Taksim'de polis müdahalesi
Taksim'de polis müdahalesi İstiklal Caddesi girişinde oturma eylemi yapmak isteyen gruba polis tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından polise direnen göstericiler yaka paça gözaltına alındı. Taksim Meydanı İstiklal Caddesi girişinde bir araya gelen yaklaşık 10-15 kişilik bir grup, oturma eylemi yapmak istedi. Polis, ‘dağılın’ uyarısına aldırış etmeyen gruba tazyikli su ile müdahale etti. Müdahalenin ardından caddeye dağılan göstericiler, kısa sürede etkisiz hale getirildi. Polise direnmeye çalışan göstericiler daha sonra yaka paça gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürüldü.
11.09.2019 Haberler
İstanbul polisini sarsacak video
İstanbul polisini sarsacak video Taksim Gezi Parkı protestoları sırasındaki polis müdahalelerine yönelik tartışmalar sürerken, Antalya’da 3 gencin 17 polis tarafından dövülmesi görüntüsünden sonra, yeni bir işkence kaydı daha açığa çıktı.
11.09.2019 Haberler
İzmir'de polis müdahalesi
İzmir'de polis müdahalesi İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda Gezi Parkı protestoları nedeniyle çadır kuran gruba polis sabah saatlerinde müdahalede bulundu. Polise direnen göstericilerin gözaltına alındığı öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Taksim'de ilginç görüntüler
Taksim'de ilginç görüntüler Polisin Gezi Parkı?na müdahalesinin ardından dün sabah Taksim Meydanı?na çıkan tüm yollar polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Polisin Taksim Meydanı ve çevresindeki bekleyişi ise ilginç görüntülere sahne oldu. Bekleyiş sırasında yorgun düşen bazı polisler gece saatlerinde kaldırımlara yatarak uyurken, bazıları da İstiklal Caddesi girişinde sandalye üzerine oturup nöbet tutu. Belediye ekipleri de tek bir vatandaşın bulunmadığı Taksim Meydanı?nda onarım ve temizlik çalışması yaptı. Günün aydınlanmasıyla birlikte ise Taksim Meydanı güvercinlerle doldu.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da eli bıçaklı ve sopalı grup protestocu avına çıktı
İstanbul’da eli bıçaklı ve sopalı grup protestocu avına çıktı Taksim Meydanı’na çıkan tüm yolları kapatan polis, İstiklal Caddesi yönünde toplanan grupları Şişhane’ye kadar sürdü. Bu sırada Kasımpaşa’dan Şişhane’ye doğru çıkan elleri bıçaklı ve sopalı 30-40 kişilik bir grup polislerin kovaladığı göstericilere saldırdı. Polisin attığı yoğun gaz bombasından kaçarken elleri sopalı grubun geldiğini gören bazı göstericiler Şişhane’deki CHP İl Merkezi’ne sığındı. Kasımpaşa’dan gelen grubun saldırısı sonucu il merkezinin kapısındaki camlar kırıldı. Görüntüler YouTube / Erdal BesikciogluVideo kanalından alınmıştır.
11.09.2019 Yaşam
TEM otoyolunda büyük protesto
TEM otoyolunda büyük protesto Polisin Gezi Parkı'na müdahalesinin ardından Gazi Mahallesinde toplanan büyük bir protestocu grup TEM otoyoluna indi. Sayıları binlerle ifade edilen grup Ankara istikametine yürüyüşe geçti. Yürüyüş sırasında gezi parkına müdahele ve hükümet aleyhine sloganlar atıldı.
11.09.2019 Haberler
Eylemciler Gezi Parkı'ndan böyle çıktı...
Eylemciler Gezi Parkı'ndan böyle çıktı... Polisin müdahalesinin ardından eylemciler 18 gündür direnişlerini sürdürdükleri Gezi Parkı'ndan böyle çıktılar... Görüntü: Fevzi TAPAN
11.09.2019 Haberler
İşte o açıklama
İşte o açıklama Taksim Dayanışması: Bugünden itibaren tüm yurda ve hatta dünyaya yayılan mücadelemizden gelen dinamizmle ve gücümüzle ülkemizde yaşanan her türlü haksızlığa ve mağduriyete karşı direnişi devam ettireceğiz. Görüntü: Fevzi Tapan
11.09.2019 Haberler
Polisten Rus gazeteciye: Sen de gel!
