Sevgiliyle

Sevgiliyle

Son dakika sevgiliyle haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sevgiliyle gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sevgiliyle haber sayfamızda...

Sevgiliyle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 623 sevgiliyle haberi bulunmuştur.
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
‘Kaplumbağalı Adam’ın öyküsü
‘Kaplumbağalı Adam’ın öyküsü Osman Hamdi Bey’in en meşhur eseri “Kaplumbağa Terbiyecisi”nin ikinci versiyonu İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nde sergilenmeye başlandı. Öncekine göre daha küçük boyutlu bu eserde Osman Hamdi Bey ilk versiyonu geliştirmiş ve desen eklemiş.
19.03.2024 Kültür Sanat
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’
Beyoğlu’nda ikinci ‘Kaplumbağa Terbiyecisi’ Osman Hamdi Bey’in ikinci “Kaplumbağa Terbiyecisi” eseri Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi’nin “Türk Resmini İzlemek” kalıcı sergisine katıldı. Sanatçının 1907 tarihli aynı temadaki bu ikinci eseri, Pera Müzesi’nde sergilenen ilk versiyonuna komşu oldu.
14.03.2024 Kültür Sanat
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi!
Kim Kardashian ve Odell Beckham Jr. ilk kez otele giriş yaparken görüntülendi! Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Odell Beckham Jr.’la kalacakları lüks otele giriş yaparken paparazzilere yakalandılar. Kim Kardashian, kalbini yeni bir aşka açık tuttuğunu ancak bu kez yaşına uygun bir sevgili aradığını söylüyordu.
12.02.2024 Cadde
Eski eşini öldürüp, arkadaşını yaralayan şüpheli tutuklandı
Eski eşini öldürüp, arkadaşını yaralayan şüpheli tutuklandı Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde caddede karşılaştığı eski eşini öldüren, kendisine engellemeye çalışan arkadaşını da yaralayan zanlı tutuklandı.
2.01.2024 Gündem
Eski sevgiliyle mezarlık yakınında randevu! Korkunç plan
Eski sevgiliyle mezarlık yakınında randevu! Korkunç plan Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde dün gece saatlerinde eski kız arkadaşı ile birlikte ağabeyi ve eşinin bulunduğu otomobile kurşun yağdıran saldırgan, olayı gerçekleştirdiği silah ile yakalandı.
2.01.2024 Gündem
İsrailli esirden Hamas'a veda mektubu! Yaşadıklarını dünyaya duyurdu
İsrailli esirden Hamas'a veda mektubu! Yaşadıklarını dünyaya duyurdu Hamas'ın serbest bıraktığı İsrailli rehinenin veda mektubu dünya basınında kısa sürede ses getirdi.
28.11.2023 Dünya
Sevgiliye Yeni Yıl & Yılbaşı Mesajları 2023: Yılbaşında Sevgilinize Gönderebileceğiniz En Güzel, Romantik, Aşk Dolu, Etkileyici, Manalı Yeni Yıl ve Yılbaşı Mesajları ile Sözleri
Sevgiliye Yeni Yıl & Yılbaşı Mesajları 2023: Yılbaşında Sevgilinize Gönderebileceğiniz En Güzel, Romantik, Aşk Dolu, Etkileyici, Manalı Yeni Yıl ve Yılbaşı Mesajları ile Sözleri Dünyanın en güzel duygularından birisi de aşk. Sevmek ve sevilmek her günü daha anlamlı yaşamayı kılıyor. Sevgiliyle geçirilen her an ve yaşanan en güzel zamanlar insanı daha da mutlu ediyor. Her anın acı tatlı birlikte geçirilmesi iki sevgili arasındaki bağı güçlendiriyor. Sevgiliye söylenen anlamlı ve güzel sözler yüzleri güldürmeye yetiyor. Yeni yılın gelmesi herkes için yeni başlangıçlar anlamına geliyor. Yeni yıla sevdiği kişi ile birlikte girenler mutluluk yaşarken birbirinden uzak olan çiftler ise hüzün yaşıyor. Ayrı kalınmasına rağmen sevdiği kişiye yanındaymış gibi hissi vermek isteyenler yeni mesajları ve sözleri ile duygularını iletiyor. Sevgiliye yeni yıl mesajları araştırmasına girenler en anlamlı ve duygularını en güzel ifade edebilecek sözleri seçmek istiyor. Yılbaşında sevgilinize gönderebileceğiniz birbirinden romantik aşk mesajları için “Sevgiliye Yeni Yıl Mesajları 2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
31.10.2023 Güzel Sözler
Sevgilisine kızıp santrale çıktı! Genç kadından akılalmaz hareket
Sevgilisine kızıp santrale çıktı! Genç kadından akılalmaz hareket Bir yıldır beraber olduğu erkek arkadaşıyla tartışan kadın tartışmanın harareti artınca akıllara zarar bir yönteme başvurdu.
