Fatih'te sahil yolunda silahlı sopalı kavga : 6 yaralı
Fatih'te sahil yolunda silahlı sopalı kavga : 6 yaralı Fatih'te sahil yolundaki parkta iki grup arasında yaşanan kavgada 3 kişi silahla, 3 kişi de sopayla yaralandı. Dakikalarca süren kavga sırasında sahil yolundan geçenler büyük korku yaşadı.
28.08.2021 Haberler
İstanbul trafiğinde 'makas' dehşeti! İşte motosiklet sürücülerinin ölümden döndüğü anlar...
İstanbul trafiğinde 'makas' dehşeti! İşte motosiklet sürücülerinin ölümden döndüğü anlar... Trafikteki dehşet dolu anlar kask kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Yenikapı-Bakırköy sahil yolunda seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, otomobilin “makas” atması sonucu ölümden döndü. Maddi hasarın oluştuğu o anlar kask kamerasına yansırken, motosikletlinin tepki gösterdiği sürücü suçlusun diyerek karşılık verdi Beşiktaş’ta kameralara yansıyan görüntüde ise ise panelvan araç sürücüsünün sür'atli şekilde motosikletlilerin arasından makas attığı görülüyor.
30.04.2020 Haberler
Bakırköy sahilyolunda kaza!
Bakırköy sahilyolunda kaza! İstanbul Bakırköy sahilyolunda Atatürk Havalimanı'na personel taşıyan servis aracı kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan ağaca çarptı. Olayda serviste bulunan çok sayıda kişi yaralandı.Kaza saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Bir otomobille çarpıştıktan sonra kontrolden çıktığı öne sürülen midibüs, ağaca çarptı. Kazada midibüsteki çok sayıda kişi yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Kartal Sahilyolu'nda makas kazası
Kartal Sahilyolu'nda makas kazası Olay saat 10.30 sıralarında Kartal Rahmanlar Sahil Yolu Pendik istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Kamil Suna yönetimindeki 34 RJ 1909 plakalı araç, Pendik yönünde makas atarak hızlı bir şekilde ilerlerken kontrolden çıktı. Aynı yönde giden iki araca çarpan otomobil orta refüjdeki ağaca çarparak durabildi. Kaza sonrası arka koltukta oturan Enes Cevizli, araçta sıkıştı. Bölgeye itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Sıkışan genç itfaiye ekiplerinin kırk dakikalık müdahalesi sonunda çıkartıldı. Kazada ağır şekilde yaralanan Enes Cevizli ambulansla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Araç sürücüsü Kamil Suna ise ayakta tedavi edildi. İtfaiyenin kurtarma çalışmaları sırasında vatandaşlar cep telefonlarıyla kurtarma çalışmalarını görüntüledi. Görgü tanıkları aracın zikzaklar çizdiğini ve hızlı olduğunu iddia etti. Kazaya karışan bir araç şoförü "Sağdan bu araba deli gibi geliyordu. Orta şeritte gidiyorduk. Bana makas attı, çarpacaktı. Kız kardeşimin arabasının üzerine çıktı. Tekerlek fırladı benim üzerime geliyordu. Ağaçlara doğru fırladı gitti" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Motosikletli taksiye arkadan çarptı
Motosikletli taksiye arkadan çarptı Bakırköy sahil yolunda 85 kilometre hızla ilerleyen motosiklet sürücüsü, sinyal vermeden şerit değiştiren taksiye arkadan çarptı. Yere savrulan motosikletli yara almadan kurtulurken kaza anı kask kamerasına yansıdı.Kaza, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.45 sıralarında Bakırköy sahil yolu Kennedy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Beylikdüzü’nden Karaköy’e doğru 34 RC 6157 plakalı motosikletiyle yola çıkan Y.M. iş yerine gitmek üzere yola koyuldu. Motosikletli sahil yoluna geldiği esnada önünde seyreden 34 TAY 82 plakalı taksi sürücüsü, sinyal vermeden bir anda şerit değiştirdi. O esnada 85 kilometre hızla giden motosiklet sürücüsü durmayı başaramayarak taksiye arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü motosikletten yere savrulduktan sonra birkaç metre sürüklendi. Kaza sonucu motosikletli, ekipmanı sayesinde kazadan yara almadan kurtuldu. Kazanın ardından ayağa kalkan sürücü, vatandaşlarında yardımıyla motosikletini kaldırdı. Kaza anı saniye saniye kask kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Maltepe’de trafik kazası: 1 yaralı
Maltepe’de trafik kazası: 1 yaralı Maltepe sahil yolunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Maltepe Turgut Özal Bulvarı sahil yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 RB 4174 plakalı araç sahil yolunda seyir halindeyken, 34 LAL 789 plakalı servis aracının yandan çarpmasıyla devrildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı sürücüye müdahale etti. Aracın devrilmesiyle Maltepe sahil yolu bir süre trafiğe kapandı. Sürücünün durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan servis aracının sürücüsü ise "Ben buradan sağa dönüyordum, önüme bir otomobil geldi hızlı da değildim ama çarptım. çarpmanın etkisiyle otomobilin tekeri kaldırıma gelince devrildi" dedi Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı
11.09.2019 Yaşam
Otomobillerin üzerine uçtu
Otomobillerin üzerine uçtu MALTEPE sahilyolunda aşırı hız yaptığı iddia edilen bir otomobil kontrolden çıkarak karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen araçların üzerine uçtu. Kazada ışıkta bekleyen bir motosikletin sürücüsü feci şekilde can verdi.
11.09.2019 Yaşam
Üsküdar'daki feci kaza güvenlik kamerasında
Üsküdar'daki feci kaza güvenlik kamerasında Üsküdar sahilyolunda dün sabah İETT otobüsü ile bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişinin öldüğü, 1 kişinin de ağır yaralandığı kaza güvenlik kamerasına böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Üsküdar'da feci kaza
Üsküdar'da feci kaza Üsküdar sahilyolunda İETT otobüsü ile bir otomobil kafa kafaya çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü ağır yaralanırken, otomobilde bulunan Bilnur Yılmaz hayatını kaybetti. Görgü tanıkları her iki sürücünün de hızlı olduğunu öne sürerken kaza nedeniyle sahilyolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.
11.09.2019 Haberler
Zeytinburnu sahil yolunu trafiğe kapattılar
Zeytinburnu sahil yolunu trafiğe kapattılar Zeytinburnu sahil yolunda bisikletleriyle bir araya gelen Bisikletli Ulaşım Platformu üyesi bir grup bisiklet kazalarına dikkat çekmek için yolun bir şeridini trafiğe kapattı. Geçtiğimiz günlerde, Zeytinburnu sahil yolunda bisikletiyle balıktan dönerken bir TIR’ın çarpması sonucu 38 yaşındaki Vedat Koymalı hayatını kaybetmişti. Bisikletli Ulaşım Platformu üyesi bir grup, yaşanan bisiklet kazalarına dikkat çekmek için Vedat Koymalı’nın can verdiği yerde toplanarak bir eylem gerçekleştirdi. Bisikletleriyle olayın yaşandığı yere gelen yaklaşık 50 kişi yağan yağmur altında Kennedy Caddesi’nin bir şeridini trafiğe kapattı. ‘Tam burada bir bisikletli öldürüldü’, ‘Katilim olma’, ‘Bisikletli ölümlerini durdurun’ pankartları taşıyan eylemcilere yoldan geçen sürücüler de korna çalarak destek verdi. Bisikletli Ulaşım Platformu adına bir açıklama yapan Ergin Ertekin, geçtiğimiz cumartesi günü Vedat Koymalı’nın bisikletiyle evine giderken hayatını kaybettiğini hatırlatarak, “Yetkililere defalarca bildirmemize rağmen Zeytinburnu sahil yolunda bulunan ‘sözde’ bisiklet yolu bir can aldı. Bisikletli ölümleri artık dursun” diye konuştu. Açıklamanın ardından bir süre daha yol üzerinde düdük çalıp ellerindeki pankartları taşıyan bisikletli eylemciler olaysız bir şekilde dağıldı.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri