Suikast

Suikast

Son dakika suikast haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan suikast gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan suikast haber sayfamızda...

Suikast

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.268 suikast haberi bulunmuştur.
Hizbullah’a saldırı başladı
Hizbullah’a saldırı başladıÇağrı cihazı ve telsiz saldırılarıyla Hizbullah’ın iletişim ağını çökerten İsrail, dün Lübnan’da Hizbullah hedeflerine yönelik hava saldırısı başlattı. Hizbullah lideri Nasrallah ‘kırmızı çizgiler aşıldı’ dedi; o konuşurken, İsrail jetleri Beyrut üzerindeydi.
20.09.2024Dünya
Site otoparkında casusluk silahları
Site otoparkında casusluk silahlarıİstanbul Beylikdüzü’nde bir sitenin otoparkında ele geçirilen çok sayıda silahın arkasından Rus istihbarat servisine casusluk yapan 6 Çeçen ile 2 Türk çıktı. Şüphelilerin bir suikast arefesinde yakalandıkları öğrenildi.
19.09.2024Gündem
İkinci dalga telsizle geldi!
İkinci dalga telsizle geldi!Hizbullah üyelerinin çağrı cihazlarına yönelik saldırıda ikinci dalga yaşandı. Hedef telsizler olurken, 20 kişi hayatını kaybetti. Bu arada çağrı cihazlarının teslimat öncesi ele geçirilip, patlayıcı yerleştirildiği ifade ediliyor...
19.09.2024Dünya
Harris'ten, Trump'a geçmiş olsun telefonu: Politik şiddete hayır
Harris'ten, Trump'a geçmiş olsun telefonu: Politik şiddete hayırKamala Harris, 'suikast girişimi' ardından rakibi Donald Trump'ı arayarak 'geçmiş olsun' diledi. Harris görüşmede, "Politik şiddete hayır" ifadelerini kullandı.
18.09.2024Dünya
AK Parti'den İsrail'in saldırısıyla ilgili açıklama! 'Katliam şebekesi hiçbir sınır tanımıyor'
AK Parti'den İsrail'in saldırısıyla ilgili açıklama! 'Katliam şebekesi hiçbir sınır tanımıyor'Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarında eş zamanlı patlamalar yaşanmasıyla ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı. Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Bu tablo bile İsrail'in saldırılarının, bu katliam şebekesinin cinayet işlemekte hiçbir sınırının olmadığını gösteriyor." dedi.
17.09.2024Gündem
Portekiz felaketi yaşıyor! 7 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı var
Portekiz felaketi yaşıyor! 7 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı varPortekiz’de çıkan orman yangınlarında 7 kişi hayatını kaybetti, 40 kişi yaralandı. Alevlerle mücadele sürüyor. Portekiz Başbakanı Luis Montenegro yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki birkaç gün çok zor zamanlar geçireceğiz" dedi.
17.09.2024Dünya
Bakan Fidan, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı ile görüştü
Bakan Fidan, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı ile görüştüDışişleri Bakanı Hakan Fidan, Dünya Ahıska Türkleri Birliği Genel Başkanı Ziyatdin Kassanov'u Ankara'da kabul etti.
17.09.2024Gündem
Ehliyetsiz sürücü kendisini durdurmak isteyen polisin üzerine motosikletini sürdü
Ehliyetsiz sürücü kendisini durdurmak isteyen polisin üzerine motosikletini sürdüZonguldak'ın Ereğli ilçesinde ters yönde seyreden motosiklet sürücüsü, uygulama sırasında kendisini durdurmak isteyen trafik polisini ezdi. Dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı. Polis memuru Yücel K.'nin hayati tehlikesi bulunmazken, vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirtildi.
17.09.2024Gündem
'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı! Belarus lideri resti çekti
'Üçüncü Dünya Savaşı' uyarısı! Belarus lideri resti çektiBelarus Cumhurbaşkanı Aleksandr Lukaşenko, "Belarus topraklarına yapılacak saldırının Üçüncü Dünya Savaşı olacağını" ifade etti.
17.09.2024Dünya
Hedefi yürüyerek dünyayı gezmek! Hazar Denizi'nde yüzerek Azerbaycan'a geçti
Hedefi yürüyerek dünyayı gezmek! Hazar Denizi'nde yüzerek Azerbaycan'a geçtiYürüyerek dünyayı gezen İngiliz seyyah Karl Bushby, Hazar Denizi'ni yüzerek Kazakistan'dan Azerbaycan'a geldi. Seyahatinde 58 bin kilometre yürümeyi hedefleyen Bushby, bu hedefinin üçte ikisinden fazlasını tamamladı.
17.09.2024Dünya
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Dikkat çeken Suriye vurgusu
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme! Dikkat çeken Suriye vurgusuDışişleri Bakan Yardımcısı Dr. Nuh Yılmaz ile ABD Dışişleri Bakanlığı Siyasi İşlerden Sorumlu Müsteşar Vekili John Bass bir araya geldi. Görüşmenin detayları belli oldu.
17.09.2024Gündem
Melike 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti! 4 hastaya umut oldu
Melike 13 günlük yaşam mücadelesini kaybetti! 4 hastaya umut olduAydın’ın Nazilli ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen Melike Seven’in (25) bağışlanan organları nakil bekleyen 4 hastaya umut oldu.
17.09.2024Gündem
Almanya'da 2 Türk'ün öldüğü yangına ilişkin açıklama! 'Acilen aydınlatın'
