Bekçilik sınav giriş belgesi nereden alınır? Bekçilik yazılı sınavları ne zaman?
Bekçilik sınav giriş belgesi nereden alınır? Bekçilik yazılı sınavları ne zaman? 2019/ 1. ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı'nın resmi internet sitesi üzerinden duyurulan bekçilik yazılı sınav giriş yerleri yoğun ilgi görüyor. Peki bekçilik yazılı sınavları ne zaman uygulanacak? İşte 2019/ 1. ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınav tarihleri...
11.07.2019 Gündem
Bekçilik yazılı sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavı ne zaman?
Bekçilik yazılı sınav giriş belgesi nasıl alınır? Bekçilik sınavı ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bekçilik yazılı sınav giriş yerleri belli oldu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan bekçilik sınav giriş yerleri için adaylar arayışa geçti. Sınav gününe sayılı günler kala MEB'in sayfasına akın eden bekçi adayları, sınavın ne zaman uygulanacağını merak ediyor.
9.07.2019 Gündem
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman? Bekçilik sınavında hangi dersler çıkıyor?
Bekçilik yazılı sınavı ne zaman? Bekçilik sınavında hangi dersler çıkıyor? 2019/ 1. ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği yazılı sınavı hakkında duyuru yayımlandı. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından paylaşılan duyuruda 2019/ 1.ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınav günü ve saatleri yer alıyor. Peki bekçilik yazılı sınavında hangi dersler soruluyor? Bekçilik yazılı sınavı ne zaman?
8.07.2019 Gündem
Bekçilik yazılı sınavı hangi tarihte yapılacak? Bekçilik sınav giriş belgesi 2019
Bekçilik yazılı sınavı hangi tarihte yapılacak? Bekçilik sınav giriş belgesi 2019 2019/ 1. ve 2. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı giriş yerleri açıklandı. Binlerce adayın katılım göstereceği sınav öncesi merak edilenleri derledik. Peki bekçilik yazılı sınavı hangi tarihte yapılacak?
6.07.2019 Gündem