Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında, boy - kilo ölçüleri kaç? Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler?
Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında, boy - kilo ölçüleri kaç? Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler? Damla Sönmez kim, kaç yaşında? O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk olacak isimlerden biri de Damla Sönmez. Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla bilinen Damla Sönmez kimdir, kaç yaşında? Hayranları tarafından Damla Sönmez'in boy ve kilo ölçüleri de merak ediliyor. Peki Damla Sönmez'in sevgilisi var mı, dizileri neler? İşte Damla Sönmez hakkında merak edilen her şey...
31.12.2021 Cadde
Prof. Dr. Bingür Sönmez'e silahlı saldırı
Prof. Dr. Bingür Sönmez'e silahlı saldırı Ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Bingür Sönmez, bu sabah Sarıkamış’ta silahlı saldırıya uğradı. Kol ve bacağından yaralanan Prof. Dr. Bingür Sönmez, ambulansla Kars Devlet Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. Saldırıyla ilgili Sarıkamış eski Belediye Başkanı ve yeğeni gözaltına alındı. Zanlının yeğeninin yakalanma anı da kameralara takıldı. Sönmez'in durumunun iyi olduğu, mesleğine devam edebileceği, ameliyat yapabileceği açıklandı. Sönmez, saldırganla aralarında husumet olduğunu da söyledi.
24.08.2014 Gündem
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk Uğur Kurt'u öldüren silah polise ait Tecavüz ettiler sonra ağaca astılar Mısır’da Sisi kutlamaları Şok eden hata! Cezaevine elinde bisküviyle girdi Aşırı yemek de bir hastalık O dünyanın en güçlü kadını! Arkadaşının bıçakladığı ortaya çıktı ‘Bırakın şu zıkkımı’ Ayı elektrik direğinin tepesinde uyursa!
11.09.2019 Haberler
NTV muhabirinden Kamil Sönmez gafı!
NTV muhabirinden Kamil Sönmez gafı! Ünlü türkücü Kamil Sönmez'in vefat haberini anonslayan NTV muhabiri üst üste gaflara imza attı..
11.09.2019 Haberler
Kamil Sönmez'in durumu ciddiyetini koruyor
Kamil Sönmez'in durumu ciddiyetini koruyor Solunum sıkıntısı nedeniyle hastaneye kaldırılan Kamil Sönmez’in durumu ciddiyetini koruyor. Sönmez’in doktoru Doç. Dr. Eyüp Külah, sanatçının hayati riskinin devam ettiğini belirtti.
11.09.2019 Haberler
Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdi
Kamil Sönmez beyin kanaması geçirdi Karadeniz müziğinin usta sesi Kamil Sönmez'in bir süre uyutulacağı belirtiliyor.
11.09.2019 Haberler
"Sönmez Filament yanıltmasın"
"Sönmez Filament yanıltmasın" Tekstil Araştırmaları Derneği Başkanı Prof...
10.11.2008 Ekonomi
Ayşegül Sönmez AICA Başkanı
Ayşegül Sönmez AICA Başkanı Uluslararası Sanat Eleştirmenleri Derneği AICA Türkiye’nin yeni başkanı, Milliyet Sanat dergisi plastik sanatlar yazarlarından Ayşegül Sönmez oldu
9.11.2008 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri