Türkiye içinde alternatif tatil rotaları
Türkiye içinde alternatif tatil rotaları Turizmde rekorların üst üste kırıldığı bir yıl yaşayan Türkiye'nin pek çok yeri turistlerin akınına uğramış durumda. Özellikle sahillerde yaşanan gözle görülür yoğunluğun yanı sıra alternatif rotalar da yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.
25.01.2019 Tatil
Yurt içi tatili için 10 alternatif
Yurt içi tatili için 10 alternatif Sonbaharın etkisinin hissedilmeye başlandığı, okulların kademeli olarak açıldığı bu dönemde tatil yörelerindeki yoğunluk azalmaya başlıyor. İşte daha sakin bir tatil geçirmek isteyenlerin tercih ettiği bu dönemde gidebileceğiniz 10 yer.
10.09.2018 Tatil
Kurban Bayramı'nda Karadeniz yaylaları
Kurban Bayramı'nda Karadeniz yaylaları Karadeniz yaylaları yaz boyunca yerel halkın sık sık kullandığı alanlar olarak biliniyor. Son yıllarda bölge dışından ziyaretçileri de ağırlamaya başlayan yaylalar yurt dışından da rağbet görüyor. Kurban Bayramı tatilinin dokuz gün olmasıyla birlikte Karadeniz yaylalarına olan ilgi de arttı. İşte bayram tatilinde gidebileceğiniz Karadeniz yaylaları.
3.08.2018 Tatil
Bulutların üstünde tatil
Bulutların üstünde tatil Göçebe yaşamın doğal bir parçası olan yaylalar, günümüzde şehirlerin yaşattığı stresten kaçış için cazip bir alternatif haline geldi. tatilsepeti.com, huzur dolu bir tatil deneyimin yanı sıra macera ve faklı yaşam biçimlerinin deneyimlenebileceği en güzel yaylaları derledi.
11.05.2018 Tatil
Baharda görülmesi gereken yaylalar
Baharda görülmesi gereken yaylalar Doğanın uyanışı anlamına gelen bahar mevsimi, turizmin de canlandığı bir dönem. Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Karadeniz hemen hemen herkesin hemfikir olduğu üzere yaylalarıyla dikkat çekiyor. İşte bahar mevsiminde görülmesi gereken yaylalar...
29.03.2018 Tatil

Benzer Haber Etiketleri