Pocophone F1

Pocophone F1

Son dakika pocophone f1 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan pocophone f1 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan pocophone f1 haber sayfamızda...

Pocophone F1

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6 pocophone f1 haberi bulunmuştur.
Xiaomi, Pocophone F1 Armoured Edition'ı duyurdu: Normale göre daha dayanıklı
Xiaomi, Pocophone F1 Armoured Edition'ı duyurdu: Normale göre daha dayanıklı Xiaomi, arkasındaki kevlar sayesinde standart modelden daha dayanıklı olan Pocophone F1 Armoured Edition'ın duyurdu. Pocophone F1 Armoured Edition, aynı zamanda daha uygun bellek seçenekleriyle geliyor.
25.12.2018 Teknoloji
Xiaomi Pocophone F1 Türkiye fiyatı belli oldu
Xiaomi Pocophone F1 Türkiye fiyatı belli oldu Pocophone F1, kısa süre önce açılan Mi Store’da 9 Ekim Salı günü, 3.499 TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak.
8.10.2018 Teknoloji
Xiaomi Pocophone F1 parçalarına ayrıldı
Xiaomi Pocophone F1 parçalarına ayrıldı Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Pocophone F1, JerryRigEverything adlı YouTube kanalı tarafından parçalarına ayrıldı. Böylece Pocophone F1'in iç bileşenlerini rahatlıkla görebilirsiniz.
20.09.2018 Teknoloji
Xiaomi, Snapdragon 845'li en ucuz akıllı telefon Pocophone F1'i duyurdu
Xiaomi, Snapdragon 845'li en ucuz akıllı telefon Pocophone F1'i duyurdu Xiaomi, bütçe dostu fiyatına göre yüksek performansıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonu Pocophone F1'i duyurdu. Snapdragon 845 işlemcisine sahip en ucuz akıllı telefon olan Xiaomi Pocophone F1'in fiyatı ne kadar?
23.08.2018 Teknoloji
En ucuz amiral gemilerinden Xiaomi Pocophone F1 ne zaman tanıtılacak?
En ucuz amiral gemilerinden Xiaomi Pocophone F1 ne zaman tanıtılacak? Xiaomi'nin alt markası Poco, 22 Ağustos'ta Hindistan'daki ilk akıllı telefonu Poco F1'i piyasaya sürecek. Pocophone F1 için en iyi fiyat-performans cihazı olduğu söyleniyor.
14.08.2018 Teknoloji
Xiaomi Pocophone F1 en ucuz amiral gemilerinden biri olacak
Xiaomi Pocophone F1 en ucuz amiral gemilerinden biri olacak Xiaomi Pocophone F1'in Avrupa satış fiyatı ortaya çıktı. Snapdragon 845 işlemciyle gelecek telefon en ucuz amiral gemisi telefonlardan biri olacak. Peki Xiaomi Pocophone F1'in fiyatı ne kadar olacak?
24.07.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Pocophone F1 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.