Soruşturmada ilk detaylar ortaya çıktı! Hastane yangınının başlama yeri...
Soruşturmada ilk detaylar ortaya çıktı! Hastane yangınının başlama yeri... Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Taksim İlkyardım Hastanesi'nde çıkan ve saatler süren çalışmalar sonunda söndürülebilen yangına ilişkin soruşturmasında ilk bulgulara ulaşıldı. Yangının başlangıç yeri kesin olarak tespit edildi. Yangının başlama yeri hastanede kullanılan ilaç, alkol vs. malzemelerin artığı cam şişelerin atıldığı kumbaralar...
9.04.2018 Gündem
Otomobili kucaklayıp yoldan çektiler
Otomobili kucaklayıp yoldan çektiler Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangında ambulans ile itfaiye araçlarının geçişini kolaylaştırmak için vatandaşlar ve polis ekipleri cadde üzerinde park halinde olan bir otomobili elleriyle kaldırarak kaldırıma koydu. Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çıkan yangında cadde üzerine park halinde olan otomobiller itfaiye ve sağlık ekiplerine zorluk çıkardı. Park halindeki bir otomobil nedeniyle bir ambulans hastane önüne gelemeyince duruma vatandaşlar ve polis ekipleri müdahale etti. Vatandaşlar ve ekipler ambulans ve itfaiyenin geçişini kolaylaştırmak için otomobili elleriyle kaldırarak kaldırıma koydu.
11.09.2019 Haberler
İstanbul Valisi Vasip Şahin'den yangın açıklaması
İstanbul Valisi Vasip Şahin'den yangın açıklaması Gaziosmanpaşa'da bulunan Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde çıkan yangına, çok sayıda itfaiye ekibince müdahale ediliyor. İstanbul Valisi Vasip Şahin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
11.09.2019 Haberler
Taksim İlk Yardım havadan görüntülendi
Taksim İlk Yardım havadan görüntülendi TAKSİM'de Sıraselviler Caddesinde 1969 yılında hizmete açılan ve uzun süre İlk Yardım Hastanesi olarak hizmet veren Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2015 yılının başında yıkılmıştı. Yıkılan hastane Gaziosmanpaşa'ya taşındı. Yıkılan alanda ise yeni hastane inşaatına başlandı. 2018 yılının Nisan ayında hizmete girmesi beklenen hastane binası tamamlandı. İçerisinde 250 yatağın bulunduğu, 50 bin metrekare kapalı alanda sağlık hizmeti verilmesi planlanan hastanedeki son durum havadan fotoğraflandı.
11.09.2019 Haberler