Play Store

Play Store

Son dakika play store haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan play store gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan play store haber sayfamızda...

Play Store

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 861 play store haberi bulunmuştur.
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki Sosyal medya platformu Instagram’a her gün binlerce insan katılıyor. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’da yeni hesap ve dondurulan hesap açma her ne kadar zor görünse de birkaç adımda kolayca yapılabiliyor. Numara veya e-posta ile Instagram’a kolayca kaydolma işlemi yapılabiliyor. Telefon veya bilgisayar üzerinde hesap açma sadece birkaç dakika sürüyor. Ancak bu durum dondurulan hesaplar için geçerli olmuyor. Dondurulan hesabı açmak için birkaç gün beklemek gerekiyor. Instagram hesabı nasıl açılır? diyorsanız 'Instagram yeni hesap açma ve kaydolma' linki 2024 içeriğimizden öğrenebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması hiç şüphesiz WhatsApp. Her geçen gün güncellemeleri ile kendine yenilik katan WhatsApp’ta mesajları silme özelliğinin yanı sıra silinen mesajları geri getirmek gibi bir imkan da bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlardan kolayca silinen mesajları görmek için birkaç adımlık işlem gerekiyor. WhatsApp silinmiş mesajlar nasıl geri getirilir? “WhatsApp Silinen Mesajları Görme 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan ve bugün dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan Instagram aynı zamanda pazarlama aracına da dönüşmüştür. Dijital dünyaya markasını tanıtmak isteyen ve kişisel kullanıcılar tarafından kullanılan Instagram'da gün içerisinde pek çok hesap açılmaktadır. Peki Instagram hesabı nasıl açılır? 2024 Telefondan ve bilgisayardan Instagram hesap açma yöntemlerini sizlere yazımızda detaylıca açıkladık.
1.01.2024 Teknoloji
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır?
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyar kullanıcıyı aşan fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram kullanımı artarken yeni kaydolmak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Instagram giriş işlemi telefon veya bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Instagram’a giriş yapabilmek için hesabınız yoksa öncelikle kaydolmak şart. Aksi takdirde Instagram’a giriş yapamazsınız. Yeni hesabı Instagram giriş ekranı üzerinden akıllı telefon veya bilgisayardan açabilirsiniz. Instagram şifresini unutanlar ise tekrardan hesaplarına ulaşmak isterlerse parola sıfırlama işlemi yapmalı. Instagram giriş yap linki, Instagram giriş yapma ve açma nasıl yapılır? diyorsanız içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
Hayalet liselere e-yoklama önlemi
Hayalet liselere e-yoklama önlemi MEB, açık liseye geçiş şartlarını taşımayan ancak tam zamanlı kurslarla üniversite sınavına hazırlanmak isteyen 12. sınıf öğrencileri için derslerin işlenmediği, devamsızlığın dikkate alınmadığı ‘hayalet sınıf’ kuran özel okullara inceleme başlatmıştı.
1.11.2023 Gündem
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır?
Brain Test Cevapları Nelerdir? Brain Test Nasıl Oynanır? Eğlenceli zeka bulmaca oyunlarından bir tanesi olan Brain Test Türkiye’de en çok sevilen oyunlar arasında yer alıyor. Zorlayıcı bölümleri ile hem zeka geliştiren oyun aynı zamanda eğlendiriyor. Ekranda verilen soru ne nesnelere göre cevapları bulmak gerekiyor. Şaşırtıcı cevapları bulunan oyunda seviye atladıkça Brain Test cevapları da bir o kadar zor olmaya başlıyor. Oyunun 200’den fazla seviyesi bulunuyor. Brain test nasıl oynanır? “Brain Test Cevapları Nelerdir?” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi
Finlandiya, dünyada ilk kez dijital pasaport uygulamasını denedi Finlandiya Sınır Kontrol Birimi Dijital Seyahat Belgesi'nin fiziksel pasaport kadar güvenilir olduğunu belirtti.
3.09.2023 Dünya
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi Arama motoru Google'ın ürünü olan Gmail, dünya üzerinden en çok kullanılan e-posta sistemlerinden bir tanesidir. Güvenli kullanım ve depolama sayesinde rakiplerini aşarak küresel çapta 420 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaştı. Gmail hesapları ile oturum açılan cihazlarda YouTube, Play Store gibi pek çok Google ürününe de giriş yapılmaktadır. Google tarafından sunulan bu ücretsiz mail sistemine giriş yapmak için öncellikle kaydolmak gerekiyor. Belirli kullanıcı adı ve şifre ile PC veya akıllı telefonlardan yeni hesap açma işlemi yapılabilir. Ardından oturum açılarak mail sistemi ve bağlı olunan Google ürünleri kullanıma açılır. Gmail hesap ve oturum açma işlemi için "Gmail Giriş Yap 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Gündem
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti
Twitter'a rakip çıktı! Threads uygulaması hayata geçti Mark Zuckerberg'in Twitter'a rakip olarak sunduğu Threads uygulamasına ilk 7 saatte 10 milyon kişi üye oldu.
6.07.2023 Dünya
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zekası! İşte en çok sorulan sorular
Türkiye’nin ilk 3 boyutlu yapay zekası! İşte en çok sorulan sorular Girişimcilik stüdyosu Cerebrum Tech’in piyasaya sürdüğü yapay zekalı sohbet arkadaşı Cere, 3 ayda 1 milyon soruya yanıt üretti. Cere’ye en çok sorulan sorular arasında dünya mutfağı, müzik ve tatil önerileri ilk 3’e girdi. Cerebrum Tech Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkul, “İlk 3 ayda ulaştığımız 200 bin kullanıcımızın yüzde 65’ini genç bireyler oluşturuyor. Gençler yapay zeka teknolojilerini kullanarak öğrenmeyi ve üretmeyi sevdi” dedi.
26.06.2023 Gündem
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu
Cerebrum Tech, yapay zekalı ilk sanal karakter olan Cere’yi mobil uygulama olarak sundu Türkiye’nin yeni nesil teknoloji şirketi Cerebrum Tech, derin öğrenme temelli dil modeli kullanarak geliştirdiği yapay zekâ uygulaması ‘Cere’yi mobil telefon kullanıcılarının deneyimine sundu.
23.03.2023 Teknoloji
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı
Elon Musk’ın Apple’a karşı savaşı Elon Musk’a göre; Apple sahip olduğu pazar gücünü diğer şirketler ve tüketiciler aleyhine kullanan bir tiran...
21.02.2023 Milliyet Rekabet
Trendyol Sanat, birinci yaşında sanatı Metaverse’e taşıdı
Trendyol Sanat, birinci yaşında sanatı Metaverse’e taşıdı 150’den fazla genç sanatçının bine yakın eserini Türkiye’nin her köşesindeki sanatseverlerle buluşturan Trendyol Sanat, metaverse sanat galerisi ile etki alanını genişletiyor.
22.12.2022 Advertorial
4 milyon kadın indirdi
4 milyon kadın indirdi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2018’de hayata geçirilen Kadın Acil Destek İhbar Sistemi yani bilinen adıyla KADES uygulaması 4 milyondan fazla kadın tarafından telefonlarına indirildi.
2.12.2022 Gündem
6 günde 7.5 milyon satış yaptı
6 günde 7.5 milyon satış yaptı Hepsiburada, Efsane Kasım kampanyasının ilk 6 gününde müşteri sayısını 2, sipariş sayısını 2.5 kat arttırdı. Ziyaretçi sayısı 110 milyon, satılan ürün 7.5 milyonun üzerine çıktı. Satışların önemli bölümünü pazar yeri işletmeleri ve KOBİ’ler gerçekleştirdi.
8.11.2022 Ekonomi
Xaomi Mi Tv Stick Nedir, Ne İşe Yarar? Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir?
Xaomi Mi Tv Stick Nedir, Ne İşe Yarar? Mi Tv Stick İle Neler Yapılabilir? Teknoloji ile ilgilenen kişiler için yeni çıkan cihaz takipleri de farklı kaynaklar üzerinden yapılmaktadır. Yeni nesil cihazlardan biri olan xaomi mi tv stick ile televizyon bağlantısı ve girişi sağlanmaktadır. Bu şekilde telefon ve bilgisayar üzerinden giriş yapılan tüm alanlar televizyonda da gösterilmektedir. Tv desteği bulunan xaomi mi tv stick 92,4 x 30,2 x 15,2 mm boyutlarında tasarlanmaktadır. Kolay taşınabilmesi ve pratik kullanımı ile tüm bilgileri televizyona aktarmak kolay hale gelmektedir. Xaomi mi tv stick nedir ve ne işe yarar konularını sizler için derledik.
5.07.2022 Eğitim
Rekabet Kurumu ünlü şirketlerin isteğini geri çevirdi!
Rekabet Kurumu ünlü şirketlerin isteğini geri çevirdi! Yaklaşan düğün sezonu öncesinde bazı beyaz eşya üreticisi firmaların ticaretlerini belli e-ticaret platformlarıyla sınırlamak istemesi, Rekabet Kurumu’nu harekete geçirdi.
8.05.2022 Ekonomi
Launcher Ne Demek, Türkçesi Nedir? Launcher Ne İşe Yarar?
Launcher Ne Demek, Türkçesi Nedir? Launcher Ne İşe Yarar? Launcher, telefonda kullanılan bir başlatıcı olarak tanımlanabilmektedir. Telefona şıklık ve hız kazandıran launcher orijinal uygulama olarak kullanılarak beklenen verim alınabilmektedir. Aksi halde yardımcı program kullanıcıları mağduriyet yaşayabiliyorlar. İngilizce Launcher Türkçe’ ye başlatıcı olarak çevrilmiş bulunmaktadır. Google Play Store sisteminde orijinal Launcherler güvenli ve keyifli kullanım sunmaktadır. Launcher Ne Demek, Türkçesi nedir? Launcher ne işe yarar ayrıntıları ile derledik.
18.04.2022 Eğitim
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak
Free Fire, Ramazan’da oyunculara 1 ton baklava dağıtacak Dünya çapında 2019, 2020 ve 2021 yıllarında en çok indirilen oyun kategorisine yerleşen ve yüz milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan Battle Royale oyunu Free Fire, Türkiye’de de çok sayıda oyuncunun vazgeçilmezi arasında yer alıyor. Free Fire gelen Ramazan dönemiyle birlikte Türkiye’deki oyun severlere bir sürpriz yaparak Türk Baklavası’nı sevilen oyuna ödül olarak dahil etti ve 1 ton gerçek baklavayı da oyunculara dağıtmaya hazırlanıyor.
5.04.2022 Advertorial
Config Apk Nedir, Ne İşe Yarar? Apk Dosyaları Nasıl Kurulur?
Config Apk Nedir, Ne İşe Yarar? Apk Dosyaları Nasıl Kurulur? Özellikle de Android bir cihaza sahip olan kişiler kesinlikle APK terimini duymuştur. Ama APK dosya ne demek eğer bir bilginiz yoksa o zaman bu terimi öğrenmeniz gerekir. İndireceğiniz içerikleri sadece Google Play Storedan indirmek istemiyorsanız o zaman da APK teriminin ne demek olduğunu öğrenmeniz gerekir. Config APK nedir, ne işe yarar sizler için derledik.
6.02.2022 Teknoloji
Singapurlu dev 15 ürünle geldi
Singapurlu dev 15 ürünle geldi Singapurlu teknoloji devi Omix, Türkiye pazarına girdi. X300 ve X500 olarak iki cep telefonu modeli, tablet, scooter, havalandırma cihazı, kulaklık gibi ekosistem ürünlerini Türkiye’ye getiren marka, cep telefonu üretimini de burada yapıyor. Omix, iki cep telefonu modelini İstanbul Tuzla Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesisinde üretiyor.
15.12.2021 Ekonomi
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu
La Casa de Papel x Free Fire heyecanı oyunseverler ile buluştu Sonbaharda büyük beğeni toplayan “Büyük Soygun” kampanyasının ardından Son Bölüm: Soy ve Kaç ile Free Fire'da ikinci kez La Casa de Papel Bermuda'ya geri döndü. Özel Free Fire x La Casa de Papel oyun içi görevleri, eşyaları ve kampanya filmi hem oyuncuların hem de hayranların büyük beğenisini topluyor.
10.12.2021 Teknoloji
Türkiye'nin ilk elektromobilite fuarında geri sayım başladı
Türkiye'nin ilk elektromobilite fuarında geri sayım başladı Türkiye’de ilk defa gerçekleşecek “Elektrikli ve Hibrit Araçlar Fuarı" e-drive TURKEY, kapılarını 9 Aralık’ta teknoloji ve elektrikli araç tutkunlarına açıyor. 9-12 Aralık 2021 tarihleri arasında, Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Sanat ve Gösteri Merkezi'ndeki fuarda elektrikli otomobiller, farklı ulaşım alternatifleri sağlayan araçlar, şarj operatörleri, altyapı sağlayıcıları, batarya ve ekipman üreticileri yerini alacak.
6.12.2021 Otomobil
Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur?
Exxen Avrupa Ligi maçları nasıl izlenir? Exxen üyelik ücretleri ne kadar, nasıl üye olunur? Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının 3 yıl süreyle yayın haklarını satın alan Exxen platformu konusunda sporseverlerin araştırmaları sürüyor. Exxen ücretsiz nasıl izlenir, Exxen spor paketi fiyatı ne kadar ve nasıl üye olunur sorusu gündem olmaya devam ediyor. Peki Exxen nasıl izlenir?
4.11.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Play Store ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.