13.08.2023 Dünya
Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak intihar etmişti! 'Mezarında bile rahat bırakmıyor'
Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak intihar etmişti! 'Mezarında bile rahat bırakmıyor' Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak feci şekilde can veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının mezarına eski nişanlısı Berkan Y. tarafından mozaiği dağıtılarak zarar verildiğini öne sürdü. Gülnaz Yıldız, "Mezarın ortasındaki mermerini, mozaiğini kaldırmış. O taşları her tarafa yaymış. Çiçek ekmiş vicdanını rahatlatmak için” dedi.
23.07.2023 Haberler
Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak intihar etmişti! 'Mezarında bile rahat bırakmıyor'
Kader Yıldız AVM'nin terasından atlayarak intihar etmişti! 'Mezarında bile rahat bırakmıyor' Beylikdüzü'nde bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak feci şekilde can veren 25 yaşındaki Kader Yıldız'ın annesi Gülnaz Yıldız, kızının mezarına eski nişanlısı Berkan Y. tarafından mozaiği dağıtılarak zarar verildiğini öne sürdü. Gülnaz Yıldız, "Mezarın ortasındaki mermerini, mozaiğini kaldırmış. O taşları her tarafa yaymış. Çiçek ekmiş vicdanını rahatlatmak için” dedi.
23.07.2023 Gündem
Genç kadını takip edip evini bastı! Sapık kameraya yansıdı
Genç kadını takip edip evini bastı! Sapık kameraya yansıdı Gece sokakta yürürken bir kadını takip etmeye başlayan saldırgan kurbana dehşeti yaşattı. Evine kadar takip ettiği kadına yönelik saldırıya geçen şahsın görüntüleri İngiliz medyasında gündem oldu.
4.07.2023 Dünya
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam!
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam! İstanbul Kağıthane’de bir şahıs kendisinden ayrılan eski sevgilisinin park halindeki lüks otomobilinin camını kırdıktan sonra benzin döküp kundakladı. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri, kundakçı sevgiliyle birlikte 5 şahsı operasyonla yakaladı. Evden 1’i uzun namlulu 4 silah, çelik yelek ile yüklü miktarda para ele geçirildi.
20.06.2023 Haberler
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam!
Onu terk eden sevgiliden akılalmaz intikam! Kağıthane’de bir şahıs kendisinden ayrılan eski sevgilisinin park halindeki lüks otomobilinin camını kırdıktan sonra benzin döküp kundakladı. Kağıthane Asayiş Büro Amirliği polisleri, kundakçı sevgiliyle birlikte 5 şahsı operasyonla yakaladı. Evden 1’i uzun namlulu 4 silah, çelik yelek ile yüklü miktarda para ele geçirildi.
20.06.2023 Gündem
Öldükten sonra doğum yaptı! Kurşunların hedefi olan modelden mucize
Öldükten sonra doğum yaptı! Kurşunların hedefi olan modelden mucize ABD'nin başkentinde eşiyle arabadayken saldırıya uğrayan genç model hayatını kaybetti. Söz konusu kadın ölmesine rağmen bir mucizeye imza attı.
19.06.2023 Dünya
Karı kocaya palalı saldırı: Adamın bacağını, kadının parmağını kestiler
Karı kocaya palalı saldırı: Adamın bacağını, kadının parmağını kestiler Kendi evlerinde palalı bir grubun saldırısına uğrayan ve parmak ve bacağını kaybeden çiftin hikayesi dünya medyasında kendine ön sıralardan yer buldu.
19.06.2023 Dünya
Kardeşinden çırılçıplak kaçtı! Görüntü Kanada'dan ikisi de Türk
Kardeşinden çırılçıplak kaçtı! Görüntü Kanada'dan ikisi de Türk Kanada'da çekilen ve bir kişinin bıçaklı saldırıya uğradıktan sonra çıplak bir şekilde sokakta koştuğu görüntüler olay oldu. Söz konusu o görüntülerdeki kişilerin hem Türk hem de kardeş olduğu öne sürüldü.
16.06.2023 Dünya
Sevgilisini kocasından böyle korudu: Yumruklara kendini siper etti
Sevgilisini kocasından böyle korudu: Yumruklara kendini siper etti Çin'de karısını sevgilisiyle yatak odasında yakalayan koca öfkelenerek adama saldırdı. O anlarda kadın ise sevgilisini eşinin darbelerinden korudu.
16.06.2023 Dünya
Restoranda mide bulandıran kayıt! ABD'li turist hemen kaçtı
Restoranda mide bulandıran kayıt! ABD'li turist hemen kaçtı ABD'li turistin yayınladığı görüntüler kısa sürede yüzbinlerce kişi tarafından izlendi. Söz konusu o anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.
15.06.2023 Dünya
İngiltere'yi sarsan seri katil! Aynı gece 3 kişiyi öldürdü, sayısız kişiyi ezdi
İngiltere'yi sarsan seri katil! Aynı gece 3 kişiyi öldürdü, sayısız kişiyi ezdi İngiltere'de 3 kişinin ölümüne ve sayısız insanın yaralanmasına sebep olan şahıs yakalandı. Söz konusu olayın yeni detayları ortaya çıkarken saldırganın bir bakımevine sızmaya çalıştığı görüntüler olay oldu.
14.06.2023 Dünya
Sevgiliyle ilk buluşmaya 25 kişi geldi! Hesabı gören adam kaçtı
Sevgiliyle ilk buluşmaya 25 kişi geldi! Hesabı gören adam kaçtı Çin'de ilk buluşmaya akrabalarıyla gelen kadın olay oldu. Söz konusu gelişmenin sonunda ise erkek ve kız birbirini mahkemeye verdi.
14.06.2023 Dünya
Mika Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun'un sevgilisi kimdir, kaç yaşında? İşte Mika Can Raun ile ilgili bilgiler...
Mika Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun'un sevgilisi kimdir, kaç yaşında? İşte Mika Can Raun ile ilgili bilgiler... Mika Raun, sevgiliyle beraber YouTube'da soru ve cevap videosu yayımladı. Fenomen Mika Raun ve sevgilisi ile ilgili detaylar araştırılan konular arasında bulunuyor. Mika Raun, daha önce Armağan Çağlayan'ın programına katılmıştı. Peki Mika Raun kimdir, kaç yaşında? Mika Raun'un sevgilisi kimdir?
6.06.2023 Bilgi Rehberi
Elif’in ölümüne ‘intihar’ diyen sevgilinin müebbet hapsi istinaftan onandı
Elif’in ölümüne ‘intihar’ diyen sevgilinin müebbet hapsi istinaftan onandı Kırıkkale’de, üniversite öğrencisi Elif Sinan'ı (23) öldürdüğü gerekçesiyle sevgilisi Tuğrul Akan'a (27) verilen müebbet hapis cezası, Ankara Bölge Mahkemesi tarafından onandı.
9.03.2023 Gündem
Sevgiliyle yürüyüş
Sevgiliyle yürüyüş Engin Günaydın ve sevgilisi Somer Sarbonne, önceki gün Taksim’de objektiflere takıldı.
24.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sevgiliyle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.