Banka soygununu engelleyen kahraman konuştu
Banka soygununu engelleyen kahraman konuştu Gelen son dakika haberine göre; Ankara'da banka şubesinde silahlı soygunu engellerken şüphelinin tabancasından çıkan kurşunlarla yaralanan emekli sağlık memuru Cengiz Sever Çetinkaya (66), hayati tehlikeyi atlattı. DHA'ya konuşan Çetinkaya, "Ben devletimin bankasını soydurmam, bileyim ki öleceğim yine de soydurmam" dedi.
15.12.2020 Haberler
5 dakikada 350 bin liralık soygun kamerada
5 dakikada 350 bin liralık soygun kamerada İstanbul Avcılar’da gayrimenkul ofisine giren 4 hırsız, döviz dolu kasayı ve 6 laptopu çalıp kaçtı. 5 dakika içinde 350 bin TL değerinde soygun yapan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.
11.09.2019 Haberler
Sonunda yakayı ele verdiler…
Sonunda yakayı ele verdiler… Kartal, Maltepe, Kadıköy ve Pendik başta olmak üzere Anadolu yakasındaki birçok ilçede karı-kocanın liderliğini yaptığı hırsızlık çetesi en az 10 evden hırsızlık yaptı. Hırsızlık olaylarının ardından şikayetler üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayların yaşandığı binalardaki ve dairelerdeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları incelemede şüphelilerin aile görünümünde apartmanlara girdikleri ve içerde dolaşarak boş olan daireleri tespit ettikleri öğrenildi. Daha sonra erkek şüphelinin yanında taşıdığı bilgisayar çantasında bulunan tornavida, çekiç gibi aletlerle kapı kilidini kırdıkları, kadın şüphelilerin ise eve girerek para, altın ve ziynet eşyalarını çaldıkları tespit edildi.Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucu 4 kişiyi Küçükyalı'da gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerden Orhan G.'nin daha önceden 16 kez, eşi Çilem G.'nin 21 kez, Melike G.'nin 21 kez, Ebru Ç.'nin ise 8 kez polis tarafından yakalandığı öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüphelilerden Çilem G., Melike G. ve Ebru Ç. tutuklanırken, Orhan G. serbest bırakıldı.
11.09.2019 Yaşam
1.2 milyonluk soygun anı kamerada
1.2 milyonluk soygun anı kamerada Bahçilevler'de kuyumcu kuryesinden 1.2 milyon TL çalan gaspçılar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kamera görüntülerinde araçtan paralı gasp eden zanlılar, havaya ateş açarak olay yerinden kaçıyor. Bahçelievler Kuyumcukent'ten çıkan kurye aracının soyulmasına ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Bir otomobil sürücüsü tarafından kaydedilen görüntülerde gaspçılar otomobil sürücüsünü silahla tehdit ediyor. Araçtan 1.2 milyon TL çalan gaspçılardan bir tanesi çalışır halde bekleyen motosikletin arkasına binerek kaçıyor. Bir diğer gaspçı ise otomobile biniyor. Zanlılar bu sırada havaya ateş açarak olay yerinden hızla kaçıyor. Polis güpegündüz aracı gasp eden zanlıları arıyor.
11.09.2019 Haberler
Üsküdar'daki banka soygunu kamerada
Üsküdar'daki banka soygunu kamerada Üsküdar'da bir banka şubesi, kar maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Soygun anı güvenlik kamerasına yansıdı. Üsküdar Acıbadem Caddesi'ndeki soygun saat 11.30 sıralarında meydana geldi. Banka şubesine gelen silahlı ve kar maskeli soyguncu, özel güvenlik görevlisinin tabancasını aldı. Banka çalışanlarını silahla tehdit eden soyguncu, yaklaşık 15 bin lirayı alıp yaya olarak kaçtı. Soygun sonrası banka şubesine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı. Olay yerine özel harekat polisi de geldi. Polis kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı. Bu arada soygunun şokunu yaşanan bazı banka çalışanlarının ağladığı görüldü. SOYGUN ANI KAMERADA Öte yandan soygun anı güvenlik kamerasına da yansıdı. Maskeli ve silahlı soyguncunun bankaya girdikten sonra güvenlik görevlisinin zorla silahını aldığı görülüyor. Soyguncu daha sonra çalışanları tehdit ettikten sonra parayı alarak kaçıyor.
11.09.2019 Haberler
Depoda ne var ne yok araca yükleyip gittiler
Depoda ne var ne yok araca yükleyip gittiler Ataşehir’de gece saatlerinde beyaz bir minibüsle gelen organize hırsızlık çetesi, kapısını kırıp girdikleri işyerini soyup soğana çevirdi. Soygun anı güvenlik kameralarına yansırken, hırsızlar malları sürükleyerek dışarıya çıkarttıktan sonra elbirliğiyle minibüse yükleyerek kayıplara karıştı. Olay, geçtiğimiz hafta pazartesi günü Ataşehir Ferhatpaşa’daki bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre başlarında şapka, yüzlerinde poşu ve eldiven giyen 6 kişilik organize hırsızlık çetesi, beyaz bir minibüsle iş yerini geldi. İşyerinin bulunduğu sokakta defalarca turlayan hırsızlardan biri araçtan inerek içeriyi gözetledi. İçeride kimsenin olmamasını fırsat bilen hırsızlar zaman kaybetmeden işe koyuldu. Levyeyle kilitli olan kapıyı kıran hırsızlar içeriye girerek önce birkaç mal çalarak işyerinden uzaklaştı. Ardından geldikleri minibüsü kapıya yanaştıran hırsızlar, içerideki malzemeleri sürükleyerek dışarıya çıkarttı. Hırsızlardan birkaçı malları çıkartırken, kapıda bekleyen diğer hırsızlarda el birliğiyle minibüse yükledi. Soygun anları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.Sürükleyip, el birliğiyle soyup soğana çevirdiler Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsızlar beyaz bir minibüsle işyerinin etrafında turluyor. Ardından hırsızlardan biri işyerini kapısına gelerek içeriyi gözetliyor. Daha sonra birkaç hırsız levye ile kapıyı kırarak içeriye giriyor. İçeride birkaç malzeme çalan hırsızlar ardından minibüsü yanaştırıyor. İçeriye giren hırsızlar malzemeleri sürükleyerek dışarıya çıkartıyor. Dışarıda bekleyen diğer hırsızlar ise el birliğiyle malzemeleri minibüse yerleştiriyor. Soygunun ardından minibüse binene hırsızlar hızla kaçarak uzaklaşıyor.
11.09.2019 Yaşam
Kasklı soygun kamerada
Kasklı soygun kamerada Kartal'da kask takarak bankaya giren soyguncuyu silahı ile güvenlik görevlisi ve veznedarı etkisiz hale getirerek yüklü miktar parayı çalıp kayıplara karıştı. Kasklı soyguncuyu bankaya girişi ve kaçışı güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Kartal Atalar Mahallesi'nde bulunan bir banka şubesinde sabah saatlerinde soygun şoku yaşandı. Kask takarak bankaya gelen soyguncu ilk önce, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra banka görevlilerine silah doğrultan soyguncu yüklü miktarda parayı çalarak, kayıplara karıştı. Polis kasklı soyguncuyu yakalamaya çalışırken, şahsın bankaya kaskıyla girişi ve bankadan paralarla kaçışı güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Görgü şahitleri ise, "Güvenlikçi şahsa silah doğrultuyor. Boğazına silah doğrultup etkisiz hale getirdi. Hepsi üç dakikada oldu. Aniden oldu. Sonra kaçtı" dedi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Yaşam
İzmir'in başına bela olan hırsızlık çetesi çökertildi!
İzmir'in başına bela olan hırsızlık çetesi çökertildi! İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri esnafın başına bela olan hırsızlık çetesini çökertti. Çetenin hırsızlık yaptığı ana dair görüntüler de ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Brezilya'da 20 milyon dolarlık soygun
Brezilya'da 20 milyon dolarlık soygun Brezilya’da son yılların en büyük soygununda Amerikan devi Brink’s’in hangarından 20 milyon dolar çalındı. Brezilya’da 20 profesyonel silahlı soyguncu, taşımacılık hizmeti sunan Amerikan devi Brink’s’in Pernambuco eyaletindeki hangarından 20 milyon dolar çaldı. Bu rakam 2005 senesinden bu yana yapılan en büyük soygun oldu. Eyalet güvenlik güçleri tarafından yapılan açıklamaya göre, soyguncuların Brezilya’nın güneydoğusunda yer alan Recife’deki (Pernambuco) hangara farklı araçlarla gittiği ve patlayıcılar aracılığıyla duvarlardan birini patlatarak içeri girdiği ifade edildi. Soyguncuların soygunu gizlemek için çok iyi çalıştıkları ve bunu iyi hazırlanmış bir planla gerçekleştirdikleri ifade edildi. Hırsızların soygundan kısa bir süre sonra bir polis kontrol noktasından geçerken oradaki polislerle çatışmaya girdikleri ve üç polisin yaralandığı ifade edildi. Recife’ye yakın olan De la Estancia sakinlerinin ise yaşanan patlama ve çatışma seslerinden dolayı tedirgin oldukları belirtildi. Ülke tarihinin en büyük soygununun yaşandığı 2005 yılında Fortaleza Merkez Bankasından yaklaşık 55 milyon dolar çalınmıştı.
11.09.2019 Haberler
Gasp parasıyla umreye giden zanlı bu kez mağaza soydu
Gasp parasıyla umreye giden zanlı bu kez mağaza soydu KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde gece yarısı güvenlik görevlilerini tüfekle tehdit edip ellerini kelepçeleyerek elektronik mağazasına giren 3 kişi 34 cep telefonunu gasp etti. Daha önce İstanbul'da gasp olayı ile ilgili yargılanan bir kişinin gasp ettiği parayla umreye gittiği belirlendi. Olay, 29 Ocak günü Gebze'de bulunan ünlü bir elektronik mağazasında meydana geldi. Gece yarısı kapının önünde bulunan 2 güvenlik görevlisini tüfekle tehdit eden 3 kişi, güvenlik görevlerinin üstünde bulunan kelepçeleri alarak görevlileri kelepçeledi. Mağazanın kapısını levye ile açan 3 kişi içeri girerek pahalı olan telefonlardan 34 tanesini gasp etti. 3 kişi daha sonra kayıplara karıştı. Güvenlik görelilerinin çığlıklarını duyan vatandaşlar polise haber verdi. Polis mağazada incelemede bulunarak, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin yaptığı inceleme sonrasında İstanbul'da bulunan 3 telefon dükkanına çalıntı telefonların satıldığı tespit edildi. Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri Murat Ö, Gökhan T. ve Coşkun Ç. ve çalıntı telefonlarla ilgili sahte faturalar düzenleyen Abdullah P'yi İstanbul Sultanbeyli'de bir otoparkta kiraladıkları otomobile bindikleri sırada kıskıvrak yakaladı. Zanlıların aracında yapılan aramada gasp ettikleri 18 telefon, 1 adet gaspta kullandıkları pompalı tüfek ve anlıların üzerinde gasptan elde ettikleri öğrenilen 19 bin lira para ele geçirildi. Güvenlik kamerası kayıtlarında 4 kişinin elektronik mağazasına önce gelerek keşifte bulunduğu tespit edilirken, 3 kişinin arasında bulunan Murat Ö'nün isminin geçen yıl İstanbul'da İranlı bir işadamının 2 milyon lirasını gasp edilmesi olayına karıştığı, Murat Ö.'nün gasptan 5 gün sonra umreye gittiği tespit edildi. 4 kişi emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Haberler
Kadın kılığında kuyumcu soygunu kamerada
Kadın kılığında kuyumcu soygunu kamerada İstanbul Maltepe’de kadın kılığına giren yüzleri maskeli, eli silahlı hırsızların kuyumcu dükkanını soyması güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Maltepe’de sabah saatlerinde bir meydana gelen kuyumcu soygunu güvenlik kameralarına yansıdı. Kadın kılığına giren, yüzleri maskeli ve pompalı silahlı 3 kişi Zümrüt Evler Mahallesi’nde Çiğdem Sokak üzerinde bulunan bir kuyumcuya girerek, dükkan sahibini etkisiz hale getirdikten sonra 1 kilo altın ve 500 TL’yi çalarak kayıplara karışmıştı. Yaşanan bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde hırsızların olay yerine arabayla geldikleri görülüyor. Bir şahıs arabada beklerken, ellerinde silahla içeri giren iki soyguncu kuyumcuyu etkisiz hale getiriyor. Bir şahıs vitrindeki altınları toplarken, diğeri ise silahı kuyumcuya doğrultuyor. Eli silahlı soyguncu kapıyı açtıktan sonra altınları toplayan şahıs ile hemen kaçması görüntülere yansıyor. Bu sırada vatandaşların dükkan önünden geçmesi ise ilginç görüntüler oluşturuyor.
