Sanık

Sanık

Son dakika sanık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sanık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sanık haber sayfamızda...

Sanık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 30.909 sanık haberi bulunmuştur.
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü
Elektronik kelepçeyi kırdı, eski sevgilisini öldürdü Adana'da Burak Acar hakkındaki uzaklaştırma kararına rağmen elektronik kelepçeyi kırıp, kendisi ile barışmak istemeyen eski sevgilisini öldürdü. Katil zanlısı için istenen ceza belli oldu.
13.05.2024 Gündem
FETÖ elebaşının yeğeni hakkında karar!
FETÖ elebaşının yeğeni hakkında karar! FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'in yeğeni Selman Gülen ve eşi Nur Gülen'inde aralarında bulunduğu 4 sanığın “silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan yargılandığı davada mahkeme tarafından karar açıklandı.
13.05.2024 Gündem
Topladığı kedileri iş yerinde öldürmüştü! Karar açıklandı
Topladığı kedileri iş yerinde öldürmüştü! Karar açıklandı Fatih Camisi’nin bahçesinden topladığı kedileri İzmit’teki işyerinde öldürdüğü gerekçesiyle 6 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Mehmet Fatih Öztürk hakkında mahkeme kararını verdi.
13.05.2024 Gündem
Sarı ışıkta geçip İrem'in ölümüne neden olan sürücü için istenen ceza belli oldu
Sarı ışıkta geçip İrem'in ölümüne neden olan sürücü için istenen ceza belli oldu Adana’da, otomobiliyle kırmızı ışığa yakalanmamak için sarıda geçip, yaya yolunda çarptığı İrem Alper'in (22) ölümüne, ablası Gizem Alper'in (24) yaralanmasına neden olan Ramazan Kılınç (22) hakkında, 15 yıla kadar hapis ile cezalandırılması için dava açıldı.
12.05.2024 Gündem
Eşini ve annesini öldürdü! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılandı, ceza almadı
Eşini ve annesini öldürdü! Ağırlaştırılmış müebbetle yargılandı, ceza almadı Adana'da tartıştığı eşi Halime Kaya (44) ile annesi Fahriye Kaya’yı (54) tabancayla vurarak öldüren Nurettin Kaya (40) hakkında 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. İddianamede, akıl hastası olduğu belirlenen sanık Kaya hakkında yargılama sonunda hastalığından dolayı ceza verilmeyerek akıl hastalarına özgü güvenlik tedbirlerine hükmedilmesini istedi.
11.05.2024 Gündem
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki
‘Sizin üzerinize yemin ederim’ sanığa mahkeme başkanından tepki Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde eski sevgilisi Buket Y.’yi (49) evinin otoparkında 6 bıçak darbesiyle yaraladığı gerekçesiyle ‘Kadına karşı tasarlayarak öldürmeye teşebbüs’ten 20 yıla kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanan Murat Dursun (50) duruşmada, kendini savunduğu sırada, "Anam, babam, sizin üzerinize yemin ederim" dedi. Mahkeme başkanı, “Benim üzerime yemin etme” diyerek sanığa tepki gösterince salonunda kısa süreli gülüşmeler oldu.
11.05.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı
Kahramanmaraş'ta 146 kişinin öldüğü sitenin müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı Kahramanmaraş’ta 2 bloğu yıkılarak 146 kişinin hayatını kaybettiği Hamidiye Sitesi’nin müteahhidi tutuklu Ahmet Kara, hakim karşısına çıktı. O dönem Kahramanmaraş Belediyesi Fen İşleri Müdür de olan ve ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma suçundan 22.5 yıla kadar hapsi istenen Kara, binanın ana taşıyıcı unsurlarından 4 yıl önce vefat eden fenni mesul inşaat mühendisi Hacı Gitmiş’in sorumlu olduğunu belirterek, “Hacı Gitmiş işini layıkıyla yapmıştır. Ayrıca davaya konu binaların çap alınmasından yapı kullanım izin belgesi alınıncaya kadar 34 yerde 18 kamu görevlisinin imzaları bulunmaktadır.” dedi.
10.05.2024 Gündem
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Haberler
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi
Esenyurt'ta 2 kişinin öldüğü tekel bayi baskını! Öldürdü; 'kardeşim gibi severdim' dedi Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılandığı dava 12 Temmuz’a ertelendi. Duruşmada savunma yapan tutuklu sanık Tarık Özer, “Yunus Emre’nin silahını çıkartıp kardeşimi vurmasıyla olay başladı. Ben oğlumu ve kardeşimi koruma içgüdüsüyle hareket ettim. Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim” dedi.
10.05.2024 Gündem
47 yıl hapisle yargılanan Edirne eski Belediye Başkanı'na beraat
47 yıl hapisle yargılanan Edirne eski Belediye Başkanı'na beraat Eski Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 3 farklı suça azmettirmekten, 47 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılandığı, 7 sanıklı davada beraat etti.
10.05.2024 Gündem
Cem Muhammet'in kuzeni hakkında flaş gelişme! Davada mütalaa açıklandı
Cem Muhammet'in kuzeni hakkında flaş gelişme! Davada mütalaa açıklandı 'Çöp ev' haline gelen evde bulunan Cem Muhammet'in davasında mütalaa açıklandı. Savcı yeğenini çöp evde alıkoyan teyzenin kızına da ceza istedi.
10.05.2024 Gündem
AK Parti İl Başkanının oğlu ve arkadaşının öldüğü kazada sürücünün cezası belli oldu
AK Parti İl Başkanının oğlu ve arkadaşının öldüğü kazada sürücünün cezası belli oldu Zonguldak'ta hatalı dönüş yapan otomobile çarpan motosikletteki AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan'ın oğlu Muhammet Ali Arslan (35) ve arkadaşı Gökhan Katıoğlu'nun (36) hayatını kaybettiği kazada otomobil sürücüsüne verilen ceza belli oldu.
10.05.2024 Gündem
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
100 bin lira karşılığında ormanı yaktı! 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Muğla'nın Bodrum ilçesinde 2 yıl önce terör örgütü PKK'nın dağ kadrosunda bulunan bir yakınının isteği üzerine 100 bin lira karşılığında ormanı yakan İbrahim Soncul (27), 'devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozmak' suçundan tutuklu yargılandığı davada 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.  
10.05.2024 Gündem
Batuhan Karadeniz için karar! 'Ben susmadım, susmayacağım'
Batuhan Karadeniz için karar! 'Ben susmadım, susmayacağım' Eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in eski sevgilisi sosyal medya fenomeni Aleyna Eroğlu’nu otelde darbettiği iddiasıyla açılan davada, ilk duruşma görüldü.
10.05.2024 Gündem
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar
Eşini öldürüp 'Gururlu hissediyor' paylaşımı yapmıştı! Cani için yüreklere su serpen karar Çanakale'nin Ezine ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ayşe Korur'u (38) av tüfeğiyle öldürüp, sosyal medya hesabından 'gülen yüz' ifadesi ve 'gururlu hissediyor' paylaşımı yaparak, aldatıldığı için cinayeti işlediğini yazan Gencay Korur'a (42) verilen, indirimsiz ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçeli kararı açıklandı. Kararda; sanık Korur'un haksız tahrik indiriminden yararlanabilmek için savcılıktaki ifadesini mahkemede değiştirdiğine kanaat getirildiği için, bu beyanlarına itibar edilmediği belirtildi.
10.05.2024 Gündem
Eski hakim ve savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen yine bir olaya karıştı
Eski hakim ve savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen yine bir olaya karıştı Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı.
9.05.2024 Haberler
Eski hakim ve savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen yine bir olaya karıştı
Eski hakim ve savcının oğlu Görkem Sertaç Göçmen yine bir olaya karıştı Bakırköy’de vatandaşların üzerine otomobilini sürerek yaralanmasına neden olan ve çeşitli diğer suçlardan 9 adet hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararı verilen annesi eski hakim babası ise eski cumhuriyet savcısı Görkem Sertaç Göçmen’in yeni bir olaya karıştığı ortaya çıktı.
9.05.2024 Gündem
Yoldaş Apartmanı depremde 60 kişiye mezar olmuştu! 'İfade vermemem için beni tehdit etti'
Yoldaş Apartmanı depremde 60 kişiye mezar olmuştu! 'İfade vermemem için beni tehdit etti' Diyarbakır'da 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 60 kişinin hayatını kaybettiği, 9 kişinin yaralandığı Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi Sadullah Yoldaş, "İnşaat sırasında hiçbir denetim olmadı” dedi.
9.05.2024 Gündem
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar
Yaya geçidindeki Sıla'yı hayattan koparan sürücü hakkında karar Muğla’da yaya geçidinde Sıla Akgül'e (15) otomobiliyle çarparak ölümüne neden olduğu suçlamasıyla indirimli 3 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Tolga Yağcı (29), kararın istinaf mahkemesi tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandığı davada bu kez 5 yıl hapis cezası aldı. Yağcı'nın 6 ay olan ehliyetine el konulma süresi ise 1 yıla çıkartıldı.
9.05.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sanık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.