Libya'dan Hafter hamlesi! Suçlarının belgelendirmek için harekete geçildi
Libya'dan Hafter hamlesi! Suçlarının belgelendirmek için harekete geçildi Libya Parlamentosu'ndan bir komisyon, Hafter'e bağlı milislerin işlediği suçların belgelendirilmesi için Uluslararı Af Örgütü'yle toplantı düzenledi.
5.07.2020 Dünya
Son dakika | Trump için beklenen haber geldi! İşte o iki suçu...
Son dakika | Trump için beklenen haber geldi! İşte o iki suçu... ABD Temsilciler Meclisi üyeleri, ABD Başkanı Donald Trump'a yönelik açılan azil sürecinin "görevin kötüye kullanılması ve kongrenin işleyişini engellemek" suçlarına dayandırıldığını açıkladı.
10.12.2019 Dünya
Marmaris'te ele geçirildi! 50 bin TL değerinde...
Marmaris'te ele geçirildi! 50 bin TL değerinde... MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde, polisin bir markette yaptığı denetimde yaklaşık 50 bin TL değerinde kaçak tütün, nargile ve cinsel gücü artıcı haplar ele geçirildi.
18.12.2017 Gündem
Sanal devriye hayat kurtardı
Sanal devriye hayat kurtardı Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kendini yenileyen emniyet teşkilatı, Bilişim Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğünce "sanal devriye" ile hem suçlularla mücadele ediyor hem de hayat kurtarıyor.
11.09.2019 Haberler
Efsane hacker'ın marifetleri!
Efsane hacker'ın marifetleri! Kevin Mitnick: O bir efsane. Ünlü hacker'ın kanıtlanan veya kanıtlanmayan kabarık suç listesi burada
20.09.2010 Teknoloji Haberleri