Sporcu

Sporcu

Son dakika sporcu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan sporcu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan sporcu haber sayfamızda...

Sporcu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.096 sporcu haberi bulunmuştur.
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda Bodrum-Kuşadası etabını Tobias Andresen kazandı 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı devam ediyor. 177.9 kilometrelik Bodrum-Kuşadası etabını DSM-Firmenich takımından Tobias Andresen, 4 saat 18 dakika 11 saniye ile kazandı
25.04.2024 Diğer
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı
Bakan Osman Aşkın Bak'tan Derin Atakan'a tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Paris Olimpiyat Oyunları için vize alan milli yelkenci için tebrik mesajı yayımladı.
25.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk profesyonel galibiyetini alan Tobias Andresen: Güzel bir ülke keşfediyorum 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 137,9 kilometrelik Marmaris-Bodrum etabını kazanan DSM Firmeneich takımından Tobias Andresen, açıklamalarda bulundu. 
24.04.2024 Diğer
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim
Yalın: Delilik! Bu noktaya geleceğini hayal bile edemezdim Müzik piyasasına 2004 yılında 'Zalim' şarkısı ile adım atan Yalın, profesyonel kariyerinin 20'nci yılında Beşiktaş Park'ta konser verecek. Dev organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen popçu, dört senedir beklettiği yeni parçasını da konserde seslendireceğini söyledi.
24.04.2024 Cadde
‘Tam bir delilik’
‘Tam bir delilik’ Beşiktaş Stadyumu’nda 31 Mayıs günü yaklaşık 40 bin kişinin önüne çıkmaya hazırlanan Yalın, “Stadyum noktasına geleceğimi hayal bile edemezdim. Birkaç saatte 10 bin bilet sattık. Şu an 20 bine gelmek üzere… Tam bir delilik ve ortak olduğum için çok mutluyum” dedi.
24.04.2024 Cadde
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı!
Oğuzhan Tüzün, Paris Olimpiyatları için kota aldı! Atıcılık Plak Atışları Final Olimpiyat Elemeleri Şampiyonası'nda bronz madalya kazanan Oğuzhan Tüzün, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde etti.
23.04.2024 Diğer
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi
Antalyaspor'da Sergen Yalçın şoku! Kararını verdi Süper Lig takımı Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın yeni sezon için kararını verdi.
23.04.2024 Antalyaspor
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum!
Samet Bulut: Hayallerimi gerçekleştirmekte olduğumu görüyorum! Samet Bulut, 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda 2. gün yarışlarının tamamlanmasının ardından konuştu.
22.04.2024 Diğer
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici
Bakasetas'tan olay tepki: Kendimi kaybedebilirim! Gerçekten utanç verici Panathinaikos'un yıldız oyuncusu Anastasios Bakasetas, 5-0'lık Lamia galibiyeti sonrası çok sert açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı
BtcTurk Boğa Koşusu düzenlendi! Milli sporcular da katıldı Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde 2,1 Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu yarı maratonu düzenledi.
22.04.2024 Diğer
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Voleybol Sultanlar Ligi Play-Off Final serisi 5’inci ve son maçında Eczacıbaşı Dynavit’i yenerek şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe Opet için tebrik mesajı yayımladı.
21.04.2024 Diğer
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan teknik direktör açıklaması: Tekrar görüşme niyetinde değilim Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, gazetecilerin sorularını yanıtladı ve teknik direktör arayışları hakkında açıklamalarda bulundu.
21.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek!
Erman Öner yazdı: Masalsı parkur tüm dünyayı büyüleyecek! Tüm dünyanın ilgiyle takip ettiği Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bugün Antalya’da başlayacak. Organizasyon büyük bir rekabete sahne olmasının yanında ülkemizin güzelliklerini de göstererek Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sunuyor.
21.04.2024 Diğer
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak'
Sevgilisiyle aynı dövmeyi yaptırmıştı! 'Ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak' 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Atakan Işıktutan'la geçtiğimiz eylül ayında ayrılan popçu İrem Derici, fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye yelken açmıştı. Aşkları tam gaz devam eden ikili, boyunlarına '21' dövmesi yaptırmıştı. Önceki akşam katıldığı bir etkinlikte bu dövmenin anlamını açıklayan Derici, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Cadde
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu
Survivor All Star'da adaya veda eden yarışmacı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
18.04.2024 Cadde
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da
Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi'nin yedinci etabı Antalya'da Red Bull Cliff Diving Dünya Serisi, Türkiye'ye dönüyor. 2009'da Antalya'da organize edilen dünya çapındaki etkinliğin yedinci etabı 28-29 Eylül tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilecek.
16.04.2024 Diğer
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü
24 yıl sonra kavuştuğu babasının son anlarını izledi! Şüpheli ölümün peşine düştü Antalya'da Ayşe Taş Aldemir (29), çocukluğundan bu yana hiç görmediği ve 24 yıl sonra kavuştuğu babası Cemil Taş'ın (45), 4 yıl önce yaşadığı binadan düşerek ölümüne ilişkin ilk müdahalede bulunan sağlık çalışanlarının ihmali olduğu gerekçesiyle davacı oldu.
15.04.2024 Gündem
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda!
Gabi Guimaraes'ten VakıfBank'a duygusal veda! VakıfBank kaptanı Gabi Guimaraes yayınladığı duygusal mesaj ile kulübüne veda etti.
13.04.2024 Voleybol
Antalya'da yapılan Golf Milli Takımı kampı sona erdi
Antalya'da yapılan Golf Milli Takımı kampı sona erdi Antalya Belek'te 27 sporcunun katıldığı ve yaklaşık 1 hafta süren TGF Golf Milli Takımı tamamlandı.
13.04.2024 Golf
Sağlık ve performans bir arada!
Sağlık ve performans bir arada! Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan ‘Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’nde üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor.
13.04.2024 Diğer
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü
Bakan Bak, Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi’ni övdü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu vurguladı.
12.04.2024 Skorer
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü
Bakan Bak'tan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ne övgü Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Sporcu Sağlığı ve Performansı Merkezi'ndeki üst düzey teknolojik cihazlarla sporcuların gelişimine katkı sağlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sporcu sağlığının ve performans ölçümlerinin bilimsel esaslara göre yapılmasının başarıya giden yolda çok önemli olduğunu belirterek, merkezde yürütülen faaliyetlerin memnuniyet verici olduğunu söyledi.
12.04.2024 Gündem
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü'
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü' 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Ogeday Girişken, yüzde 72,57'lük galibiyet yüzdesi ile genel başarı sıralamasında ikinci, erkekler arasında ise zirvede bulunuyor. Hırslı yapısı ve zaman zaman yaşadığı tartışmalarla çok konuşulan eski şampiyon, bir kez daha parkur peformansı dışında bir olayla gündemde. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın sert sözleri dikkat çekti.
8.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Sporcu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.