Polisten Rus gazeteciye: Sen de gel! Rus haber ajansı Ria Novosti, Taksim'de bir Rus gazetecinin polis araçlarının görüntülerini çekerken gözaltına alındığını yazdı. Ria Novosti, kendilerine açıklama yaptığını belirttikleri Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu temsilcisinin Rus gazeteci Arkady Babchenko'nun Taksim'de sivil polislerce gözaltına alındığını söylediklerini yazdı. Temsilciler, gazetecinin gözaltına alınma anının da diğer Rus gazetecilerce kaydedildiğini belirtti. Rus haber ajansı Ria Novosti'nin yayınladığı görüntüde sivil polislerin gözaltına almak istediği Rus gazetecinin ilk olarak buna direndiği ardından polis eşliğinde götürüldüğü görülüyor.
11.09.2019 Haberler
Gezi'de forum ve anma
Gezi'de forum ve anma Taksim Gezi Parkı eylemcileri, sakin bir gece geçirdi. Gecede, piyano resitali yapılırken eylem sırasında ölenler ve yaralananlar için mumlar yakıldı. Eylemin devam ettiği Gezi Parkı ve Taksim Meydanı sakin bir gece yaşandı. Gecede, Alman piyanist David Martello’nun Taksim Atatürk Anıtı önünde resitali sahne alırken, diğer tarafta eylemde hayatını kaybedenler ve yaralanan göstericiler için mum yakıldı. Eylemciler ve polisler arasında herhangi bir kargaşa yaşanmadan Taksim Gezi Parkı eylemi sakin bir gece geçirdi.
11.09.2019 Haberler
Gezi'de kritik karar toplantısı
Gezi'de kritik karar toplantısı Başbakan Erdoğan'la yapılan görüşmenin ardından, Gezi Parkı eylemcileri, izleyecekleri yolla ilgili karar vermek üzere fikir alışverişine başladılar. Alınacak karar sabah 10.00'da açıklanacak...
11.09.2019 Haberler
"Mahkeme kararı ve oylama sonuçlanana kadar..."
"Mahkeme kararı ve oylama sonuçlanana kadar..." Başbakan Tayyip Erdoğan, Taksim Dayanışması’nın sözcüleri, sanatçılar ve aydınlardan oluşan grupla gece geç saatlerde bir araya geldi. Başbakanlık Konutu'ndaki görüşme 3.5 saat sürdü.Görüşme sonrası Hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik, "Orantısız güç kullanan polislerle ilgili soruşturma başlatılmıştır. Temenni ederim ki birkaç saat sonra güneş daha parlak doğar. Mahkeme kararı ve oylama sonucu belli olana kadar gezi Parkı'na dokunmayacağız" dedi.
11.09.2019 Haberler
Taksim Dayanışması sözcüleri açıklama yaptı
Taksim Dayanışması sözcüleri açıklama yaptı Taksim Dayanışması sözcüleri, sanatçılar ve aydınlar Başbakan'la görüşmelerinin ardından açıklama yaptılar.
11.09.2019 Haberler
Taksim Meydanı yeni güne sakin girdi
Taksim Meydanı yeni güne sakin girdi Taksim'de sessiz gece.. Taksim Meydanı dün akşama sakin başladı, yeni güne de sakin girdi.
11.09.2019 Haberler
Yaralanan polise ilk müdahale eylemcilerden
Yaralanan polise ilk müdahale eylemcilerden Taksim'de, Atatürk Kültür Merkezi'nin önünde yaralandığı görülen bir polise, ilk müdahale Gezi Parkı'ndaki eylemcilerden geldi. İşte o görüntüler...
11.09.2019 Haberler
İstanbul'da bunlar yaşandı
İstanbul'da bunlar yaşandı Polisin Taksim Meydanı'na gece boyu süren müdahalesinde Milliyet.TV kameralarına bu görüntüler yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Taksim alev alev
Taksim alev alev Taksim Meydanı'nda polisin akşam saatlerindeki müdahalesi ve binlerce kişiyi dağıtması Milliyet.TV kameralarına böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Kamyonu ateşe verdiler
Kamyonu ateşe verdiler Taksim'de polisle çatışan marjinal gruplar, bir kamyonu ateşe verdi. Polise havai fişek ve taş atan eylemciler, bir tabelayı barikat yaparak arkasına gizlendi. Polis, plastik mermilerle göstericilerin ayaklarını hedef aldı. Plastik mermiden kaçmaya çalışan göstericiler zıplayarak geri çekildi.
11.09.2019 Haberler
Polis Gezi Parkı'na girdi!
Polis Gezi Parkı'na girdi! Taksim meydanında yeniden toplanan gruplara polis müdahale etti. AKM önünde bekleyen polis birlikleri ikiye bölünerek bir kısmı Taksim Anıtı önüne geçerek anıtı korumaya aldı. Metro istasyonu çevresinde toplanan gruba biber gazı ve TOMA'larla müdahale ediliyor... Eylemcilerin Gezi Parkı'na çekilmesinin ardından polis, Gezi Parkı'na girdi. Eylemcilere müdahale etmeyen polis 10 dakika kaldıktan sonra parktan çıktı
11.09.2019 Haberler
Taksim'de sabah saatlerinde bunlar yaşandı
Taksim'de sabah saatlerinde bunlar yaşandı Polisin müdahalesi sırasında Taksim'de bu görüntüler yaşandı.
11.09.2019 Haberler
Polis müdahalesi sırasında Gezi Parkı'nda yaşananlar
Polis müdahalesi sırasında Gezi Parkı'nda yaşananlar Polis'in sabah 07.30'da başlayan müdahalesi sırasında Gezi Parkı'nda yaşananlar Milliyet.TV kamerasına böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
TOMA'yı böyle durdurmaya çalıştı
TOMA'yı böyle durdurmaya çalıştı Gümüşsuyu Caddesi'nde toplanan çok sayıda çevik kuvvet ekibi, Taksim Meydanı'na girdi. Polis sürekli olarak "Hiçbir şekilde Gezi Parkına Müdahale Yapılmayacak. Amacımız anıt çevresine düzenleme yapmaktır" şeklinde anons yapıyor. Ekiplerin Gezi Parkı'na müdahale etmediği, sadece meydandaki kontrolü sağladığı görüldü. Gümüşsuyu'nda eylemcilerle karşılaşan polisler, biber gazı ve plastik mermi kullanarak barikatları aştı. Eylemcilerden bir kişi TOMA aracının altına girerek müdahaleyi engellemek istedi. Şahıs polisin müdahalesiyle aracın altından çıkartıldı.
11.09.2019 Haberler
Sünnet öncesi Gezi Parkı!
Sünnet öncesi Gezi Parkı! Gezi Parkı eylemine bir destek de haftaya sünnet olacak Umut ve Barış kardeşlerden geldi. Üzerlerinde sünnet elbisesiyle Gezi Parkı içerisinde dolaşan iki kardeş göstericilerin ilgi odağı oldu. Umut ve Barış Kurtoğlu, ?Direnişe destek için buraya geldik. Haftaya sünnet olacağız. Burada gezerek, moral kazanıyoruz" dediler.
11.09.2019 Yaşam
"Benim maaşımdan senin ödediğin bu kadar!"
"Benim maaşımdan senin ödediğin bu kadar!" ADANA'da, Taksim Gezi Parkı protestolarına destek vermek için bir araya gelen eylemciler, kendilerini dağılmaları konusunda uyaran polise 'Sizin maaşınızı biz veriyoruz' diye çıkıştı. Adana Emniyet Müdür Yardımcısı İsmail Bilgin ise cüzdanından çıkardığı 50 Lirayı bağıran göstericiye uzatarak 'Benim maaşımdan senin ödediğin bu al ve dağıl' dedi...
11.09.2019 Haberler
Eylemcilerden polise çiçekli ziyaret
Eylemcilerden polise çiçekli ziyaret Muğla’nın Bodrum ilçesinde gecen cumartesi yaşanan arbedenin ardından Bodrumlu gençler Emniyet Müdürlüğü'ne güller ile giderek özür diledi. Polislerin gözaltına aldığı ve arbede sırasında yaralanan gençler emniyeti ziyaret etti. Yaralanan polislerin ve eylemci gençlerin bir araya gelmesi ilginç görüntülere sahne oldu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri