MasterChef Esra Tokelli kimdir, neden rahatsızlandı?
MasterChef Esra Tokelli kimdir, neden rahatsızlandı? MasterChef'in 52. bölümünde 3. dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmanın son bölümünde korkutan anlar yaşandı. Esra Tokelli oylama sırasında rahatsızlandı. Bu gelişme sonrası MasterChef Esra Tokelli kimdir, neden rahatsızlandı? soruları art arda sorulmaya başlandı.
12.09.2020 Cadde
Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi Çanakkale'de, bir halk otobüsü sürücüsü, baygınlık geçiren yolcuyu kullandığı araç ile hastaneye götürdü. Alınan bilgiye göre, Çanakkale-Kepez hattında çalışan Ali Kurum'un kullandığı 17 H 0084 plakalı halk otobüsünde bulunan bir yolcu, aniden rahatsızlanarak araçta bayıldı. Bunun üzerine yolcular, rahatsızlanan kadına yardım için müdahale etmeye çalıştı. Otobüs şoförü ise aracı durdurup, bayılan yolcu için 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Daha sonra bulundukları mevkinin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın olduğunu dikkate alan sürücü, hastayı otobüsle hastaneye ulaştırdı. Hastanenin acil servis ekiplerine teslim edilen hasta, tedavi altına alındı. Hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, yolcunun otobüste baygınlık geçirmesi ve yaşanan panik anları kameraya yansıdı. - "Sağlık durumunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum" Otobüs şoförü Ali Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin insanlık vazifesini yerine getirdiğini söyledi. Olay anında Çanakkale-Kepez hattında görev yaptığını belirten Kurum, şunları dile getirdi: "Yolcular, bir yolcunun rahatsızlandığını söyledi. Ben hemen aracı durdurdum. Hastayı kontrol ettim. Hasta bayılmıştı. Yolcular ambulansı aramamı söylediler ben de aradım. O esnada üniversite hastanesinin yakın olduğunu düşündüm. İçerideki yolcularla da konuştum ve baygın olan yolcuyu hastaneye otobüsle götürme kararı aldım. Yolcularla beraber direkt hastayı acil bir şekilde hastaneye ulaştırmak için otobüsle hastaneye gittim. Vatandaşın sağlığını düşünerek onu otobüsle hastaneye yetiştirdim. Sağlık durumunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum."
11.09.2019 Yaşam
İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı
İbrahim Tatlıses hastaneye kaldırıldı Türk müziğinin önemli isimlerinden ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, İzmir Özel Su Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
11.09.2019 Magazin
Bakan Elvan rahatsızlandı
Bakan Elvan rahatsızlandı Başbakan Yardımcısı Atalay başkanlığında yapılan toplantıda bir anda rahatsızlanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Halk otobüsü devrildi...
Halk otobüsü devrildi... ÜMRANİYE’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü devrildi. Otobüsteki 30 yolcudan 2’si yaralanırken şoför araçta sıkıştı. Otobüsün ön camını kıran itfaiyecilerin çıkardığı şoför, hastaneye kaldırıldı. Özel Halk Otobüsü Şirketleri Basın Müşavirliği, otobüsün, şoförün kalp krizi geçirmesi sonucu devrildiğini açıkladı.
11.09.2019 Haberler
Sorguyu beklerken rahatsızlandı
Sorguyu beklerken rahatsızlandı Sevk edildiği nöbetçi mahkemede sorgusunu beklediği sırada rahatsızlandı
20.12.2013 Gündem
Rahatsızlanan yolcular iki uçağı indirdi: 1 ölü
Rahatsızlanan yolcular iki uçağı indirdi: 1 ölü DELTA Havayolları'nın Atlanta-Dubai seferini yapan yolcu uçağı uçakta bulunan bir yolcunun aniden rahatsızlanması sonucu Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Aynı saatlerde Türk Hava Yolları'nın Mogadişu-İstanbul seferini yapan yolcu uçağında bulunan bir yolcu da kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
11.09.2019 Haberler