Şarkıcı Hatice

Şarkıcı Hatice

Son dakika Şarkıcı Hatice haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Şarkıcı Hatice gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Şarkıcı Hatice haber sayfamızda...

Şarkıcı Hatice

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 287 şarkıcı hatice haberi bulunmuştur.
Her seçimde kombiniyle gündemde! Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başında
Her seçimde kombiniyle gündemde! Hatice bu sefer pembe kıyafetiyle sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, 31 Mart yerel seçiminde vatandaşlık görevlerini yerine getirdi. Şarkıcı Hatice, her seçim olduğu gibi bu seçimde de sandık başına gelirken tercih ettiği kombiniyle adından söz ettirdi.
1.04.2024 Cadde
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi
Ünlü isimler oylarını kullandı! Hande Erçel sandığa Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki sandığa bu sene ilk kez oy kullanan Ayça Tilki ile giderken, Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
1.04.2024 Cadde
Melek Mosso ile annesi aynı sahnede
Melek Mosso ile annesi aynı sahnede Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Melek Mosso, sahneye annesi Hatice Mosso'yu davet etti. Annesiyle birlikte türkü söyleyen şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından takipççileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
23.11.2022 Magazin
Melek Mosso ile annesi Hatice Mosso aynı sahnede
Melek Mosso ile annesi Hatice Mosso aynı sahnede Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Melek Mosso, sahneye annesi Hatice Mosso'yu davet etti. Annesiyle birlikte türkü söyleyen şarkıcı, o anları sosyal medya hesabından takipççileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
23.11.2022 Cadde
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi: Dayanamıyorum!
Müziği bıraktığını açıklayan Zerrin Özer karar değiştirdi: Dayanamıyorum! Geçtiğimiz aylarda vasiyetine dair açıklama yaparak, vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer; sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmıştı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla müziği bıraktığını duyuran ve "Asla dönmem” diyen 64 yaşındaki Özer, iki ay sonra bu kararından vazgeçti. İşte detaylar...
22.09.2022 Cadde
Sosyal medyadan duyurdu! Zerrin Özer'den hayranlarını üzen karar
Sosyal medyadan duyurdu! Zerrin Özer'den hayranlarını üzen karar Geçtiğimiz aylarda vefatından sonra yapılmasını istemediği şeyleri bir bir sayan Zerrin Özer, flaş bir karar aldı. 64 yaşındaki ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile sevenlerini şaşırttı.
23.06.2022 Cadde
Hatice'den Ece Erken'e destek: Bu acıyı yaşamayan bilmez!
Hatice'den Ece Erken'e destek: Bu acıyı yaşamayan bilmez! 2003 yılında eşini beyin kanaması nedeniyle hayatını kaybeden şarkıcı Hatice, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümüyle yıkılan Ece Erken'e destek oldu. Erken ile aynı acıyı paylaşan Hatice, "İçim paramparça oldu, ne büyük acı bilirim" yorumunu yaptı.
29.01.2022 Cadde
Hatice kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice nereli?
Hatice kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice nereli? Şarkıcı Hatice bu akşam yayınlanacak olan İbo Show'un konukları arasında yer alıyor. İbrahim Tatlıses'in sunumu ile İbo Show her hafta cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Peki şarkıcı Hatice kimdir, kaç yaşında?
26.06.2021 Cadde
Hatice: Yiğidim, aslanım asker oluyor
Hatice: Yiğidim, aslanım asker oluyor Şarkıcı Hatice, nişanlısı Ali Kemal Sarı’nın saçlarını kestiği anları paylaştı.
15.05.2021 Cadde
Hatice: Hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim
Hatice: Hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim Ali Kemal Sarı ile aşk yaşayan şarkıcı Hatice, hamile olabileceğinin sinyallerini vererek, "Eğer hamileysem yıldırım nikahıyla evlenirim" dedi.
25.03.2021 Cadde
Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice kimdir?
Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir, kaç yaşında? Şarkıcı Hatice kimdir? Şarkıcı Hatice, Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olarak katıldı. Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı'nın yaşamı magazin gündeminde merak ediliyor. Peki Hatice'nin nişanlısı Ali Kemal Sarı kimdir?
2.03.2021 Cadde
Burcu Binici'den Hatice'ye: Herkes kendi hayatına baksın!
Burcu Binici'den Hatice'ye: Herkes kendi hayatına baksın! Oyuncu Burcu Öberk'in "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim" açıklamasına şarkıcı Hatice'den yanıt gelmişti. Bir diğer oyuncu Burcu Binici de tartışmaya dahil oldu.
6.02.2021 Cadde
Hatice'den Burcu Özberk'e: Çocuk olacaksa evlilik şart
Hatice'den Burcu Özberk'e: Çocuk olacaksa evlilik şart Şarkıcı Hatice, "Evlenmeyi düşünmüyorum ama kendime güvenirsem babasız bir çocuğu dünyaya getirebilirim. Yumurtalıklarımı dondurmayı düşünüyorum" diyen oyuncu Burcu Özberk'e tepki gösterdi.
5.02.2021 Cadde
Hatice'nin 'Şampiyonlar Ligi' dediği fotoğraf! Gerçek ortaya çıktı
Hatice'nin 'Şampiyonlar Ligi' dediği fotoğraf! Gerçek ortaya çıktı Şarkıcı Hatice, 2000 yılında Ebru Gündeş, Mahsun Kırmızıgül, Şafak Sezer, Yavuz Bingöl, Alişan, Ceylan ve Ciguli ile birlikte çekilmiş karesini Instagram hesabından paylaştı. Fotoğrafın hikayesini anlatan Hatice, çok konuşulacak bir itirafa da imza attı.
23.01.2021 Cadde
Hatice'den İvana Sert’e: Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun
Hatice'den İvana Sert’e: Ticaret evliliği yapıp sonra haraca bağlıyorsun Şarkıcı Hatice, oğlu Ateş'in 5 bin lira olan nafakasını 15 bin liraya çıkarmak için eski eşine dava açan İvana Sert'e tepki gösterdi. Hatice, "Nafaka alamayacağını düşündüğün adamdan çocuk yapmasaydın" dedi.
11.01.2021 Cadde
Hatice'den pilates pozu
Hatice'den pilates pozu Şarkıcı Hatice, Instagram hesabından pilates yaptığı anları paylaştı. 41 yaşındaki şarkıcı, egzersiz yaparken çekilen fotoğrafına, "Küçük dağları ben yarattım" notunu düştü.
20.10.2020 Cadde
Maskeli aşık Hatice
Maskeli aşık Hatice Şarkıcı Hatice ve sevgilisi Ali Kemal Sarı, önceki gün City’s Nişantaşı’nın önünde araçlarını beklerken görüntülendi.
17.09.2020 Cadde
Hatice: Evlilik teklifi aldım
Hatice: Evlilik teklifi aldım Kendisinden 10 yaş küçük oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşkı doludizgin devam eden şarkıcı Hatice, 'evlilik' açıklaması yaptı.
9.09.2020 Cadde
Maskesiz çünkü... Makyajı bozuluyor
Maskesiz çünkü... Makyajı bozuluyor Türkiye’de maske takma zorunluluğu olmasına rağmen şarkıcı Hatice bu kurala uymadı.
10.07.2020 Cadde
Hatice'den ilginç maske çıkışı!
Hatice'den ilginç maske çıkışı! Şarkıcı Hatice, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Maske takmadığı görülen şarkıcının açıklaması şaşırttı.
10.07.2020 Cadde
Hatice'den mini şortlu corona virüs paylaşımı
Hatice'den mini şortlu corona virüs paylaşımı Paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, Instagram hesabından mini şortla verdiği pozda corona virüs sürecinde öz eleştiri yaptı.
18.05.2020 Cadde
İstanbul’da parti evine baskın: 10 gözaltı
İstanbul’da parti evine baskın: 10 gözaltı Son dakika gelen bilgilere göre; İstanbul'da corona salgını sonrası getirilen izolasyon kurallarına aldırış etmeden eğlence partisi düzenleyen ve bir dönem Adnan Oktar'ın mürüdleri olarak bilinen Ataç kardeşler, eğlence düzenlediği 8 kişiyle birlikte eğlence adresinde basılıp gözaltına alındı. Birisi Şarkıcı Hatice'nin eski sevgilisi olarak bilinen Ataç kardeşlerin de arasında olduğu 10 kişi 3 bin 180 şer lira para cezası kesilerek mahkemeye sevk edildi.
28.04.2020 Gündem
Hatice'nin corona virüs yorumuna tepki yağdı
Hatice'nin corona virüs yorumuna tepki yağdı Bir süredir oyuncu Ali Kemal Sarı ile aşk yaşayan ünlü şarkıcı Hatice, tüm dünyayı kırıp geçiren corona virüse meydan okudu.
21.03.2020 Cadde
Kitap sayfalarından gelinlik satıldı, geliri depremzedelere bağışlandı
Kitap sayfalarından gelinlik satıldı, geliri depremzedelere bağışlandı MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde 'Çocuklar gelinlik giymesin, okula gitsin' projesi kapsamında 150 kitaptan çıkarılan 20 bin 23 sayfa kullanılarak tasarlanan gelinlik satıldı. Elde edilen gelir ise, Elazığ'daki depremzedelere bağışlandı.
28.01.2020 Haberler
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı
Şarkıcı Hatice evlilik teklifi aldı! Eski sevgilisi mekanı bastı Şarkıcı Hatice, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ali Kemal Sarı'dan evlilik teklifi aldı. Sosyal medya hesabından bu anları paylaşan Hatice, eski sevgilisi mekanı basınca büyük şok yaşadı.
10.12.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Şarkıcı Hatice ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.