Sabancı Suikasti

Sabancı Suikasti

Son dakika sabancı suikasti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sabancı suikasti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sabancı suikasti haber sayfamızda...

Sabancı Suikasti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 302 sabancı suikasti haberi bulunmuştur.
Sanal inekle vurgun yapan Tosuncuk
Sanal inekle vurgun yapan Tosuncuk Dolandırıcılıkta farklı alanlarda çalışan iki isim. Biri kurduğu sanal çiftlikle vatandaşı dolandıran Tosuncuk, diğeri devletin en üst kademesini dolandıran Parsadan.
26.04.2021 Gündem
Son dakika... Belçika, terörist Fehriye Erdal dosyasını yeniden açtı
Son dakika... Belçika, terörist Fehriye Erdal dosyasını yeniden açtı Brüksel yönetimi, Sabancı suikastının faillerinden firari terörist Erdal'ı 'en çok arananlar' listesine aldı. Gıyabında 15 yıl hapis cezası bulunan terörist ülke çapında aranacak.
12.05.2019 Dünya
PYD elebaşısı Müslim terör listesine alındı
PYD elebaşısı Müslim terör listesine alındı ›› İçişleri Bakanlığı, aranan teröristler listesini yeniden güncelledi. Kırmızı listeye eklenen PYD elebaşısı Salih Müslim için 4 milyon lira ödül konuldu. ›› Reyhanlı’da 2013’te 52 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısının firari sanığı Mihraç Ural da yeşil listeden kırmızı listeye alındı
12.02.2018 Gündem
Son dakika: Sabancı suikastı davasında 21 yıl sonra flaş karar!
Son dakika: Sabancı suikastı davasında 21 yıl sonra flaş karar! Sabancı suikastı faili terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol hakkında mahkeme 21 yıl sonra kararını açıkladı. Akkol ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi.
17.05.2017 Gündem
Şifre: 'Annem evde'
Şifre: 'Annem evde' Sabancı suikastı davası ertelendi. Mahkeme, ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen sanık İsmail Akkol’un avukatlarına süre verdi. Sabancı suikasti eyleminin şifresinin “Annem evde” olduğu belirtildi
29.03.2017 Gündem
Sabancı suikastı davasında savcı Akkol'a ceza istedi
Sabancı suikastı davasında savcı Akkol'a ceza istedi Sabancı suikastı faili terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol'un "anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye teşebbüs" suçundan yargılandığı davada savcı esas hakkındaki görüşünü açıkladı. Savcı Akkol'un  "Anayasal düzeni silah zoruyla değiştirmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi
29.03.2017 Gündem
Fehriye’ye 15 yıl hapis
Fehriye’ye 15 yıl hapis Özdemir Sabancı suikastı faillerinden, DHKP-C üyesi Fehriye Erdal’ın Türkiye’de işlediği suçlardan yargılandığı davada karar açıklandı.
20.02.2017 Gündem
Belçika mahkemesinden flaş Fehriye Erdal kararı
Belçika mahkemesinden flaş Fehriye Erdal kararı Belçika Brugge Ağır Ceza Mahkemesi, gıyabında yargılanan Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal'a Türkiye'de işlediği suçlardan dolayı 15 yıl hapis cezası ile 10 yıl sivil ve siyasi haklardan mahrumiyet cezası verdi.
20.02.2017 Gündem
Sabancı suikastı davası sanığı İsmail Akkol'un yargılanmasına devam edildi
Sabancı suikastı davası sanığı İsmail Akkol'un yargılanmasına devam edildi Akkol: “Bu davada bir hainin ifadesi vardır, kendisini tanımıyorum”
1.02.2017 Gündem
Yunanistan 10 yılda 50 teröristi iade etmedi
Yunanistan 10 yılda 50 teröristi iade etmedi FETÖ'cü askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın, son 10 yılda Türkiye’nin iadesini talep ettiği 50 teröristten hiçbirini vermedi. İade edilmeyen teröristler arasında Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesi talimatını verenin de yer aldığı isim var.
29.01.2017 Gündem
O teröristin üzerinden cephane çıktı
O teröristin üzerinden cephane çıktı DHKP-C'li Şerif Turunç'un yanında olduğu ve sabahki operasyon sırasında otomobille kaçtığı belirlenen ve yakalanması için başlatılan operasyonda ölü olarak ele geçirilen terörist Bilgehan Karpat'ın metruk binaya bıraktığı çanta ve poşet terör ekiplerince incelemeye alındı. Üzerinden 1 el bombası ve 1 tabanca, sırt çantasından ise 1 seyyar dipçikli kalaşnikof otomatik tüfek ve 60 mermi çıktı.
23.01.2017 Gündem
O teröristin üzerinden cephane çıktı
O teröristin üzerinden cephane çıktı DHKP-C'li Şerif Turunç'un yanında olduğu ve sabahki operasyon sırasında otomobille kaçtığı belirlenen ve yakalanması için başlatılan operasyonda ölü olarak ele geçirilen terörist Bilgehan Karpat'ın metruk binaya bıraktığı çanta ve poşet terör ekiplerince incelemeye alındı. Üzerinden 1 el bombası ve 1 tabanca, sırt çantasından ise 1 seyyar dipçikli kalaşnikof otomatik tüfek ve 60 mermi çıktı.
23.01.2017 Gündem
Fehriye Erdal'a 30 yıl istenen dava ertelendi
Fehriye Erdal'a 30 yıl istenen dava ertelendi Sabancı suikastı faillerinden, terör örgütü DHKP-C üyesi Fehriye Erdal hakkında, Türkiye'de işlediği üç cinayet nedeniyle 30 yıl ağırlaştırılmış hapis cezası istenen davada karar ertelendi.
2.01.2017 Dünya
DHKP-C’li Fehriye Erdal’a 30 yıl istendi
DHKP-C’li Fehriye Erdal’a 30 yıl istendi Sabancı suikastı faillerinden, terör örgütü DHKP-C üyesi Fehriye Erdal hakkında, Türkiye’deki işlediği suçlardan dolayı 30 yıl ağırlaştırılmış hapis cezası istendi.
5.12.2016 Dünya
Günün Ardından - 05.12.2016
Günün Ardından - 05.12.2016 Hazırlayanlar: Gül Gencer –Beste Sırapınar Kurgu: Kahraman Öztürk Kamera: Fevzi Tapan – Sertan Keser Yönetmen: Erinç Eröz   Bugün neler yaşadık? Rusya'ya giden Başbakan Yıldırım'ın ziyaretinde, ekonomi önemli gündem maddesi…   Türkiye ile İsrail arasında Mavi Marmara krizi nedeniyle bozulan ilişkiler, 5 yıl aradan sonra ikinci katip seviyesinden büyükelçi seviyesine bugün itibariyle resmen çıkartıldı.   Suriye’nin Halep kentine operasyon düzenleyen Sultan Murad Tugayı’na bağlı birlikler ile YPG’liler arasında çatışma çıktı. Rejim ve Rusya'nın yirmi gündür bombardımana tuttuğu Halep’te direnmeye çalışan muhalifler, bugün iki semt daha kaybetti.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın kritik döviz çağrısı sonrası yatırımcılar da altına yönelmeye başladı.   İtalya`da yapılan tarihi anayasa referandumundan `hayır` sonucu çıkmasının ardından Başbakan Matteo Renzi`nin istifa etmesi, Euro`nun büyük değer kaybı yaşamasına neden oldu.   Bursa-İzmir karayolunda bir şantiyede çıkan yangın sebebiyle metro seferleri durduruldu.   Belçika'da gıyabında yargılanan Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal'a 30 yıl hapis cezası verildi.   Yeni ehliyetler için gereken sağlık raporu ücretinin 350-400 TL olacağı yönünde sosyal medyada çıkan iddiaya açıklama geldi.   ABD’li teknoloji şirketi Apple elektrikli otomobiller üzerinde çalıştığını duyurdu.
11.09.2019 Haberler
Son dakika haber: Suikast faillerinden Fehriye Erdal hakkında şok karar!
Son dakika haber: Suikast faillerinden Fehriye Erdal hakkında şok karar! Belçika'da gıyabında yargılanan Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal'a 30 yıl hapis cezası verildi. Erdal'ın kaçak olması nedeniyle yargılama gıyaben yapıldı.
5.12.2016 Gündem
Koltuktan koltuğa mesaj! Kaçmak üzere...
Koltuktan koltuğa mesaj! Kaçmak üzere... 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı ismi teröristbaşı Fetullah Gülen, Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'den kaçmaya hazırlanıyor. Gülen, kısa süre önce yargı darbesi yaşanan Brezilya’dan sığınma talep etti. FETÖ elebaşı için hazırlık yapılan diğer ülkeler ise Belçika ve Kanada...
24.09.2016 Gündem
Teröristbaşı Gülen o ülkeden sığınma talep etti
Teröristbaşı Gülen o ülkeden sığınma talep etti 15 Temmuz darbe girişiminin 1 numaralı ismi teröristbaşı Fetullah Gülen, Türkiye'ye iade edilmemek için ABD'den kaçmaya hazırlanıyor.
24.09.2016 Gündem
FETÖ'ye tepki gösteren Türk vatandaşın evine baskın
FETÖ'ye tepki gösteren Türk vatandaşın evine baskın FETÖ'nün püskürtülen darbe girişimine sosyal medyada tepki gösteren Belçikalı Türk vatandaşının evi 6 polis arabasıyla basıldı.
21.07.2016 Dünya
Akkol yine savunma yapmadı
Akkol yine savunma yapmadı Sabancı Suikastı Davası sanığı, terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol, yakaladıktan sonra 3. kez hakim karşısına çıktı.
22.06.2016 Gündem
Sabancı suiktastı sanığı İsmail Akkol yine savunma yapmadı
Sabancı suiktastı sanığı İsmail Akkol yine savunma yapmadı Sabancı Suikastı Davası sanığı, terör örgütü DHKP-C üyesi İsmail Akkol, yakaladıktan sonra 3. kez hakim karşısına çıktı. Akkol yine savunma yapmadı, süre istedi.
22.06.2016 Gündem
Fehriye Erdal'ın avukatı davadan çekildi
Fehriye Erdal'ın avukatı davadan çekildi Sabancı suikastı faillerinden, terör örgütü DHKP-C üyesi Fehriye Erdal'ın Belçikalı avukatı Bekaert davayı bıraktı. Mahkeme barodan avukat talebi üzerine atamalarını istese de teklif götürülenlerden hiçbiri şu ana kadar savunma yapmayı kabul etmedi.
15.06.2016 Gündem
Fehriye Erdal  Belçika’da  yargılanacak
Fehriye Erdal Belçika’da yargılanacak Belçika Brugge Mahkemesi, Özdemir Sabancı suikastı faili DHKP-C’li Fehriye Erdal’ın Türkiye’de işlediği suçlardan Belçika’da yargılanmasına karar verdi. Erdal suçlu bulunursa 20 yıla kadar hapis cezası alacak...
25.05.2016 Gündem
Fehriye Erdal'a yargı yolu
Fehriye Erdal'a yargı yolu Fehriye Erdal'ın yargılanmasına karar verildi. İşadamı Özdemir Sabancı suikastı faillerinden Fehriye Erdal, Türkiye'deki suçlarından Belçika'da yargılanacak.İşte Fehriye Erdal ile ilgili son gelişmeler..
25.05.2016 Gündem
Belçika'dan Sabancı suikastıyla ilgili kritik adım
Belçika'dan Sabancı suikastıyla ilgili kritik adım Belçika’nın 1996'dan beri himaye ettiği ve Türkiye'ye iade etmediği Fehriye Erdal, Sabancı suikastıyla ilgili ilk kez hakim karşısına çıkacak. Erdal, 12 Mayıs’taki yargılamaya katılırsa, Sabancı suikastıyla ilgili ilk kez sorgulanmış olacak.
3.05.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sabancı Suikasti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.