Sorular

Sorular

Son dakika sorular haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sorular gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sorular haber sayfamızda...

Sorular

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.717 sorular haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel’den Yavaş’a tebrik ziyareti
CHP lideri Özel’den Yavaş’a tebrik ziyareti CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’a yeniden seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretinde bulundu.
5.05.2024 Gündem
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar
40 gün dış dünya ile iletişim kurmaları yasak! Faraday kafesi ve Jammer'la korunuyorlar Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 8-9 Haziran'da uygulanacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) soru kitapçıklarının basımı, paketlenmesi, kontrolü ve sevkinde görev alan çalışanlar, yaklaşık 40 gün dış dünyadan izole yaşayacaklar.
3.05.2024 Eğitim
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü
Prostat kanseriyle ilgili yeni araştırma: İlerleme hızı yüzde 47 düştü Araştırmalar, meyve ve sebzeyle beslenen erkeklerde prostat kanserinin ilerleme hızının et tüketen erkeklere oranla yüzde 47 daha düşük olduğunu ortaya koydu.
3.05.2024 Dünya
LGS Şampiyonu Deren Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu
LGS Şampiyonu Deren Güler, MABEM öğrencileriyle buluştu Manisa Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmeti olan MABEM’de kurs alan ve geçtiğimiz yıl LGS Türkiye Şampiyonu olan Deren Güler, 2024 LGS’ye hazırlanan MABEM öğrencileriyle buluştu.
2.05.2024 Eğitim
Irak'tan Türkiye sınırına üs! MSB kaynaklarından açıklama geldi
Irak'tan Türkiye sınırına üs! MSB kaynaklarından açıklama geldi Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurduğuna dair soruya yanıt geldi.
2.05.2024 Haberler
Irak'tan Türkiye sınırına üs! MSB kaynaklarından açıklama geldi
Irak'tan Türkiye sınırına üs! MSB kaynaklarından açıklama geldi Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Irak sınır birliklerinin Türkiye’nin operasyon bölgelerine yakın noktalarda üs bölgeleri kurduğuna dair soruya yanıt geldi.
2.05.2024 Gündem
TATİL HABERLERİ...1 Mayıs bugün kargolar çalışıyor mu? İşçi Bayramı bugün kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı, kapalı mı?
TATİL HABERLERİ...1 Mayıs bugün kargolar çalışıyor mu? İşçi Bayramı bugün kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili sorular gündemden düşmüyor. Kargolar hakkında da merak devam ediyor. Kargo bekleyen veya kargo göndermek isteyenler, 1 Mayıs bugün kargolar çalışıyor mu? İşçi Bayramı bugün kargolar dağıtım yapıyor mu, açık mı, kapalı mı? sorularına cevap arıyor.
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Bankalar bugün açık mı, kapalı mı? 👔 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar resmi tatil mi?
Bankalar bugün açık mı, kapalı mı? 👔 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı bugün kutlanacak. Her özel bayramda olduğu gibi bazı sorular tekrardan gündeme geliyor. Özellikle bankaların durumu araştırılıyor. Bugün bankaya gitmek isteyenler; 1 Mayıs bugün bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs 2024 Çarşamba bugün banka şubeleri öğlene kadar çalışacak mı, tam gün tatil mi? sorularına cevap arıyor.
1.05.2024 Bilgi Rehberi
1 MAYIS BUGÜN EFT & havale yapılır mı? 1 Mayıs Resmi tatilinde EFT & havale ne zaman gider? FAST sistemiyle bugün para gönderilir mi?
1 MAYIS BUGÜN EFT & havale yapılır mı? 1 Mayıs Resmi tatilinde EFT & havale ne zaman gider? FAST sistemiyle bugün para gönderilir mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı bugün yaşanıyor. Bugünün resmi tatil olmasından dolayı bazı sorular gündeme geliyor. Bunlardan biri de 1 Mayıs bugün EFT & havale yapılır mı? Resmi tatilde EFT & havale ne zaman gider? Fast sistemi ile gün içinde para gönderilir mi? İşte gün içinde EFT & havale yapmak isteyenlerin bilmesi gerekenler
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Haberler
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu?
1 MAYIS (BUGÜN) OKULLAR VE ÜNİVERSİTELER TATİL Mİ? 📢 Yarın okullar açılıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı ile ilgili sorular gündemde. İşçi Bayamı olarak kutlanan 1 Mayıs bugün okullar ve üniversiteler tatil mi merak ediliyor. Bu sene hafta içi günlerinden birine denk gelen 1 Mayıs Çarşamba günü kutlanacak. En çok merak edilen sorulardan biri de okullar ve üniversiteler ile ilgili oldu. Peki 1 Mayıs bugün okullar tatil mi? 1 Mayıs bugün üniversiteler resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takvimi
1.05.2024 Bilgi Rehberi
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti
Naci Görür'ü endişelendiren 4 il! Son günlerdeki hareketliliğe dikkat çekti Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Türkiye'de son günlerde endişe duyduğu illeri sıraladı.
1.05.2024 Gündem
Dinamit görünümlü düzenek! Takıntılı aşıktan korkunç plan
Dinamit görünümlü düzenek! Takıntılı aşıktan korkunç plan Zonguldak’ta eski kız arkadaşının sevgilisinin aracına dinamit görünümlü düzenek kuran gencin korkunç planı sanayide ortaya çıktı.
1.05.2024 Gündem
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi
'Büyüsü bozulmasın' demişti! Reynmen'den Emire Cansu Kurtalan'a evlilik teklifi Şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen, geçtiğimiz sene yaptığı sürpriz bir paylaşımla, Emire Cansu Kurtaran ile aşkını ilan etmişti. Aşkları tam gaz devam eden ünlü çift, evleneceklerini duyurdu.
1.05.2024 Cadde
Kaza sonrası ilginç anlar! 'Yüzüm çok mu kötü?' diye görevliye sordu
Kaza sonrası ilginç anlar! 'Yüzüm çok mu kötü?' diye görevliye sordu Aksaray’da kamyonetin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında kamyonete sıkıştı. Kamyonette sıkışan yaralı feryat ederken, kendisine müdahale eden sağlık görevlilerine “Yüzüm çok mu kötü?” diye sordu.
30.04.2024 Gündem
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşmesinin yeri ve saati belli oldu
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özel'in görüşmesinin yeri ve saati belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özel AK Parti Genel Merkezi'nde Perşembe günü saat 16.00'da görüşecek.
30.04.2024 Gündem
Sınav haberleri ✔ KPSS başvuru - sınav tarihi ne zaman? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM takvimi
Sınav haberleri ✔ KPSS başvuru - sınav tarihi ne zaman? 2024 KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar? İşte ÖSYM takvimi KPSS 2024 ile ilgili sorular gündemden düşmüyor. KPSS için hazırlıkta olan adaylar, KPSS ne zaman öğrenmek istiyor. Aynı zamanda KPSS başvuru tarihi ve ücreti hakkında da bilgi almak istiyor. ÖSYM, konuya ilişkin KPSS başvuru tarihi ve sınav tarihlerini paylaştı. Peki KPSS Lisans, Ön Lisans, Ortaöğretim (lise), DHBT başvuru ücreti ne kadar?
30.04.2024 Bilgi Rehberi
TATİL HABERLERİ ✔ 1 Mayıs İşçi Bayramı yarın okullar tatil mi, üç ders mi? 👧🏻👨🏻‍🎓 1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı herkese resmi tatil mi? (2024)
TATİL HABERLERİ ✔ 1 Mayıs İşçi Bayramı yarın okullar tatil mi, üç ders mi? 👧🏻👨🏻‍🎓 1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı herkese resmi tatil mi? (2024) 1 Mayıs İşçi Bayramı için geri sayım başladı. Bu hafta kutlanacak olan 1 Mayıs İşçi Bayramı öncesinde bazı sorular gündeme geliyor. Bunlardan bazıları okullar ve üniversiteler ile ilgili. Milyonlarca öğrenci 1 Mayıs okullar tatil mi, 1 Mayıs üniversiteler tatil mi öğrenmek istiyor. Peki 1 Mayıs İşçi Bayramı resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller listesi
30.04.2024 Bilgi Rehberi
TV çocuğa faydalı şekilde kullanılabilir
TV çocuğa faydalı şekilde kullanılabilir İstanbul Atlas Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Hacer Nermin Çelen, yaşına uygun ve kurallı bir şekilde televizyon izlemenin çocukta öykü şeması geliştirmeye katkıda bulunduğunu belirtti.
30.04.2024 Eğitim
Hep birlikte ‘daha uzaklara’
Hep birlikte ‘daha uzaklara’ Mardin Bienali, altıncı edisyonuyla 10 Mayıs’ta başlıyor. Sorularına Mezopotamya coğrafyasında, “Daha Uzaklara” başlığıyla cevap arayacak bienalin küratörü Ali Akay “Ovanın öznelliği bize ilham vermekte” diyor.
29.04.2024 Kültür Sanat
Erdoğan’a ilk anketler sunulacak
Erdoğan’a ilk anketler sunulacak AK Parti’nin 31 Mart seçimlerinde oy kaybetmesinin nedenlerine ilişkin yapılan ilk anketin ön sonuçları MYK’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Çalışmanın ardından AK Parti, 2028 seçimlerine giderken hangi başlıklara eğilmesi gerektiğiyle ilgili bir ana iskelet çıkarmış olacak.
28.04.2024 Gündem
İntegral müfredattan kalktı mı, ne zaman kalkacak? ✍🏻 2024 YKS'de integral var mı, yok mu?
İntegral müfredattan kalktı mı, ne zaman kalkacak? ✍🏻 2024 YKS'de integral var mı, yok mu? Milli Eğitim Bakanlığı, yeni müfredatı duyurdu. Gündeme integral dersi ile ilgili sorular geldi. Öğrenciler İntegral kalktı mı? 2024 MEB integral YKS'de var mı, yok mu? araştırmasına geçti. İşte integral dersi hakkında merak edilenler
26.04.2024 Bilgi Rehberi
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü
10 bin işletme için dijital yetkinlik ölçümü Vodafone Business, Yıldız Teknik Üniversitesi akademisyenleri iş birliği ve Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) desteğiyle hazırlamış olduğu Sanayide Dijital Yetkinlik Analizi’yle şirketlerin dijital yetkinlik seviyelerini ölçeceğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre kendi dijital yetkinliklerini sektördeki diğer işletmelerle karşılaştırabilme şansı yakalayabilecek olan KOBİ’ler geliştirmeleri gereken alanları tespit edebilecek.
26.04.2024 Ekonomi
2. DÖNEM ORTAK YAZILI SINAV NE ZAMAN 2024? İkinci dönem 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular...
2. DÖNEM ORTAK YAZILI SINAV NE ZAMAN 2024? İkinci dönem 2. ortak sınav tarihleri & örnek sorular... Ortak sınav takvimi 2024! Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak 2. dönem 2. yazılı sınav tarihlerinde değişiklik yapıldığı bildirilmişti. İkinci ortak sınav takvimine göre 8. ve 12. sınıf yazılı sınavları ne zaman?
25.04.2024 Bilgi Rehberi
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen ikazı
TFF'den Türk vatandaşlarına Schengen ikazı Türkiye Futbol Federasyonu, Almanya'da yapılacak 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı yerinde takip etmek isteyen Türk vatandaşları için Schengen vizesi gerektiğini açıkladı.
25.04.2024 EURO 2024

Benzer Haber Etiketleri

Sorular ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.