11.09.2019 Yaşam
Pendik’te taksicinin PTT soygunu kamerada
Pendik’te taksicinin PTT soygunu kamerada İstanbul Pendik’te yaşanan silahlı PTT soygunu kameralara yansıdı. Postaneden 9 bin 500 lira çalan soyguncu, 5 saat sonra Asayiş Şube ekiplerine yakalandı. Zanlının Pendik'te bir durakta taksicilik yaptığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te dün 15.00 sıralarında meydana geldi. PTT şubesine gelen silahlı soyguncu, görevlileri tehdit ederek kasa bulunan 9 Bin 500 lirayı gasp etti. Olayın ardından kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Kısa sürede ilçenin giriş çıkışlarını tutan polis, soyguncuyu olaydan 5 saat sonra Asayiş Şube ekiplerince yakaladı. Zanlının Pendik'te bir durakta taksicilik yapan V.K. olduğu belirlendi. PTT şubesindeki soygun, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yüzünü bir atkı ile kapatan zanlının PTT şubesine girdiği görülüyor. Sıraya giren zanlı, içeride bulunan müşterinin çıkmasından sonra silahını görevlilere doğrultuyor. Veznedeki görevliden paraları cebinden çıkardığı poşete koymasını isteyen şahıs, daha sonra silahını kadın çalışana doğrultuyor. Kadın çalışanın bulunduğu kısımda para olmadığını gören zanlı koşarak şubeden çıkıyor. Zanlının çıkmasıyla birlikte kadın çalışanın polise telefon açtığı görüntülere yansıyor.
11.09.2019 Haberler
Yaşlı kadının sakladığı emekli maaşını çaldı
Yaşlı kadının sakladığı emekli maaşını çaldı New York'ta tekerlekli sandalyeye bağlı yaşayan 93 yaşındaki Maria Vasquez'in dalgınlığından yararlanan hırsız, kaşla göz arasında kadının sütyeninde sakladığı emekli maaşını çaldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Pencereden televizyonla atladı
Pencereden televizyonla atladı Harbiye'de 3. kez aynı eve giren hırsızlar, güvenlik kameralarına yakalandı. Evden 10 bin TL değerinde altın, para ve eşya çalan hırsızların mutfak penceresinden çıkardığı 109 ekran televizyonla merdivenlere atladığı görüldü. Olay, geçtiğimiz çarşamba günü saat 14.00 sıralarında Şişli Harbiye'de bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen hırsızlık zanlısı bir şahıs Harbiye'de bulunan eve dadandı. Daha önce de iki kez aynı eve girerek hırsızlık yapan şahıs, üçüncü kez eve geldi. Apartmanın giriş kapısından zorlanmadan giren hırsız, dairenin kapısını kartla açmaya çalıştı. Kapıyı kartla açmayı başaramayan hırsız tornavida getirerek kapıyı açmak için çabaladı. Bütün çabalarına rağmen kapıyı açamayan hırsız eve merdiven boşluğunda bulunan mutfak penceresinden girdi. Eve girdikten hemen sonra ellerine kanepenin üzerinden aldığı çorapları giyen hırsızın rahat harekeleri dikkat çekti. Rahat bir tavırla evin odalarında gezen hırsız evden 109 ekran televizyon, notebook, bazı küçük ev eşyaları, bir miktar altın ve para çaldı. Para, altın ve eşyalarla birlikte toplam 10 bin TL değerinde hırsızlık yapan zanlı 109 ekran televizyonla birlikte tekrar mutfak penceresinden çıkarak kayıplara karıştı. Hırsızın 109 ekran televizyonla pencereden çıkması ve merdiven boşluğuna atlaması ev sahibini de şaşkına çevirdi. Aynı şahsın daha önce de iki kez eve girdiği ve ikinci girişinde 20 bin TL tutarında hırsızlık yaptığı öğrenildi. O anlar ise evin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Hırsızlık anı kamerada Evin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsız apartmanın giriş kapısından zorlanmadan giriyor. Daha sonra dairenin kapısına gelen hırsız kapıyı kartla açmaya çalışıyor. Kapıyı açmayı başaramayan hırsız tornavida getirerek kapıyı açmak için çabalıyor. Uzun uğraşların sonunda kapıyı tornavidayla da açmayı başaramayan hırsız eve merdiven boşluğunda ki duvardan atlayarak
11.09.2019 Haberler
Soyguna aldırmadan alışverişe devam etti
Soyguna aldırmadan alışverişe devam etti Antalya’da bir markette silah zoruyla bin 500 TL çalan kasklı soyguncu kapıda parmak izi bırakmamak için hassasiyet gösterdi. Soygun anında bir müşterinin alışverişe devam etmesi ise dikkat çekti. Olay, 30 Temmuz Cumartesi günü Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerindeki bir markette saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Markete müşteri olarak gelen bir kişi elindeki tabancayı kasiyer Yunus Emre Özcan’a tutarak kasadaki parayı vermesini istedi ve kasada bulunan yaklaşık bin 500 TL’yi alarak kaçtı. Bir market çalışanının tabureyle kovalamasına rağmen zanlı çaldığı parayla kayıplara karıştı.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da kuyumcu soygunu!
İstanbul'da kuyumcu soygunu! İstanbul Sancaktepe’de kuyumcuya giren maskeli ve silahlı 4 kişi, vitrindeki altınları alarak kayıplara karıştı.
11.09.2019 Haberler
Soygun anında fatura ödemeye çalıştı
Soygun anında fatura ödemeye çalıştı Şişli Belediyesi'ne ait Okmeydanı'ndaki Mahmut Şevket Paşa Mahallesi Semt Konağı içerisinde bulunan PTT şubesi bugün sabah saatlerinde yüzü maskeli ve silahlı kişilerce soyulmuştu. Aynı şube ve karşısındaki fatura ödeme merkezi 25 Mart günü de soyulmuş, yaklaşık 16 bin lira alan soyguncular kaçarak kayıplara karışmıştı. O günkü soygun anına ait güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.Saniye saniye Fatura Ödeme Merkezi’nin güvenlik kamerasına yansıyan olay anında eli silahlı ve yüzeli maskelinin binaya girdikleri görülüyor. Fatura ödeme merkezinin veznesinde görevli kişiye silah çeken soyguncular, görevliden bir miktar para alıyor. Daha sonra soygunculardan ikisi yine bina içerisinde bulunan PTT şubesine yönelirken, diğer soyguncu kapı önünde gözcülük yapıyor. Bu sırada her şeyden habersiz bir vatandaş fatura ödeme merkezi gişesine yaklaşarak fatura ödemeye çalışıyor. Cebinden çıkardığı faturayı görevliye uzatan vatandaş, görevlinin uyarısıyla soyguncuları fark ediyor.PTT şubesinden de bir miktar para alan soyguncular, kaçarak binadan ayrılıyor.
11.09.2019 Yaşam
Silahlı soyguncu bu kez sert kayaya çarptı
Silahlı soyguncu bu kez sert kayaya çarptı Brezilya’da markete giren silahlı soyguncu, müşteriye yere yatmasını söyleyip kasaya yöneldi ve paraları almaya başladı. Ama hesaba katmadığı önemli bir detay vardı. Zira o müşteri siyah kuşak sahibi bir Jiu-Jitsu sporcusuydu. Kahraman müşteri, soyguncuyu çift kol kilidiyle yere indirip etkisiz hale getirirken, diğer müşteriler de polis çağırdı. Olay yerine gelen ekip, Jiu-Jitsu ustasının etkisiz hale getirdiği soyguncuyu gözaltına aldı.
11.09.2019 Haberler
Soyulduğunu bile anlamadı
Soyulduğunu bile anlamadı Suudi Arabistan’da 2 Bangladeşli hırsız, bir Hindu’nun 700 riyalini, yani yaklaşık 500 lirasını çaldı. O anlarsa kameralara yansıdı.Hırsızlardan biri telefonla konuşur gibi yaparak şahsın önüne kesti ve dengesini yitirme numarasıyla şahsı tuttu. Arkadan yaklaşan diğer hırsızsa adamın cebinden paraları aldı. Hırsızlar hemen bölgeden uzaklaşırken, soyulan adamsa olup bitenden habersizdi.
11.09.2019 Haberler
Filmleri aratmayan soygun
Filmleri aratmayan soygun İstanbul Sultangazi’de yüzleri maskeli ve pompalı tüfekli 4 kişi, bir kuyumcu dükkanından yaklaşık 80 bin TL değerinde altın alarak kaçtı. Soygun anı, kuyumcunun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Soyguncular parmak izi ve delil bırakmamak için kaçtıkları otomobili ise benzin dökerek yaktı.
11.09.2019 Yaşam
Silahlı soyguncuları yumruklarıyla püskürttü
Silahlı soyguncuları yumruklarıyla püskürttü Adana’da çarşaf giyip uzun namlulu silah ve tabanca ile kuyumcu soymaya çalışan 2 kişi, yumruklarını kullanan kuyumcu tarafından püskürtüldü. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi üzerinde meydana geldi. Sabah saat 09.05’te çarşaf giymiş 2 erkek, Mücahitler Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya geldi. Yüzlerinde de kar maskesi olan zanlılar kuyumcuya girer girmez biri uzun namlulu silahı diğeri ise tabancayı çıkartıp altınları istedi. Ancak kuyumcu Sadık şahıslara karşı koydu. Biri uzun namlulu diğeri tabancaya karşı yumruk sallayarak karşı koyan Sadık zanlıları püskürttü. Kuyumcu Sadık karşı koyunca korkan soyguncular kaçmaya başladı. Kuyumcu ise zanlıları kovalayarak birini yakalayıp tabancasını elinden aldı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu arada kuyumcuda çalışan bir kişi de panik butonuna basınca polis alarma geçip kara çarşafları çıkartarak kaçan Muhammet S. (24) ile Mazlum Sofi (20) olaydan sadece 5 dakika sonra ara sokaklarda yakalandı. Polis soyguncuların kaçarken attığı uzun namlulu silahı ve çarşafları da buldu. Şahısların attığı çantanın içinde biber gazı da çıkması dikkat çekti. Ayrıca polis zanlıları soygundan sonra kaçıracak olan ve ara sokakta bekleyen otomobil sürücüsünü de yakaladı. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ederken, yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
11.09.2019 Yaşam
Muhasebecinin bankadan çektiği parayı çaldılar
Muhasebecinin bankadan çektiği parayı çaldılar Başakşehir'de bir bankadan çektiği 30 bin lirayla dışarı çıkan muhasebeci Ö.Ö.(31)?i takip ederek aracının lastiğini patlatan, lastik değiştirmeye uğraşırken para dolu çantayı çalan Kolombiya uyruklu 7 kişilik şebeke polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin eylemlerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendiği ortaya çıktı.
11.09.2019 Haberler
Silahlı PTT soygunu kamerada!
Silahlı PTT soygunu kamerada! Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen PTT şubesi soygunu güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekiplerinin takibe alarak yakaladığı iki şahıs, sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Edinilen bilgilere olay, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Kayapınar ilçesinde bulunan Diclekent semtinde meydana geldi. İsimleri öğrenilemeyen 2 kişi PTT önünde önce keşif yaptı. Vatandaşların içeriden çıktığını gören şahıslar, yüzlerini maske ile kapattık sonra PTT şubesine girdi. Görevli bir bayan ve bir erkeğin bulunduğu bankoya yaklaşan şahıslar, silah çekerek kasada bulunan paraları istedi. Bankoda görevli memur kasada bulunan paraları silahlı soygunculara verdi. Soyguncular paraları aldıktan sonra kaçtı. Olay yerine gelen inceleme ekipleri güvelik kamerası kayıtlarından soyguncuları tespit etti. Polis tarafından yakalanan sanıklar, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Kanlı soygun girişimi kamerada
Kanlı soygun girişimi kamerada Samsun’da maskeli soyguncunun kasiyeri öldürme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülenirken, polis her yerde zanlıyı arıyor.
11.09.2019 Haberler
Kadını da aldı götürdü
Kadını da aldı götürdü Güvenlik kamerasına yansıyan bir gasp olayı izleyenleri hayrete düşürdü. Bir evin kapısında bekleyen kadın yanına yanaşan motosikletli kapkaççının saldırısına uğruyor. Çantasını vermemekte direnen kadın, motosikletli şahsın peşinden 200 metre sürükleniyor. Uzun uğraşına rağmen çantasını kaptıran talihsiz kadın olayı ufak sıyrıklarla atlatıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri