Rhodolfo

Rhodolfo

Son dakika Rhodolfo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Rhodolfo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Rhodolfo haber sayfamızda...

Rhodolfo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 648 rhodolfo haberi bulunmuştur.
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular...
Şenol Güneş damgası! Beşiktaş'ta yeni dönemde parlatması muhtemel futbolcular... Beşiktaş Kulübü'nde Valerien Ismael'le yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevi için Şenol Güneş'le anlaşma sağlandı. Siyah-beyazlılarda üst üste iki şampiyonluk yaşadığı dönemde parlattığı futbolcularla dikkat çeken tecrübeli teknik adamın gelişiyle birlikte gözler mevcut kadrodaki yıldızlara çevrildi. İşte Şenol Güneş'in Beşiktaş'ta yeniden parlatması beklenen oyuncular...
29.10.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ın kayıp yabancıları
Beşiktaş'ın kayıp yabancıları Beşiktaş'ta son 9 sezonda kadroya dahil edilen 15 yabancı futbolcu, siyah-beyazlı formaya uzak dönemler yaşadı.
9.10.2020 Beşiktaş
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi sona eriyor
Beşiktaş'ta Fikret Orman dönemi sona eriyor Beşiktaş Kulübünde 2012'de başkanlığa seçilen Fikret Orman, 7,5 yılın ardından görevini devrediyor.
30.06.2020 Beşiktaş
Fikret Orman döneminin 16. stoperi Mirin
Fikret Orman döneminin 16. stoperi Mirin Beşiktaş’ın yeni transferi Nicolas Isimat-Mirin, Başkan Fikret Orman döneminde kulübe katılan 16. savunma oyuncusu oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş stoper satışından 29.8 milyon euro kazandı
Beşiktaş stoper satışından 29.8 milyon euro kazandı Siyah-beyazlı kulüp, stoper oyuncularının satışı sonrası 29 milyon 800 bin euroyu kasasına koydu.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş'ta inanılmaz sirkülasyon! Tam 55 futbolcu...
Beşiktaş'ta inanılmaz sirkülasyon! Tam 55 futbolcu... Spor Toto Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olan, geçen sezonu 4. sırada tamamlayan Beşiktaş, 3.5 yılda kadroda istikrarı sağlayamadı. Beşiktaş'ın kalesini son 3.5 yılda 6 farklı isim korurken, savunmanın ortasında tam 13 farklı stoper görev yaptı. Yine Güneş döneminde Kartal, toplam 10 forvetle gol aradı...
30.06.2020 Beşiktaş
UEFA'ya 'Feda' olsun!
UEFA'ya 'Feda' olsun! Tosic’in ardından Mitrovic’i gönderen Beşiktaş şimdilerde Vida için pazarlıkları hızlandırdı. UEFA ile üç yıl önce yaptığı anlaşmadan bu yana tedbirli davranan ve sattığı ölçüde oyuncu alan siyah-beyazlılar, son 4 sezonda 80 milyon euro gelir elde etti, oyunu kuralına göre oynadı.
30.06.2020 Beşiktaş
"Vida giderse 2 stoper lazım"
"Vida giderse 2 stoper lazım" Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, Hırvat stoper Domagoj Vida'nın satılması halinde savunmadaki problemin büyüyeceğine vurgu yaptı.
30.06.2020 Beşiktaş
Luiz Rhodolfo'dan harika kafa golü!
Luiz Rhodolfo'dan harika kafa golü! Flamengo forması giyen eski Beşiktaşlı Luiz Rhodolfo ile Botafogo arasında oynanan ve 1-0 galip gelinen maçta fileleri böyle havalandırdı.
4.03.2018 Futbol
Rhodolfo'dan mükemmel bir gol...
Rhodolfo'dan mükemmel bir gol... Brezilya Ligi ekiplerinden Flamengo forması giyen eski Beşiktaşlı Rhodolfo'dan muhteşem bir gol...
5.02.2018 Futbol
Süper Anadolu - Transfer
Süper Anadolu - Transfer Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kadrosunda düşünmediği Volkan Şen, aradığı takımı yurt dışında buldu.  Sezon başında Everton'dan Fildişi Sahilli milli oyuncu Arouna Kone'yi kadrosuna katarak adından söz ettiren Sivasspor, bu kez de Real Madrid, Milan ve Manchester City gibi kulüplerin formasını giyen dünyaca ünlü Brezilyalı forvet Robinho'yu transfer etti. Forvet transferi için Trabzonsporlu Hugo Rodallega'dan olumsuz yanıt alan Atiker Konyaspor, Beşiktaş'ın da gündeminde yer alan Senegalli golcü Demba Ba için harekete geçti.  Defans hattına mutlaka takviye yapmayı planlayan Göztepe, Galatasaraylı Ahmet Çalık ve eski Beşiktaşlı Rhodolfo için girişimlerini hızlandırdı.
26.01.2018 Programlar
Göztepe'de Traore dönüyor
Göztepe'de Traore dönüyor Süper Lig'de cumartesi günü Bornova Stadı'nda oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de Adama Traore sevinci yaşanıyor.
30.06.2020 Göztepe
Göztepe stoperini buldu
Göztepe stoperini buldu Süper Lig’de cumartesi günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına iddialı şekilde hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi
24.01.2018 Ege
Göztepe'de Peybernes gidecek, Ahmet ya da Rhodolfo gelecek
Göztepe'de Peybernes gidecek, Ahmet ya da Rhodolfo gelecek Süper Lig'de cumartesi günü evinde oynayacağı Kayserispor maçına iddialı hazırlanan Göztepe, stoper transferinde de sona geldi.
30.06.2020 Göztepe
Beşiktaş'ın transfer sihirbazları...
Beşiktaş'ın transfer sihirbazları... Beşiktaş yaz transfer döneminde anlaşma sağladığı Hırvat stoper Domagoj Vida'nın transferini resmi olarak açıkladı ve devre arasının ilk transferini gerçekleştirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Vodafone Park'ta dalya peşinde
Beşiktaş, Vodafone Park'ta dalya peşinde Vodafone Park'ta resmi maçlarda başarılı sonuçlara imza atan Beşiktaş, evinde 100. golü Süper Lig'in 16. haftasında Osmanlıspor ile yapacağı karşılaşmada atmaya çalışacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Rhodolfo çıldırdı: Bu çocuğu orada öldüreceğim!
Rhodolfo çıldırdı: Bu çocuğu orada öldüreceğim! Rhodolfo'nun formasını giydiği Flamengo-Corinthians müsabakasında Rhodolfo ile takım arkadaşıyla kavga etti. Maçın ortasında kafa kafaya gelen iki futbolcu yaşanan sert tartışma sonrası Rhodolfo adeta çileden çıktı.
20.11.2017 Futbol
Rhodolfo çıldırdı: Bu çocuğu orada öldüreceğim!
Rhodolfo çıldırdı: Bu çocuğu orada öldüreceğim! Rhodolfo'nun formasını giydiği Flamengo-Corinthians müsabakasında Rhodolfo ile takım arkadaşıyla kavga etti. Maçın ortasında kafa kafaya gelen iki futbolcu yaşanan sert tartışma sonrası Rhodolfo adeta çileden çıktı.
30.06.2020 Beşiktaş
Transferin en hızlısı Göztepe
Transferin en hızlısı Göztepe Futbolda 17 Haziran'da başlayan 2017-2018 sezonu birinci transfer ve tescil dönemi dün gece tamamlandı. Süper Lig'de transfer döneminin en hareketli kulübü Göztepe oldu.
30.06.2020 Göztepe
Beşiktaş'ta Andreas Beck sürprizi! Yollar ayrılabilir...
Beşiktaş'ta Andreas Beck sürprizi! Yollar ayrılabilir... Beşiktaş’ta medel transferi sonrası yabancı oyuncu sayısı 17’ye yükseldi. Yönetim bu sayıyı düşürmek için en az 3 futbolcusu ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Bu arada yönetimin göndermeyi planladığı isimler arasında Andreas Beck de var. Beck, Süper Kupa'daki Konyaspor maçında yaptığı hataların ardından teknik direktör Şenol Güneş'i kızdırmıştı.
30.06.2020 Beşiktaş
Kasalar boşaldı, yabancılar parayı kaptı
Kasalar boşaldı, yabancılar parayı kaptı Spor Toto Süper Lig 2017-2018 sezonu yaklaşırken, takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor. Transfer döneminde şu ana kadar en fazla transferi Kayserispor (16) yaparken, kadrosuna en az oyuncu katan takım Trabzonspor (3) oldu.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş'ın defans oyuncuları zengin etti!
Beşiktaş'ın defans oyuncuları zengin etti! Siyah-beyazlı kulüp, başkan Fikret Orman yönetiminde 18 futbolcuyu bonservis bedelleriyle başka kulüplere gönderirken, bu transferlerdeki kazancın büyük bölümünü savunma oyuncularıyla elde etti...
30.06.2020 Beşiktaş
İhracat şampiyonu
İhracat şampiyonu Beşiktaş Kulübü son 3 sezonda elden çıkardığı oyunculardan tam 50 milyon euro (yaklaşık 205 milyon lira) gelir elde etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Eski Kartal şovunu yaptı!
Eski Kartal şovunu yaptı! Beşiktaş'ın Flamengo'ya sattığı defans oyuncusu Rhodolfo, şık hareketleriyle göz doldurdu!
3.07.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Rhodolfo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.