Salgının finans kuruluşları üzerinde uzun vadeli etkileri olacak
Salgının finans kuruluşları üzerinde uzun vadeli etkileri olacak Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının finansal kurumlar üzerinde uzun vadeli olumsuz etkileri olacağını bildirdi.
27.11.2020 Ekonomi
Fitch Ratings, Arjantin'in kredi notunu yükseltti
Fitch Ratings, Arjantin'in kredi notunu yükseltti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Arjantin'in "RD" sınırlı temerrüt seviyesinde bulunan uzun vadeli kredi notunu "CC"ye yükseltti.
8.04.2020 Ekonomi
Fitch Ratings'ten Türkiye açıklaması
Fitch Ratings'ten Türkiye açıklaması Fitch Ratings’in Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) Ülke Notları Grubu Direktörü Ed Parker, Türkiye'nin kredi notu açısından güçlü yönlerinin farkında olduklarını belirterek, "Eğer ekonomi uzun süre bu şekilde pozitif yönde ilerlemeye devam ederse, o zaman ilk yapılacak şey not görünümünün durağana döndürülmesi olacaktır." dedi.
20.09.2019 Ekonomi
Fitch Ratings, HSBC Bank PLC'nin notunu teyit etti
Fitch Ratings, HSBC Bank PLC'nin notunu teyit etti İstanbul - Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, HSBC Holdings PLC ve iştiraki HSBC Bank PLC'nin uzun vadeli kredi notlarını "AA", görünümlerini de durağan olarak teyit etti...
22.10.2008 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri