Taksim Camii

Taksim Camii

Son dakika Taksim Camii haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Taksim Camii gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Taksim Camii haber sayfamızda...

Taksim Camii

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 565 taksim camii haberi bulunmuştur.
İstanbul'da camilerde Regaip Kandili idrak edildi
İstanbul'da camilerde Regaip Kandili idrak edildi İstanbul'da, İslam aleminde üç ayların habercisi olarak kabul edilen Regaip Kandili'nde Taksim Camii, Fatih Camii ve Pendik'teki Bademlik Gülbeden Hatun Camii'nde düzenlenen kandil programlarına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
11.01.2024 Haberler
Son yolculuğuna uğurlandı
Son yolculuğuna uğurlandı 79 yaşında hayatını kaybeden sinema, tiyatro, dizi oyuncusu, yazar ve eğitmen Can Gürzap, dün son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı için Atatürk Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.
4.12.2023 Cadde
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi!
Hayatını kaybeden Can Gürzap için AKM'de tören düzenlendi! Tiyatro ve sinema oyuncusu, yazar, eğitmen Can Gürzap, 79 yaşında tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti. Gürzap için Atatürk Kültür Merkezinde tören düzenlendi. Can Gürzap'ın cenazesi düzenlenen törenin ardından Taksim Camii'ne götürüldü. 
3.12.2023 Cadde
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu
Can Gürzap'ın cenaze programı belli oldu İstanbul'da dün hayatını kaybeden tiyatro ve sinema oyuncusu Can Gürzap'ın cenaze programına ilişkin detaylar belli oldu. Usta sanatçı, yarın son yolculuğuna uğurlanacak.
2.12.2023 Cadde
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu
Mevlit Kandili'nde camilerde yoğunluk oluştu Mevlit Kandili nedeniyle İstanbul'da camilerde mevlit okundu. Eyüpsultan Camii ve Taksim Camii'ne giden vatandaşlar, Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından dua edip yatsı namazı kıldı.
26.09.2023 Haberler
Mazhar Alanson sahnede Özkan Uğur'u andı: Böyle olmamalıydı!
Mazhar Alanson sahnede Özkan Uğur'u andı: Böyle olmamalıydı! İki kez lenf kanserini yenen Özkan Uğur, nükseden hastalığını atlatamadı ve 69 yaşında hayata veda etti. Alanson, Üsküdar Belediyesi’nin organizasyonuyla Üsküdar Meydanı’nda sevenleriyle buluştu. Usata sanatçı, Uğur’un konser günü vefat etmesi nedeniyle ertelenen etkinlik için duygusal bir konuşma yaptı.
25.09.2023 Cadde
Biricik Suden isyan etti! 'Özkan Uğur sizin için sanatçı, benim için kardeş'
Biricik Suden isyan etti! 'Özkan Uğur sizin için sanatçı, benim için kardeş' MFÖ üyelerinden Özkan Uğur, 8 Temmuz'da hayatını kaybetmiş, 11 Temmuz'da son yolculuğuna uğurlanmıştı. Efsane müzik grubunun bir diğer üyesi Mazhar Alanson'un eşi Biricik Suden, bugün spor salonundan yaptığı paylaşım sonrası gelen eleştirilere sert bir cevap verdi.
16.07.2023 Cadde
‘Nasıl gittin Özkan’ım böyle bırakılmaz ki’
‘Nasıl gittin Özkan’ım böyle bırakılmaz ki’ 8 Temmuz’da hayatını kaybeden Özkan Uğur dün son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze öncesi AKM’de düzenlenen törene 69 yaşında aramızdan ayrılan Özkan Uğur’un ailesi, dostları ve sevenleri katıldı. Usta isme kalabalıklar gözyaşları ve alkışlar eşliğinde veda etti.
12.07.2023 Kültür Sanat
Sanatçı Özkan Uğur için Taksim Camii'nde cenaze namazı kılındı
Sanatçı Özkan Uğur için Taksim Camii'nde cenaze namazı kılındı Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
11.07.2023 Haberler
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı!
Özkan Uğur son yolculuğuna uğurlandı! Geçirdiği lenf kanserinden dolayı tedavi gördüğü hastanede 8 Temmuz'da hayata gözlerini yuman usta müzisyen ve şarkıcı Özkan Uğur, AKM’de gerçekleşen törenle ebediyete uğurlandı. Vefat haberi ile sanat dünyasını yasa boğan 69 yaşındaki sanatçıyı, binlerce seveni uğurladı. Anmasının gerçekleştiği AKM’deki salon hınca hınç dolarken Özkan Uğur, tören sonrası öğle namazına müteakip Taksim Cami’de kılınan cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’ndaki aile kabristanına defnedildi.
12.07.2023 Cadde
Özkan Uğur için AKM'de tören düzenlendi
Özkan Uğur için AKM'de tören düzenlendi Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur için AKM'de tören düzenlendi. Veda törenine; usta sanatçının ailesi, meslektaşları ve hayranları katıldı. Lenf kanserinin nüksetmesi sebebiyle vefat eden Özkan Uğur'un cenazesi cenazesi Taksim Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığı'na defnedilecek.
11.07.2023 Haberler
Özkan Uğur'un doktorundan duygulandıran paylaşım: Ne yaptık ne ettiysek olduramadık!
Özkan Uğur'un doktorundan duygulandıran paylaşım: Ne yaptık ne ettiysek olduramadık! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), önceki gün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Yarın son yolculuğuna uğurlanacak olan usta sanatçının yoğun bakım doktorundan duygulandıran bir paylaşım geldi.
10.07.2023 Cadde
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu!
Özkan Uğur'un şarkı söylerken duygulandığı anlar gündem oldu! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69), dün yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti.Özkan Uğur'un sevenleri, grup arkadaşlarıyla birlikte 'No Problem' isimli parçalarını seslendirirken duygulandığı anlar yeniden gündem oldu.
10.07.2023 Cadde
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!
Sanat dünyası Uğur’a ağlıyor!  Türk pop ve rock müziğinin efsane grubu MFÖ’nün üyelerinden Özkan Uğur, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Lenf kanserini (lenfoma) iki defa yenen sanatçının acı haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu.
9.07.2023 Cadde
Özkan Uğur'un cenaze töreni salı günü yapılacak
Özkan Uğur'un cenaze töreni salı günü yapılacak 69 yaşında hayatını kaybeden MFÖ grubu üyelerinden, müzisyen Özkan Uğur'un cenaze töreni programı belli oldu.
8.07.2023 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti!
Usta sanatçı Özkan Uğur hayatını kaybetti! Efsane müzik grubu MFÖ'nün üyelerinden Özkan Uğur (69) yaşamını yitirdi. Daha önce yendiği lenf kanseri hastalığı nükseden usta sanatçı, geçtiğimiz ay entübe edilmişti. Acı haberi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu. Ailesi "Lenfoma gerilemeye başlamıştı ama akciğerinde oluşan problemler nedeniyle vücudu tedavilere yeterli yanıt vermedi" dedi.
8.07.2023 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: İstanbul'u fetret devrinden çıkaracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim mesajı: İstanbul'u fetret devrinden çıkaracağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlere dikkat çekti. İstanbul'un fetret devri dönemini yaşadığını söyleyen Erdoğan, 'İnşallah bu fetret devrinden İstanbul'umuz çıkaracağız.' dedi.
16.06.2023 Gündem
Erdoğan’ın kültür sanat manifestosu
Erdoğan’ın kültür sanat manifestosu 28 Mayıs ikinci tur seçimleriyle Türkiye Yüzyılı’nı resmen başlatarak herkesi kucaklayacağını ilan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Modern’in açılış konuşmasında sıraladığı yeni yüzyıl Türkiye’sinin kültür ve sanat vizyonuna dair satır başlarını çıkardık.
31.05.2023 Kültür Sanat
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti Bayram namazı için binlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde Eyüpsultan ve Taksim Camii'ne akın etti. Namaz öncesinde camilerin içi dolarken, içeriye giremeyen yüzlerce vatandaş yanlarında getirdikleri seccadeleriyle avluda bayram namazını kıldı.
21.04.2023 Haberler
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti
Taksim ve Eyüpsultan Camii'ne binlerce kişi akın etti Bayram namazı için binlerce vatandaş, sabahın erken saatlerinde Eyüpsultan ve Taksim Camii'ne akın etti. Namaz öncesinde camilerin içi dolarken, içeriye giremeyen yüzlerce vatandaş yanlarında getirdikleri seccadeleriyle avluda bayram namazını kıldı.
21.04.2023 Gündem
Bakan Varank'ın TOGG ile İstiklal turu
Bakan Varank'ın TOGG ile İstiklal turu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde TOGG ile tur attı.
20.04.2023 Haberler
Bakan Varank'ın TOGG ile İstiklal turu
Bakan Varank'ın TOGG ile İstiklal turu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde TOGG ile tur attı.
20.04.2023 Ekonomi
‘14 Mayıs tarihi bir yol ayrımı’
‘14 Mayıs tarihi bir yol ayrımı’ Türkiye’nin yeni bir imtihanın eşiğinde olduğunu belirten Erdoğan, “14 Mayıs seçimleri hem içerideki saflaşmaların mahiyeti hem de bölgesel ve küresel gelişmelerin nezaketi bakımından tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür” dedi.
26.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni müjdeler vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni müjdeler vereceğiz İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye için bir yol ayrımı olduğunu ifade etti. Savunma sanayinde atılan adımlara dikkat çeken Erdoğan, yeni müjdelerin geleceğini söyledi.
25.03.2023 Gündem
Ramazan Ayı'nın simgesi mahyalar camileri süslemeye başladı
Ramazan Ayı'nın simgesi mahyalar camileri süslemeye başladı Ramazan Ayı'nın simgesi mahyalar camileri süslemeye başladı. Taksim Camii de mahya asılan camilerden biriydi.
21.03.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksim Camii ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.