Öz kızlarına istismar iddiasıyla eski eşini yaralayan Asya'dan kan donduran iddia
Öz kızlarına istismar iddiasıyla eski eşini yaralayan Asya'dan kan donduran iddia İzmir’de, 2 kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan Serkan Erdoğan (43) ile boşanmalarına rağmen aynı evde yaşadığı eski eşini bu sebepten tabancayla yaraladığını öne süren Asya Dizlek'in (37) yargılanmasına devam edildi. Duruşmada Erdoğan, tutuksuz sanık Dizlek'in kendisinden olmadığını söylediği çocuğu aldırdığını iddia ederken, Dizlek ise "Her türlü testi yaptırmaya hazırım. Bebeği, gördüğümüz şiddet yüzünden aldırdım" dedi.
17.11.2022 Gündem
Eski sevgilisinin yanındaki kişiyi sırtından vurup öldürdü
Eski sevgilisinin yanındaki kişiyi sırtından vurup öldürdü Samsun’da Serkan Erdoğan (39), eski sevgilisi N.B.’nin yanında gördüğü Hayati Çelik’i (42), içinde bulunduğu araçta tabancayla sırtından vurarak öldürdü. 35 suç kaydı bulunan Erdoğan gözaltına alındı.
1.11.2021 Gündem
Frutti Extra Bursaspor'da Serkan Erdoğan ile yollar ayrıldı!
Frutti Extra Bursaspor'da Serkan Erdoğan ile yollar ayrıldı! Frutti Extra Bursaspor, başantrenör Serkan Erdoğan ile sözleşme yenilemedi. 
1.07.2020 Basketbol
Bursaspor Basketbol'da Serkan Erdoğan dönemi
Bursaspor Basketbol'da Serkan Erdoğan dönemi Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele verecek olan Bursaspor Basketbol, başantrenör Serkan Erdoğan ve yardımcı antrenör Tutku Açık ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol