Şimşekler geceyi aydınlattı
Şimşekler geceyi aydınlattı Diyarbakır’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte çakan şimşekler geceyi aydınlattı.
24.03.2020 Haberler
Hatay'da şimşekler geceyi aydınlattı
Hatay'da şimşekler geceyi aydınlattı Hatay’da İskenderun Körfezi’nde gece boyunca etkili olan sağanak yağmur sırasında ortaya çıkan şimşekler, geceyi gündüze çevirdi.
20.10.2019 Haberler
Erzurum’da şimşekler geceyi aydınlattı
Erzurum’da şimşekler geceyi aydınlattı  Erzurum’da akşam saatlerinde aniden bastıran yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Gök gürültüsü ve sağanak yağışın beraberinde çakan şimşekler gökyüzünü aydınlattı.
17.09.2019 Haberler
İnegöl'de şimşekler geceyi aydınlattı
İnegöl'de şimşekler geceyi aydınlattı İnegöl İlçesinde, gece etkili olan yağış sırasında, yıldırım ve şimşekler gökyüzünü aydınlattı.
11.09.2019 Yaşam
Saniye saniye görüntülendi
Saniye saniye görüntülendi İnegöl'de akşam saatlerinde başlayan yağmur şiddetini artırarak sağanak yağışa döndü. Çakan şimşekler geceyi gündüze çevirdi. O anlar saniye saniye görüntülendi. İnegöl'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışta, çakan şimşekler geceyi aydınlatınca İnegöl'de eşsiz manzaralar oluştu. Şiddetli yağış ve şimşek görüntüleri ise kameralara yansıdı. Öte yandan Bursa'nın bazı mahallelerinde elektrikler kesildi, yollar aşırı yağışla birlikte göle dönerken sürücüler trafikte seyretmekte zorlandı.
11.09.2019 Haberler