Şehirler Arası Seyahat Yasağı

Şehirler Arası Seyahat Yasağı

Son dakika şehirler arası seyahat yasağı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehirler arası seyahat yasağı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehirler arası seyahat yasağı haber sayfamızda...

Şehirler Arası Seyahat Yasağı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 166 şehirler arası seyahat yasağı haberi bulunmuştur.
Güney Afrika'da Kovid-19 tedbirlerinin seviyesini düşürdü
Güney Afrika'da Kovid-19 tedbirlerinin seviyesini düşürdü Afrika'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarının en sık görüldüğü ülke olan Güney Afrika Cumhuriyeti'nde, vaka sayılarındaki düşüş nedeniyle salgın tedbir seviyesi düşürüldü.
25.07.2021 Dünya
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz günü şehirler arası kısıtlama bitiyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı? 1 Temmuz günü şehirler arası kısıtlama bitiyor mu? Kısıtlamanın olduğu süre ve günlerde gerçekleştirilen şehirler arası seyahat kısıtlamasına dair yeni karar 21 Haziran günü gerçekleştirilen Kabine'den çıktı. Yeni normalleşme adımlarını içeren genelge de İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlandı. İşte, şehirler arası seyahat yasağında son durum...
30.06.2021 Gündem
Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, bu hafta yasak son mu 2021? Bu pazar sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı, bitti mi?
Hafta içi sokağa çıkma yasağı kalktı mı, bu hafta yasak son mu 2021? Bu pazar sokağa çıkma kısıtlaması olacak mı, bitti mi? Pazartesi günü gerçekleştirilen Kabine Toplantısının ardından alınan yeni kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı. Turizm sektörü, aşılama çalışmaları ve koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan yasakların ele alındığı toplantının hemen ardından peş peşe müjdeli haberler geldi. Peki Sokağa çıkma yasakları kaldırıldı mı? Hafta içi sokağa çıkma yasakları devam ediyor mu? Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı?
24.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı 2021? 1 Temmuz'da şehirler arası seyahat yasağı bitiyor mu?
Seyahat yasağı kalktı mı 2021? 1 Temmuz'da şehirler arası seyahat yasağı bitiyor mu? Şehirler arası seyahat kısıtlaması pandemi nedeniyle uygulanıyordu. Kademeli normalleşme sürecinde seyahat yasağının sadece sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı zamanda geçerli olacağı belirtilmişti. Peki, seyahat kısıtlaması bitti mi?
23.06.2021 Gündem
Pazar günü seyahat yasak mı? Özel araçla şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, bitti mi?
Pazar günü seyahat yasak mı? Özel araçla şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, bitti mi? Şehirler arası seyahat yasağı, pandemi sürecinde uygulamaya geçti. 1 Haziran'da ise kademeli normalleşme kararı alındı. Vaka sayısı göz önünde bulundurularak kısıtlamalar kademeli şekilde kaldırılıyor. Seyahat yasağı bitti mi, pazar günü şehirler arası yasak var mı soruları da böylelikle vatandaşın gündeminde yer aldı.
20.06.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı?
Şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı? Özel araçla seyahat serbest mi, hafta sonu (pazar günü) seyahat yasak mı? Seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. 1 Haziran'da başlayan yeni kademeli normalleşme ile şehirler arası seyahat yasağı kalktı mı sorusu da yeniden gündeme geldi. İçişleri Bakanlığı Haziran ayı normalleşme planını paylaştı ve seyahat kısıtlaması saatleri ve muaf olan kişiler de netleşti. İşte, şehirler arası seyahat kısıtlaması detayları...
10.06.2021 Gündem
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler?
Seyahat yasağı kalktı mı? Hafta içi şehirler arası seyahat kısıtlaması var mı, saatleri neler? Şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar netleşti. Kademeli normalleşmenin ikinci ayağı başladı ve İçişleri Bakanlığı Haziran Ayı Normalleşme Planı genelgesini yayımladı. Kişiler ise hafta sonu seyahat yasağı var mı, hafta içi şehirler arası yasak olacak mı sorularını yöneltiyor. İşte, şehirler arası seyahat yasağına ilişkin detaylar...
3.06.2021 Gündem
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
Genelge sonrası seyahat yasağı kalktı mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri araştırılıyor. Tam kapanmanın ardından uygulanan kademeli normalleşme sürecinin de sonuna gelindi. Yapılan son Kabine Toplantısı'nın ardından yeni kararlar açıklandı. Seyahat yasağı ile ilgili yeni karar geldi mi? Şehirler arası seyahat yasağı kaldırıldı mı? İzin olmadan özel araçla seyahat yapılır mı?
1.06.2021 Gündem
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller
Hafta sonu şehirler arası seyahat yasağı devam ediyor mu? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? Seyahat yasağında zorunlu haller Seyahat yasağı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Tam kapanmanın ardından gelen kademeli normalleşme kararları arasında şehirler arası seyahat yasağı ile ilgili yeni maddeler yer alıyor. Peki, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı günlerde hafta içi ve hafta sonunda şehirler arası seyahat kısıtlaması olacak mı? Seyahat izin belgesi nasıl alınır? İşte seyahat yasağı ile ilgili gelişmeler.
22.05.2021 Gündem
Son dakika! Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Tam kapanmada seyahat yasağı nasıl olacak, kısıtlamadan kimler muaf?
Son dakika! Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Tam kapanmada seyahat yasağı nasıl olacak, kısıtlamadan kimler muaf? Seyahat yasak mı? Seyahat kısıtlaması hakkında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Koronavirüs salgınında normalleşme sürecine geçiş yapabilmek için Kabine'den tam kapanma kararı çıktı. Vatandaşlar ise 17 günlük tam kapanmada şehirler arası yasak nasıl olacak sorusuna yanıt arıyor. Seyahat kısıtlamasından kimler muaf?
28.04.2021 Gündem
Bayramda şehirler arası seyahat yasağı geldi mi? Ramazan Bayramı'nda özel araçla, uçakla, otobüsle seyahat yasak mı?
Bayramda şehirler arası seyahat yasağı geldi mi? Ramazan Bayramı'nda özel araçla, uçakla, otobüsle seyahat yasak mı? Ramazan ayının ilk gününde bir araya gelen Kabine Toplantısında kısmi kapanma kararları alınmıştı. Karar kapsamında hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanan saatlerde özel araçla şehirler arası seyahat yasağı getirilmesine karar verilmişti. Kararın açıklanmasının ardından iki haftalık süreç geride kaldı. Bayrama iki hafta gibi bir süre kala vatandaşlar şehirler arası seyahat yasağı olacak mı sorusuna da yanıt aramaya devam ediyor. Peki Ramazan Bayramında seyahat yasağı olacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı.
26.04.2021 Gündem
Bayramda seyahat yasağı olacak mı? Hafta içi özel araçla şehirler arası yasak var mı, saatleri neler?
Bayramda seyahat yasağı olacak mı? Hafta içi özel araçla şehirler arası yasak var mı, saatleri neler? Özel araçla seyahat yasağı son günlerin en çok merak edilen konusu. Şehirler arası seyahat kısıtlaması ile ilgili son dakika haberleri gündemin ana maddeleri arasında. Vaka artışlarına yönelik uygulanan eni tedbirlerle vatandaşlar aramalara da başladı. Hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı ile birlikte seyahat yasağı var mı sorusu oldukça yoğun aratılıyor. Peki, bayramda şehirler arası seyahat yasağı var mı?
21.04.2021 Gündem
SON DAKİKA: Özel araçla seyahat etmek yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor?
SON DAKİKA: Özel araçla seyahat etmek yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor? Seyahat yasağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Bulundukları illerden farklı illere seyahat etmek isteyen vatandaşlar seyahat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor sorusuna yanıt aramaya devam ediyor. Gerçekleştirilen son kabine toplantısının ardından sokağa çıkma yasağı saatlerinin uygulandığı süre ve saatlerde seyehat yasağu getirildiği açıklanmıştı. Peki Şehirler arası seyhaat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor?
21.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatlerde uygulanıyor? Özel araçla seyahat edilebilir mi, zorunlu haller neler?
Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatlerde uygulanıyor? Özel araçla seyahat edilebilir mi, zorunlu haller neler? Şehirler arası seyahat yasağı konusunda araştırmalar devam ediyor. Gerçekleştirilen son kabine toplantısının ardından getirilen yasaklar arasında yer alan seyahat yasağının kapsam ve detayları da İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan kısmi kapanma genelgesi ile duyuruldu. Duyurunun ardından vatandaşlar Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatlerde uygulanıyor, Özel araçla seyahat edilebilir mi, kimler seyahat edebilir sorularına yanıt aramaya devam ediyor. İşte seyahat edebilmek için belirtilen şartlar...
19.04.2021 Gündem
SON DAKİKA HABERİ: Seyahat yasağı var mı (özel araç)? Şehirler arası seyahat yasağı saatleri kaç ve ne zaman?
SON DAKİKA HABERİ: Seyahat yasağı var mı (özel araç)? Şehirler arası seyahat yasağı saatleri kaç ve ne zaman? Şehirler arası seyahat kısıtlaması hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Kısmi Kapanma Genelgesi'nde seyahat kısıtlaması ile ilgili detaylar yer aldı. Bireyler ise özel araçla seyahat yasağı olup olmadığını merak ediyor. Peki şehirler arası seyahat yasağı var mı, saatleri neler? İşte detaylar...
18.04.2021 Gündem
Seyahat belgesi nasıl alınır (e-Devlet ve telefonla)? Şehirler arası seyahat izin yol belgesi alma başvuru ekranı...
Seyahat belgesi nasıl alınır (e-Devlet ve telefonla)? Şehirler arası seyahat izin yol belgesi alma başvuru ekranı... Seyahat belgesi gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. Şehirler arası seyahat yasağı sonrasında seyahat belgesi alma ile ilgili ayrıntılar merak konusu oldu. Seyahat izin belgesi için başvuru e-Devlet üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Peki şehirler arası seyahat izin belgesi nasıl alınır? İşte 2021 seyahat belgesi alma ekranı...
18.04.2021 Gündem
Seyahat izin belgesi nasıl, yol belgesi nereden alınır (özel araçla)? E-Devlet şehirler arası seyahat izin belgesi alma sayfası, telefonla nasıl alınır?
Seyahat izin belgesi nasıl, yol belgesi nereden alınır (özel araçla)? E-Devlet şehirler arası seyahat izin belgesi alma sayfası, telefonla nasıl alınır? Seyahat izin belgesi, yol izin belgesi alma ile ilgili detaylar araştırılmaya başlandı. Şehirler arası seyahat yasağı sonrası merak edilen başlıca konulardan. Şehirler arası seyahat kısıtlaması hakkında detaylar belli oldu. Seyahat yasağı sonrasında ise seyahat belgesi ayrıntıları gündeme geldi. Seyahat izin belgesi e-Devlet üzerinden başvuru gerçekleştirilebiliyor. Peki seyahat izin belgesi nasıl alınır? İşte seyahat belgesi alma ekranı...
16.04.2021 Gündem
SON DAKİKA: Özel araçla şehirler arası seyahat mümkün mü? Seyahat yasağı hangi saatlerde uygulanıyor, zorunlu haller neler?
SON DAKİKA: Özel araçla şehirler arası seyahat mümkün mü? Seyahat yasağı hangi saatlerde uygulanıyor, zorunlu haller neler? Gerçekleştirilen son kabine toplantısının ardından seyahat yasağı konusunda yeni kararlar alınmıştı. Alınan kararlar İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ile gönderilen genelge ile duyuruldu. Peki Şehirler arası seyahat yasağı başladı mı, hangi saatler arasında seyahat yasağı uygulanıyor. Hafta sonu toplu taşıma araçları ile seyahat edebilmek mümkün mü? İşte seyahat yasağı hakkında merak edilen detaylar...
16.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor? İçişleri Bakanlığı genelge ile seyahat yasağı detaylarını  açıkladı
Şehirler arası seyahat yasağı hangi saatler arasında uygulanıyor? İçişleri Bakanlığı genelge ile seyahat yasağı detaylarını açıkladı Şehirler arası seyahat yasağı ve özel araçla seyahat kısıtlaması son dakika haberleri yoğun olarak araştırılıyor. Vatandaşlar, 'kendi aracımla seyahat edebilir miyim, yasak mı?' sorusunu yöneltiyor. Ramazan ayı ilave tedbirleri Kabine Toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. Açıklanan yasaklar arasında şehirler arası seyahat yasağı da yer aldı. Hafta içi 19:00-05:00 arasında uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı saatlerinde ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı günlerinde özel araçla şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecek. Peki özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi hangi saatler arasında seyahat edilebilecek.
16.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahatin detayları
Şehirler arası seyahatin detayları Türkiye’de Kovid-19 vaka sayısı ve can kaybında görülen artışın ardından dün kısmi kapanma dönemine geçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısında alınan kararları açıklaması sonrasında uygulanacak kısıtlamaların detayları İçişleri Bakanlığı genelgesiyle duyuruldu.
15.04.2021 Gündem
İşte seyahat yasağının ayrıntıları! Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı?
İşte seyahat yasağının ayrıntıları! Şehirler arası seyahat yasağı var mı, özel araçla seyahat yasak mı? Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Son Kabine Toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Ramazan ayına yönelik ilave tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahat yasağı ile ilgili yeni kararlar alındı. Sokağa çıkma yasağının da saatinin değişmesi ile birlikte vatandaşlar özel araçla seyahatlere izin verilip verilmeyeceğini araştırıyor. Peki, özel araçla şehirler arası seyahat edilebilir mi? Seyahat yasağı hangi illeri kapsıyor.
14.04.2021 Gündem
Otobüsle seyahat yasak mı? Şehirler arası yasak var mı 2021, hangi illerde seyahat yasağı var?
Otobüsle seyahat yasak mı? Şehirler arası yasak var mı 2021, hangi illerde seyahat yasağı var? Yasaklarla ilgili son dakika gelişmeleri süreç içerisinde sorgulanıyor. Şehirler arası seyahat yasağı gündemi meşgul eden konulardan. Özel araçla seyahat yasağı var mı, hangi illerde şehirler arası yasak var gibi sorular da vatandaşlar tarafından aranıyor. Son Kabine'den çıkan kararlar doğrultusunda özel araçla ve otobüsle seyahat kısıtlaması da aranmaya başladı. İşte, seyahat kısıtlaması hakkında son gelişmeler...
4.04.2021 Gündem
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı
Şehirler arası seyahat yasağı var mı? Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı Seyahat yasağı var mı? Koronavirüs tedbirleri kapsamında riskli illerde seyahat yasağı geri geldi mi? Vaka sayılarındaki artış ve koronavirüs risk haritasında illerin renk durumlarının değişmesi ile birlikte seyahat yasağı ile ilgili değişiklik yapıldı mı merak konusu. Peki, seyahat yasağı var mı? Özel araçla seyahat yasak mı?
30.03.2021 Gündem
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı - 65 yaş üstü yasağı kalktı, sokağa çıkma saatleri kaç?
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalktı mı? Hangi illerde 20 yaş altı - 65 yaş üstü yasağı kalktı, sokağa çıkma saatleri kaç? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı ile 20 yaş altı yasakları son dakika haberleri takip ediliyor. Kabine toplantısından çıkan normalleşme kararı ile düşük ve orta riskli illerde hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı. Peki, İstanbul'da 20 yaş altı ve 65 yaş üstü yasağı var mı, kalktı mı? Hangi illerde 65 yaş üstü - 20 yaş altı yasağı kalktı? Seyahat yasağı kalktı mı?
1.03.2021 Gündem
Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat izin belgesi kimler alabilir, başvuru nasıl yapılır?
Özel araçla şehirler arası seyahat yasağı var mı? Seyahat izin belgesi kimler alabilir, başvuru nasıl yapılır? Koronavirüs yasakları 81 ilde uygulanmaya devam ediyor. Aralık ayının başından bu yana uygulanmaya devam eden yasaklar kapsamında vatandaşlar özel araçla şehirler arası seyahat yasağı var mı sorusuna yanıt aramayı sürdürüyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile seyahat yasağından istisna olacak kişiler belirlendi. Peki Özel araçla hafta sonu ve hafta içi sokağa çıkma yasağı uygulanan saatler içerisinde seyahat edilebilir mi?
9.02.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Şehirler Arası Seyahat Yasağı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.