Almanya'da 2 Türk'ün öldüğü yangına ilişkin açıklama! 'Acilen aydınlatın'Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da iki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangınla ilgili, "Alman makamlarının bu hadiseyi tüm yönleri ile acilen aydınlatması gerekmektedir. Bizler de bu olayın aydınlatılması için süreci yakından takip edeceğiz." açıklamasında bulundu.
17.09.2024Gündem
Kilise saldırganı tutuklandı! Olayın planlayıcılarından olduğu öğrenildi
Kilise saldırganı tutuklandı! Olayın planlayıcılarından olduğu öğrenildiSarıyer'de bir kişinin hayatını kaybettiği Santa Maria Kilisesi'ne yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan DEAŞ terör örgütü üyesi Viskhan Soltamatiov çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Saltamatiov'un olayın planlayıcılarından olduğu ve saldırıda kullanılan silahı temin ettiği öğrenildi.
17.09.2024Gündem
AK Parti'den İBB'ye tepki! 'İsrail'i boykot afişi'ne ceza
AK Parti'den İBB'ye tepki! 'İsrail'i boykot afişi'ne cezaİstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) AK Parti Grup Sözcüsü Murat Türkyılmaz, Pendik'te faaliyet gösteren bir esnafa İBB zabıta ekiplerinin "İsrail'i boykot afişi" astığı gerekçesiyle ceza kestiğini açıkladı.
17.09.2024Gündem
DMM'den 'Duhok' iddialarına yalanlama! 'İtibar etmeyiniz'
DMM'den 'Duhok' iddialarına yalanlama! 'İtibar etmeyiniz'Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), "Türk ordusu Irak'ın Duhok kentinde sivillere saldırdı, bir araca ateş açtı" iddiasının doğru olmadığını açıkladı.
17.09.2024Gündem
'Türkiye çapında son 22 yılda 2,4 trilyon liralık su yatırımı yapmış durumdayız'
'Türkiye çapında son 22 yılda 2,4 trilyon liralık su yatırımı yapmış durumdayız'Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Ulusal Su Kurulu başta olmak üzere buna bağlı alt kurumlar da dahil suyun yönetimi adına bir çabamız var. Türkiye çapında son 22 yılda 2.4 trilyon liralık su ve sulama yatırımı yapmış durumdayız" açıklamasında bulundu.
17.09.2024Gündem
Bakan Göktaş: Vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz
Bakan Göktaş: Vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruzAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Bugüne kadar kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla vatandaşlarımıza ulaştık, her kapıyı çalmaya, her gönle girmeye gayret ettik, odağımızda her zaman bu memleketin vefalı ve fedakar insanları oldu." açıklamasında bulundu.
17.09.2024Gündem
İstediği ilaç yazılmadı kendini bıçaklamaya çalıştı! Hastanede korku dolu anlar
İstediği ilaç yazılmadı kendini bıçaklamaya çalıştı! Hastanede korku dolu anlarKayseri Şehir Hastanesi'nde, istediği yeşil reçeteli ilaç yazılmayınca bıçakla kendine zarar vermeye çalışan Abbas S., polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı.
17.09.2024Gündem
İsrail'den suikast dalgası! Üstlerindeki iletişim cihazları bomba gibi patladı
İsrail'den suikast dalgası! Üstlerindeki iletişim cihazları bomba gibi patladıİsrail'in Hizbullah üyelerinin iletişim cihazlarına uzaktan erişerek gerçekleştirdiği saldırılarda patlama sesleri yükseldi. Hizbullah yetkilisi, saldırının İsrail ile savaşta maruz kaldığı 'en büyük güvenlik ihlali' olduğunu aktardı. İsrail basını olayda binden fazla kişinin yaralandığını yazıyor.
17.09.2024Haberler
İran ve Hindistan karşı karşıya geldi! Hamaney'in mesajına resmi yanıt
İran ve Hindistan karşı karşıya geldi! Hamaney'in mesajına resmi yanıtİran dini liderinin sosyal medyada paylaştığı mesaj Yeni Delhi'den sert karşılık gördü, yakın ekonomik ilişkilerin gölgesinde kalan kriz gün yüzüne çıktı.
17.09.2024Dünya
FBI, Trump'a yönelik suikast girişimini 'oldukça ciddi' olarak nitelendirdi
FBI, Trump'a yönelik suikast girişimini 'oldukça ciddi' olarak nitelendirdiEski ABD Başkanı Donald Trump'a karşı gerçekleşen suikast girişimine ilişkin yeni detaylar paylaşıldı, FBI ise, yaşananları 'oldukça ciddi' diyerek tanımladı.
17.09.2024Dünya
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonu
Biden'dan Trump'a 'geçmiş olsun' telefonuABD Başkanı Joe Biden, "suikast girişimi" olduğu belirtilen olayın ardından eski ABD Başkanı Donald Trump'ı telefonla arayarak "geçmiş olsun" dileğini iletti.
17.09.2024Dünya
Gizli servis erken davrandı
Gizli servis erken davrandıDonald Trump önceki gün yeni bir suikast girişimiyle karşı karşıya kalırken, şüpheli, Gizli Servis’in dikkati sayesinde ateş edemeden yakalandı. Şüphelinin sıkı bir Trump karşıtı ve Ukrayna savaşı konusunda takıntılı olduğu öğrenildi.
17.09.2024Dünya
Biden ile Trump'tan kritik görüşme! Konu güvenlik...
Biden ile Trump'tan kritik görüşme! Konu güvenlik...ABD Başkanı Biden şüpheli suikast girişimi nedeniyle Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’ı aradı. Trump, Biden ile “çok güzel bir telefon görüşmesi yaptıklarını” belirterek ABD Gizli Servisi’nin sağladığı korumayı ele aldıklarını açıkladı.
17.09.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Suikast ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.