştirilecek törende ayrıca 5'inci gemi Seydialireis'in ilk kaynağı da yapılacak.
22.12.2019 Gündem