Sanatçı

Sanatçı

Son dakika Sanatçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sanatçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sanatçı haber sayfamızda...

Sanatçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 43.704 sanatçı haberi bulunmuştur.
‘Üç hafta buradan çıkamayız’
‘Üç hafta buradan çıkamayız’ Nazan Öncel, Türkiye turnesine Konya Selçuklu Kongre Merkezi Anadolu Sahnesi’nde başladı.
13.05.2024 Cadde
Bakü’de Tatlıses şov
Bakü’de Tatlıses şov İbrahim Tatlıses, yıllar sonra Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de hayranlarıyla buluştu.
13.05.2024 Cadde
Sezon finalini yaptı
Sezon finalini yaptı Sibel Can, Cahide Palazzo’da görkemli bir sezon finali yaptı.
13.05.2024 Cadde
Eurovision’a Gazze damgası
Eurovision’a Gazze damgası İsveç’in en büyük 2.kenti olan Malmö’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen Eurovision Şarkı Yarışması’nın dün akşamki finaline hem içerde hem de salonun dışında gerçekleştirilen İsrail protestoları damga vurdu.
12.05.2024 Dünya
Avrupa turnesiyle sahnelere dönüyor
Avrupa turnesiyle sahnelere dönüyor Hande Yener, Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyor.
12.05.2024 Cadde
Beklenen takvim açıklandı
Beklenen takvim açıklandı Mustafa Sandal’ın, hayranları tarafından merakla beklenen konser takvimi açıklandı.
12.05.2024 Cadde
Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti
Yılmaz Morgül ‘ateşe düştüm’ dedi, telif yedi! Mert Demir'e sitem etti Şimdilerde Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan şarkıcı Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısını kendi yorumuyla seslendirerek, klip çeken Yılmaz Morgül, şarkıcıdan telif yedi. Yaşananların ardından Morgül, sessizliğini bozdu.
12.05.2024 Cadde
Murat Boz'dan 'evlilik' açıklaması! 'Hemen ilişkinin adını koymaya çalışıyorlar'
Murat Boz'dan 'evlilik' açıklaması! 'Hemen ilişkinin adını koymaya çalışıyorlar' Uzun süredir hayatına kimseyi almayan popçu Murat Boz, Hülya Avşar'ın Youtube programına konuk oldu. Birçok ünlüyle adı aşk dedikodularına karışan Boz, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Cadde
Nükhet Duru: Evde temizlik yaparken tayt giyersin!
Nükhet Duru: Evde temizlik yaparken tayt giyersin! Nişantaşı'nda görüntülenen Nükhet Duru'ya, "Ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" şeklindeki tartışma çıkaran röportajı hatırlatıldı. Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan sanatçı, bir kez daha çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
12.05.2024 Cadde
Burhaniye’de anneler eğlenceye doyacak
Burhaniye’de anneler eğlenceye doyacak Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, sosyal belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
11.05.2024 Ege
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı!
Hülya Koçyiğit'ten 'sahne hesap' uyarısı! Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit, sosyal medyada adını açılan sahte hesaplara karşı takipçilerini uyardı.
11.05.2024 Cadde
Ediz Hun: Yeşilçam bitti, yok artık!
Ediz Hun: Yeşilçam bitti, yok artık! Usta oyuncu Ediz Hun, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50’nci yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kıbrıs Şehitlerini Anma ve Gazilerle Buluşma Programı’na katıldı. "Yeşilçam sineması bitti, yok artık" diyen Ediz Hun, o yıllardan geriye çok az sanatçı kaldığını söyledi.
11.05.2024 Cadde
Kosovalı şarkıcı Morena Taraku'dan Türkiye'ye övgüler! 'Aşık olunacak ülke'
Kosovalı şarkıcı Morena Taraku'dan Türkiye'ye övgüler! 'Aşık olunacak ülke' Uzun süredir ülkemizde yaşayan Kosovalı sanatçı Morena Taraku, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. Türkiye'yi çok sevdiğini belirten şarkıcı, "Her şehri ayrı güzel" diyerek övgü dolu ifadeler kullandı.
11.05.2024 Cadde
Harbiye’yi açtı
Harbiye’yi açtı Tan Taşçı, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nun açılışını yaptı.
11.05.2024 Cadde
Kordon bağından likit dolgu
Kordon bağından likit dolgu Yonca Evcimik, geçtiğimiz günlerde yüzüne bebek kordon bağından likit dolgu yaptırdığını söyledi.
11.05.2024 Cadde
21 yıl sonra Avrupa’yı salladı!
21 yıl sonra Avrupa’yı salladı! Sertab Erener, Türkiye’ye 2003 yılında ilk ve son birinciliği getirdiği Eurovision’u bu kez konuk sanatçı olarak taçlandırdı.
11.05.2024 Cadde
Alişan dizi yapmamasının sebebini açıkladı!
Alişan dizi yapmamasının sebebini açıkladı! Şarkıcı kimliğinin yanı sıra 'Aynalı Tahir', 'Aşkına Eşkıya', 'Cennet Mahallesi' ve 'Dostlar Mahallesi'nde kamera karşısına geçen Alişan, yeni bir dizi projesinde yer almama sebebini açıkladı.
11.05.2024 Cadde
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa Merhum sanatçı İbrahim Erkal için anma programı düzenlendi. Ünlü şarkıcı anısına çıkarılan 'Hürmet' albümünde yer alan Serkan Kaya, Ceylan, Zehra, Kafadar Grubu, Irmak Arıcı, Sufle ve Aydilge, Erkal'ın sevilen şarkılarını seslendirdi.
10.05.2024 Magazin
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa
İbrahim Erkal'sız yedi yıl! Ünlü sanatçılardan vefa Merhum sanatçı İbrahim Erkal için anma programı düzenlendi. Ünlü şarkıcı anısına çıkarılan 'Hürmet' albümünde yer alan Serkan Kaya, Ceylan, Zehra, Kafadar Grubu, Irmak Arıcı, Sufle ve Aydilge, Erkal'ın sevilen şarkılarını seslendirdi.
10.05.2024 Cadde
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten konuştu
Sevgilisinin sergisi için verdiği pozlar olay olmuştu! Eski eşi Melis İşiten konuştu Uraz Kaygılaroğlu'nun eski eşi Melis İşiten, geçtiğimiz gün bir ödül törenine katıldı. 'En İyi Talk Show 'ödülünü alan oyuncu, Kaygılaroğlu'nun gündem olan pozları hakkında ilk kez açıklama yaptı.
11.05.2024 Cadde
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu!
70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu! 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu yarışmasında zirveye çıkanlar ödüllerini aldı.
10.05.2024 Diğer
İsrailli sanatçı provada yuhalandı
İsrailli sanatçı provada yuhalandı Eurovision 2024’te olaylar durulmuyor. Nitekim yarışmada İsrail’i temsil eden sanatçı Eden Golan, kostümlü prova için çıktığı sahnede performansı sırasında yuhalandı, “Özgür Filistin” sloganıyla sesi bastırıldı.
10.05.2024 Dünya
Elbisesiyle geceyi aydınlattı
Elbisesiyle geceyi aydınlattı Merve Özbey, geçtiğimiz akşam ilk kez sahne aldığı Cahide Palazzo’daki misafirlerini sesiyle büyüledi.
10.05.2024 Cadde
Kraliyet orkestrasıyla sahne aldı
Kraliyet orkestrasıyla sahne aldı Karsu, Hollanda’nın 79. Bağımsızlık Günü’nde konser verdi.
9.05.2024 Cadde
Devasa ekip eşlik etti
Devasa ekip eşlik etti Levent Yüksel, Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) unutulmaz bir akşama imza attı.
9.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sanatçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.