Portföy

Portföy

Son dakika Portföy haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Portföy gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Portföy haber sayfamızda...

Portföy

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.349 portföy haberi bulunmuştur.
Pay senedi yatırımcısı sayısı arttı
Pay senedi yatırımcısı sayısı arttı Pay senedi yatırımcılarının sayısı son bir yılda yüzde 72 artarak 8 milyon 185 bin 723 olarak kaydedildi.
8.05.2024 Ekonomi
Borsada yatırımcı sayısı yüzde 72 arttı
Borsada yatırımcı sayısı yüzde 72 arttı Borsada yatırımcı sayısı son bir yılda yüzde 72 artarak 8 milyon 185 bin 723 olarak kaydedildi.
8.05.2024 Uzmanpara
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması
Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı ile ilgili son dakika açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Hamas'ın ateşkes kararını değerlendirdi. Aynı adımın İsrail tarafından da atılması gerektiğini belirten Erdoğan, Batılı ülkelere çağrıda bulundu. Erdoğan ayrıca ekonomi, yabancı düşmanlığı, terörle mücadele ve kamuda tasarruf tedbirleriyle ilgili konuştu.
6.05.2024 Gündem
Astor Enerji'den yeni yatırım!
Astor Enerji'den yeni yatırım! Ankara’da GES yatırımını tamamlayan ve santrali açmaya hazırlanan Astor Enerji, yeni bir fabrika yatırımı yapıyor.  Ankara'da basın mensuplarıyla bir araya gelen Astor Enerji AŞ Finansal İşler Müdürü (CFO) Olcay Doğan şirketin 2025 hedeflerinden, asgari ücret zammına kadar birçok konuda bilgi verdi. 
6.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor
Bakan Şimşek’ten enflasyon ve kredi notu açıklaması: Doğru yoldayız, bütün bunlar onu gösteriyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 8. Türk-Alman Ekonomi Günü programı kapsamında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek enflasyonda düşüş için tarih verirken, kredi derecelendirme kuruluşu S&P'nin not artırımına ilişkin de önemli bir değerlendirme yaptı.
4.05.2024 Ekonomi
Aylık enflasyon yüzde 3.18
Aylık enflasyon yüzde 3.18 Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayı enflasyonunu açıkladı. Tüketici fiyat endeksindeki (TÜFE) değişim nisanda bir önceki aya göre yüzde 3.18, aralık ayına göre yüzde 18.72, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 69.80 ve 12 aylık ortalamalara göre yüzde 59.64 oldu.
4.05.2024 Ekonomi
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti
S&P Türkiye'nin kredi notunu yükseltti Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, kredi notu görünümünü "pozitif" olarak korudu.
3.05.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Nisan ayında enflasyonun beklentiler doğrultusunda yüzde 3,18 olarak gerçekleşmesine dair "Yıllık enflasyon mayıs ayında tepe noktasına ulaştıktan sonra öngörülerimiz doğrultusunda keskin bir şekilde düşmeye başlayacak" dedi.
3.05.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek: Yıllık enflasyon keskin bir şekilde düşmeye başlayacak
Bakan Şimşek: Yıllık enflasyon keskin bir şekilde düşmeye başlayacak Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bugün açıklanan nisan ayı enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
3.05.2024 Ekonomi
'Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor'
'Hedge fonlar daha savunmacı hale geliyor' Goldman Sachs'a göre jeopolitik ve faiz oranlarının gidişatına ilişkin belirsizliklerin yanı sıra borsanın Nisan ayındaki düşüşü yatırım uzmanlarını ürküttüğü için hedge fonlar giderek daha savunmacı hale geliyor.
3.05.2024 Uzmanpara
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 CFO'su İş dünyasında yaşanan hızlı değişim ve dönüşüm, CFO'ları (Chief Financial Officer - Mali İşler Başkanı / Finans Direktörü) organizasyonların karar süreçlerinin merkezi figürleri haline getirdi...
2.05.2024 Milliyet Executive
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt
Bakan Şimşek'ten 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'ülkemize dış kaynak gelmiyor' iddialarına yanıt verdi. Bakan Şimşek "Ülkemiz uluslararası piyasalardan daha uzun vadeli ve geçmiş döneme göre uygun maliyetli dış finansman sağlıyor" ifadelerini kullandı.
28.04.2024 Ekonomi
Girişim portföyü ile hızlı büyüyor
Girişim portföyü ile hızlı büyüyor Uzun yıllardır girişimcilik ekosistemine destek veren Türk Telekom’dan yapılan açıklamada; biotech alanından eğitime, yapay zekâdan görüntü işleme ve büyük veri çözümlerine kadar yenilikçi fikirlerin geleceğe taşınmasında ve dünyaya açılmasında öncü rol oynadığına dikkat çekildi.
28.04.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili açıklama Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek'ten kamuda tasarrufla ilgili, "Harcama kontrolü devreye girecek." dedi.
26.04.2024 Ekonomi
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir'
'BoJ üç kez daha faiz artırabilir' Pacific Investment Management Co'ya (Pimco) göre Japonya Merkez Bankası (BoJ) üç kez daha faiz artırabilir.
26.04.2024 Uzmanpara
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor!
Yatırım fonları yoğun ilgi görüyor! Ak Portföy girişim sermayesi yatırım fonları, küresel yatırımcılardan yoğun ilgi görüyor!
26.04.2024 Ekonomi
Net UYP açığı belli oldu
Net UYP açığı belli oldu Net UYP 2023 yıl sonunda eksi 286,7 milyar ABD doları iken 2024 Şubat sonunda eksi 314,2 milyar ABD doları seviyesinde gerçekleşti.
25.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı
Bakan Şimşek'ten enflasyon mesajı Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Uzmanpara
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten kredi notu ve enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Şimşek, "Türkiye'ye olan ilgi somut kaynak girişine dönmüş durumda" dedi.
23.04.2024 Ekonomi
Cari işlemler hesabı belli oldu
Cari işlemler hesabı belli oldu Şubat ayında cari işlemler hesabı 3 milyar 265 milyon ABD doları açık kaydetti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
250 milyon dolarlık ‘art’istik yatırım
250 milyon dolarlık ‘art’istik yatırım Dünya jet-set’ini ağırlayan Bodrum’un en lüks noktalarından Amanruya’yı ve yanındaki araziyi satın alan Re-Pie, kurduğu yeni fonla turizmde atak peşinde.
11.04.2024 Ekonomi
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF
Gayrimenkul yatırımına yeni model: GYF Gayrimenkul yatırım fonları (GYF), piyasada dikkat çeken yatırım unsurları olarak görülüyor. SPK ihraç belgesi onay izni alan GYF'lerin sayısı 157'ye yükselirken pazar büyüklüğü ise 70 milyar liraya yaklaştı.
5.04.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Portföy ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.