Sel

Sel

Son dakika Sel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Sel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Sel haber sayfamızda...

Sel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.193 sel haberi bulunmuştur.
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir?
19 MART YARIN OKULLAR TATİL Mİ 2024? 19 Mart'ta Hakkari'de okullar tatil mi, son durum nedir? 'Yarın okullar tatil tatil mi?' sorusu bazı illerde hava durumunun bozulmasıyla birlikte gündeme geldi. Hakkari'de okulların tatil olup olmayacağı hakkında açıklama geldi. İşte detaylar...
18.03.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! Çarşamba gününden itibaren değişiyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre çarşamba gününden itibaren hava sıcaklıkları mevsim normalleri altına düşecek.
18.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Son dakika... Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Birçok kent için kar yağışı hafta boyunca devam edecek. Bazı illerde ise yoğun kar ve sağanak yağış görülecek. İşte İstanbul dahil tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.03.2024 Gündem
“Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz”
“Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz” Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, “Pek çok ülkeye model olacak uygulamalar geliştiriyoruz. Sosyal yardımlara ve sosyal hizmetlere ilişkin mevcut çalışmalarımızı geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.
18.03.2024 Ekonomi
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı
Meteoroloji 10 kent için uyardı! Kar ve sağanak alarmı Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün ve yarın için 10 kentte alarm verildi. Çarşamba günü İstanbul dahil tüm yurt için uyarı geldi. Yoğun kar ve sağanak uyarısı yapıldı.
18.03.2024 Haberler
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...
18.03.2024 Cadde
Murat Kurum: Nisan gelecek, dertler bitecek
Murat Kurum: Nisan gelecek, dertler bitecek İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Giresun Hemşehri İftarı’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, "1 Nisan’dan sonra İstanbul’u hak ettiği hizmetlere, hak ettiği projelere hep birlikte kavuşturacağız. İstanbul’un geleceğinden çalınan 5 yılı hep birlikte telafi edeceğiz. " dedi.
17.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Haberler
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik
Bakan Uraloğlu açıkladı: Ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdik Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Çekmeköy-Taşdelen-Alemdağ Köprülü Kavşağı’nı hizmete alarak Çekmeköy’e ulaşımı 16 dakikadan 1 dakikaya indirdiklerini söyledi. Uraloğlu, “Kavşağımız ile yıllık toplam 44 milyon lira tasarruf edeceğiz. Çevreye zarar veren araçların karbon emisyonunu da 403 ton azaltarak doğanın korunmasına katkı sağlayacağız. Projemiz ile ayrıca olası bir İstanbul depreminde bölgenin tahliyesine büyük katkı sağlayacak ve trafik tıkanıklığından dolayı oluşacak olumsuz durumların önüne de şimdiden geçmiş olduk” dedi.
17.03.2024 Ekonomi
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Televizyon
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz
Adalet Bakanı Tunç iftar programında konuştu: Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kocaeli'de iftar programına katıldı. Bakan Tunç ""Darbecilerin yaptığı anaysa ile yürüyemeyiz” dedi.
16.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
Hava trafiğine yorgunluk önlemi
Hava trafiğine yorgunluk önlemi Hava trafik kontrolörlerinin aşırı yorulması kaynaklı riskleri engellemek için mesai düzenlemesine gidildi. Gündüz veya gece vardiyasında çalışma 12 saati geçmeyecek.
16.03.2024 Ekonomi
Halk belediyelerden iklim krizi için çaba bekliyor: Yenilenebilir enerji ve altyapı talebi
Halk belediyelerden iklim krizi için çaba bekliyor: Yenilenebilir enerji ve altyapı talebi İklim değişikliği farkındalığı konusunda toplumun nabzını ölçen “Türkiye’de İklim Değişikliği Algısı” araştırmasının sonuçlarına göre, her 10 kişiden yedisi yerel yönetimlerin iklim değişikliği için yeterli çabayı göstermediğini düşünüyor.
16.03.2024 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı
Bakan Tunç: Hakim-savcı sayımız 24 bine ulaştı Giresun'da törene katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”2002 yılında 9 bin civarında hakim-savcımız varken, bugün bu sayı 24 bine ulaştı" dedi.
14.03.2024 Gündem
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira
Uçuş trafiği 3 saat aksadı: İlk defa karşılaştık, zararımız 1 milyon lira Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak ve dolu yağışı nedeniyle havalimanındaki uçuş trafiği 3 saat aksadı. Dolu yağışı nedeniyle, Aksu ve Kepez ilçelerindeki tarım alanları zarar gördü.
14.03.2024 Gündem
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Murat Kurum: Söz verip o sözleri unutanlardan olmayacağız
Murat Kurum: Söz verip o sözleri unutanlardan olmayacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum Bahçelievler'de düzenlenen 'Erzurumlular İle İftar Sofrası' programına katıldı. Programda konuşan Kurum, “31 Mart'ta inşallah hep birlikte İstanbul'umuzu ayağa kaldıracağız. Sizlere layık bir şehir haline getireceğiz. Bunun için çalışacağız, çabalayacağız. Tevazu içerisinde olacağız. Samimi olacağız. Gayret göstereceğiz. Hiçbir zaman kibirli olmayacağız. Hiçbir zaman vatandaşımızdan uzak durmayacağız. Hiçbir zaman sözlerimizi unutmayacağız. İnşallah el birliğiyle İstanbul'umuzu geleceğe hazırlayacağız" dedi.
12.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi
Bakan Uraloğlu Kırık Barajı Varyantı'nda inceledi Kastamonu'da inşaatı devam eden ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "2002 yılından bu yanan Kastamonu’nun ulaşım ve altyapısına 53 milyar 930 milyon lira yatırım gerçekleştirdik" dedi.
12.03.2024 Gündem
Kastamonu’ya 8,2 milyar liralık dev proje
Kastamonu’ya 8,2 milyar liralık dev proje Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kastamonu’da 25 ayrı karayolu projesinin çalışmalarının devam ettiğini ve bölgenin en önemli projelerinden birinin de Kırık Barajı Varyant Yolu olduğunu belirterek, “20,4 kilometrelik Kırık Baraj Varyantını, bitümlü sıcak karışım kaplamalı bölünmüş yol standardında projelendirdik. Yatırım bedeli 8,2 milyar lira olan proje genelinde şu anda yüzde 29,5 fiziksel gerçekleşme kaydettik” dedi.
12.03.2024 Ekonomi
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı Avrupa Çevre Ajansı tarafından hazırlanan analiz, Avrupa'nın risklere uyum sağlamak için acil ve kararlı adımlar atmaması halinde iklim değişikliğinin 'feci' sonuçlarına maruz kalabileceği uyarısında bulunuyor.
12.03.2024 Dünya
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız
Murat Kurum: Deprem başta olmak üzere İstanbul’umuzu tüm doğal afetlere karşı koruyacağız AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beyoğlu’nda düzenlenen "Engelsiz Gönüller İftar Sofrası" programında vatandaşlarla bir araya geldi. Murat Kurum, “İstanbul’umuzda 10 yeni engelsiz yaşam merkezimizi hızla açacağız. Mevcut merkezlerin niteliklerini de dünya standartlarına ulaştıracağız. Engelsiz sosyal yaşam alanları ve koordinasyon merkezlerinin sayısını da, çeşidini de artıracağız” açıklamasında bulundu.
11.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.