Tecavüz Girişimi

Tecavüz Girişimi

Son dakika tecavüz girişimi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan tecavüz girişimi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan tecavüz girişimi haber sayfamızda...

Tecavüz Girişimi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 245 tecavüz girişimi haberi bulunmuştur.
Asansörde tecavüz girişimi davasında ilk celsede karar: 7 yıl hapis cezası
Asansörde tecavüz girişimi davasında ilk celsede karar: 7 yıl hapis cezası İstanbul’da bir sitenin asansöründe sıkıştırdığı kadına tecavüz girişiminde bulunan yabancı uyruklu A.A. hakkında ilk celsede karar açıklandı. Mahkeme, 17 yaşındaki A.A.’nın 7 yıl hapisle cezalandırılmasına karar verdi.
19.02.2022 Gündem
Esenyurt’ta iğrenç taciz! 'Beni de içeri alır mısın?'
Esenyurt’ta iğrenç taciz! 'Beni de içeri alır mısın?' İstanbul Esenyurt’ta bir şahıs, işten dönen kadını yaşadığı apartmana kadar dakikalarca takip ederek sözlü tacizde bulundu. Bina kapısının açılmasını bekleyen kadına, “Beni de içeri alır mısın, ben de gelmek isterim” diyen şahıs, kadının binaya girmesinin ardından koşarak kayıplara karıştı. Yaşanan o taciz anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
15.12.2021 Gündem
Asansörde genç kadına tecavüz girişimi! Genç kadın her şeyi anlattı
Asansörde genç kadına tecavüz girişimi! Genç kadın her şeyi anlattı İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu A.A. (16), rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu, daha sonra da tekme atarak kaçtı. Asansörde, tecavüz girişimine maruz kalan kadının emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı. Mağdur Kadın U.K. ifadelerinde, “Üzerimde bulunan çorabımı çıkarmaya çalıştı. Ben yardım çağırmak için bağırmaya çalışsam da ağzımı kapatarak bağırmamı engellemeye çalıştı" dedi. Öte yandan şüphelinin daha önce de bir kız çocuğunu taciz etmeye çalıştığı öğrenilirken, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.12.2021 Gündem
Cinsel istismardan tutuklama kararı çıkınca kaçtı, yarım saat sonra yakalandı
Cinsel istismardan tutuklama kararı çıkınca kaçtı, yarım saat sonra yakalandı Aydın’da, 16 yaşındaki erkek çocuğu E.D.'ye nitelikli cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen muhtar azası Alpay Çömez (35), savcılıktaki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemede hakkında tutuklama kararı çıkması üzerine firar etti. Çömez, yarım saat sonra saklandığı evde yakalanıp, cezaevine gönderildi.
14.12.2021 Gündem
İstanbul'da asansörde tecavüz girişimi! Korkunç anlar...
İstanbul'da asansörde tecavüz girişimi! Korkunç anlar... İstanbul Esenyurt'ta, yabancı uyruklu A.A. (16), bir rezidansın asansöründe bir kadına tecavüz girişiminde bulundu, daha sonra da tekme atarak kaçtı. Yapılan takip sonucunda şüpheli Esenyurt Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. Şüphelinin daha önce de bir kız çocuğunu taciz etmeye çalıştığı öğrenilirken, yaşananlar ise güvenlik kamerasına yansıdı. Yabancı uyruklu şahıs, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.12.2021 Gündem
Maket bıçaklı cinsel saldırı girişimi sanığı, ağır cezada yargılanacak
Maket bıçaklı cinsel saldırı girişimi sanığı, ağır cezada yargılanacak Mersin'de kadın çalışanı H.C.'nin boğazına maket bıçağı dayayıp, cinsel saldırı girişiminde bulunduğu suçlamasıyla yargılanan O.A. , hakim karşısına çıktı. 'Basit cinsel saldırı' suçundan Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan O.A.'nın 'nitelikli cinsel saldırıya teşebbüs' suçundan Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına karar verildi.
17.06.2021 Gündem
Cinsel saldırı zanlısı, 'Karlos'tan kurtulmak için başına sert cisimle vurmuş!
Cinsel saldırı zanlısı, 'Karlos'tan kurtulmak için başına sert cisimle vurmuş! Bursa’da, yaya olarak evine giden F.D.’yi (39), ağzını kapatarak ormanlık alana götürüp cinsel saldırıda bulunmaya çalışan Mehmet Ali Ayan’ı (35) yakalayan ‘Karlos’ isimli köpeğin sahipleri, yaşananları anlattı. Karlos olmasaydı şüphelinin yakalanmasının zor olacağını belirten Murat Solmaz, “Şüpheli, Karlos’tan kurtulmak için başına sert bir cisimle vurmuş, olaydan sonra fark ettik” dedi.
8.04.2021 Gündem
Kadına tecavüz girişiminde bulunan adamı Karlos adlı köpek yakaladı!
Kadına tecavüz girişiminde bulunan adamı Karlos adlı köpek yakaladı! Bursa’da, yaya olarak evine giderken arkasından gelen iki kişi tarafından ağzı kapatılıp ormanlık alana götürülerek cinsel saldırı girişiminde bulunulan F.D. (39) adlı kadın esnaf tarafından kurtarıldı. Kaçan şüphelilerden M.A.A. esnafın baktığı 'Karlos' isimli sokak köpeği tarafından ısırılınca yakalandı. Esnafın linç etmeye kalkıştığı M.A.A., gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.
7.04.2021 Gündem
Hamile kadını öldürüp, valizle ormana atanlar 7 yıl sonra yakalandı
Hamile kadını öldürüp, valizle ormana atanlar 7 yıl sonra yakalandı Adana’da 7 yıl önce kaybolan iki çocuk annesi hamile kadının kendisiyle birlikte olmak isteyen zanlı tarafından boğularak öldürüldüğü, daha sonra valize konularak ormanlık alana atıldığı ortaya çıkartıldı. Cinayeti işlediği öne sürülen zanlı ve ona yardım ettiği iddia edilen kadının sevgilisi ile bir kadın tutuklandı.
9.09.2020 Gündem
New York'ta metroda tecavüz girişimi
New York'ta metroda tecavüz girişimi ABD’nin New York kentindeki metro istasyonunda bir kişi, 25 yaşındaki bir kadına tecavüz girişiminde bulundu. New York polisi video ve fotoğraflarını yayınladığı zanlıyı kısa sürede yakaladı.
31.08.2020 Haberler
Ünlü mekandaki tecavüz girişimi skandalında 22,5 yıl hapis istemi!
Ünlü mekandaki tecavüz girişimi skandalında 22,5 yıl hapis istemi! İstanbul Bebek’te bulunan ünlü bir restoranda geçtiğimiz günlerde R.D. isimli kadın çalışan, restoranda müdür olarak çalışan Alper İ.'den taciz iddiasıyla şikayetçi oldu. Şüpheli Alper İ. hakkında "Basit cinsel saldırı" ve "Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından 9 yıldan 22,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.
29.01.2020 Gündem
Eğlence mekânında cinsel taciz iddiası
Eğlence mekânında cinsel taciz iddiası İstanbul’un ünlü eğlence mekânlarından Beşiktaş Bebek’te bulunan Lucca Bar’da çalışan kadın bir garson, barın işletme müdürünün kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek savcılığa şikâyette bulundu.
29.01.2020 Gündem
Mezarlıktan çırılçıplak koşarak kaçmıştı... Flaş gelişme!
Mezarlıktan çırılçıplak koşarak kaçmıştı... Flaş gelişme! İstanbul Şişli, Feriköy Mezarlığı'nda İ.Ü. isimli kadına tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan İkram Ç. (36) hakkındaki savcılık soruşturması tamamlandı. Savcılıkça hazırlanan iddianamede, şüpheli İkram Ç. hakkında "Cinsel saldırıya teşebbüs" ve “Kişiyi Hürriyetinden yoksun bırakmak" suçlarından 19,5 yıla kadar hapis talep edildi.
10.01.2020 Gündem
Mezarlıktaki tecavüz girişimine tutuklama istemi
Mezarlıktaki tecavüz girişimine tutuklama istemi İstanbul Şişli'de bulanan Feriköy Mezarlığı'ndan İ.Ü. isimli kadına tecavüz etmeye çalışan İ.Ç. tutuklama istemiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi. Savcılık tutuklamaya yönelik sevk yazısında, müştekinin ‘Yardım edin’ diyerek bağırdığını, akaryakıt istasyonu çalışanları tarafından gece saat 05.00 sıralarında sokak ortasında çıplak vaziyette bulunduğunu ve vücudunda çok sayıda darp izi bulunduğunu belirterek şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği hususunda kuvvetli suç şüphesi bulunduğu belirtildi.
20.11.2019 Haberler
Adana'da 80 yaşındaki kadına tecavüz etmeye kalkan sapık, başarılı olamayınca...
Adana'da 80 yaşındaki kadına tecavüz etmeye kalkan sapık, başarılı olamayınca... Adana’da gece vakti, 6 çocuk, 11 torun, 14 torunlarının çocuğuna sahip 80 yaşındaki kadının evine giren bir kişi, yaşlı kadına önce tecavüz etmeye çalıştı, sonra darp etti. Kadının bağırması sonucu kaçan zanlı, bir gün sonra yakalandı ancak çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.09.2019 Gündem
Darp, soygun ve tecavüz girişimi
Darp, soygun ve tecavüz girişimi Aydın’da Ali Çetin çocuklarını görme bahanesiyle evine gittiği eski eşi Meryem Özer’e tecavüz girişiminde bulundu. Çetin kendisine direnen Özer’in yüz, kol ve boğazını kesti, başına demir çubukla vurdu. Kadının bilezik ve boynundaki kolyesini almaya çalıştı...
14.09.2018 Gündem
Elektronik kelepçesini kırıp bir haftada üç kişiyi öldürdü
Elektronik kelepçesini kırıp bir haftada üç kişiyi öldürdü ABD'nin Houston kentinde bir kız çocuğuna tecavüz girişimi dahil çeşitli suçlardan 27 yıl hapis yatan ve geçen yıl tahliye edilen bir mahkum, bir hafta içinde üç kişiyi öldürdükten sonra yakalandı.
18.07.2018 Dünya
Tecavüz girişimi skandalı kamerada
Tecavüz girişimi skandalı kamerada Ortaköy'de Türk avukat arkadaşıyla bir gece kulübüne eğlenmeye giden yabancı avukata, mekanın garsonunun tuvalette tecavüze kalkıştığı iddia edildi. Garsonun, yabancı avukatı elinden tutarak tuvalete götürmesi ve avukatın ağlayarak arkadaşının yanına döndüğü anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, 7 Ocak'ta Türk avukat G.S.Y. ile yabancı bir ülkeden gelen kadın avukat arkadaşı M.M. eğlenmek için Ortaköy'de ünlü bir gece kulübüne gitti. Sabaha karşı 04.10 sıralarında yabancı avukat M.M., tuvalete gitmek için G.S.Y. ve diğer iki arkadaşıyla oturduğu masadan ayrıldı. İddiaya göre, M.M. mekanda çalışan bir garsona tuvaletin yerini sordu. Ardından yerini göstermek bahanesiyle M.M.'le birlikte tuvalete giden garson burada yabancı avukata saldırdı. Olayın ardından avukat M.M. garsonun kendisine tecavüz girişiminde bulunduğu iddiasıyla polise başvurdu.İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatı üzerine, İstanbul Asayiş Şube Gasp Büro amirliği olayın takibi için özel bir ekip kurdu. Olayla ilgili inceleme başlatan ekipler garson C.B.'yi (32) yakaladı. Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen garson C.B. kadına tecavüz girişiminden tutuklandı.
11.09.2019 Yaşam
ABD kulisleri bu haberlerle çalkalanıyor! Bomba iddialar...
ABD kulisleri bu haberlerle çalkalanıyor! Bomba iddialar... ABD Başkanı Donald Trump'ın 2006 yılında bir kadınla  "yasak ilişki" yaşadığı ve aynı kadına başkanlık seçimlerinden hemen önce  "kamuoyuna konuşmaması" için 130 bin dolar ödeme yaptığı iddiası, yeniden  Amerikan kamuoyunun gündemine geldi.
30.01.2018 Dünya
Kadını araçtan yola attılar
Kadını araçtan yola attılar Bursa’da, seyir halindeki araçtan atılan bir kadın hastanelik oldu.
30.06.2017 Gündem
Denizli'de korkunç olay! İki kızı kaçırmaya çalıştılar
Denizli'de korkunç olay! İki kızı kaçırmaya çalıştılar DENİZLİ'de, üniversite öğrencisi iki genç kızı 22 dakika arayla, iddiaya göre, tecavüz etmek için, plakalarını söktükleri otomobille kaçırmaya teşebbüs eden, ilk girişimde karate bilen kızın karşı koymasıyla, ikincisinde ise vatandaşın müdahalesiyle kaçan 2 zanlı, polislerin titiz çalışmasıyla Burdur'da yakalandı. Birinin suçlarını itiraf ettiği belirtilen iki zanlı, işlemlerinin tamamlanması sonrası adliyeye sevk edildi.
20.05.2017 Gündem
Yolunu kesip tecavüze kalkıştı direnince bıçakladı
Yolunu kesip tecavüze kalkıştı direnince bıçakladı Burdur'un Yeşilova İlçesi'nde, tecavüz etmek istediği 25 yaşındaki Ş.E.'nin karşı koyması nedeniyle 6 yerinden bıçaklayan Ahmet K., 30 yıl 8 ay 22 gün hapse mahkum edildi.
7.04.2017 Gündem
Hamile kadın ile ormanlık alanda seks kavgası...
Hamile kadın ile ormanlık alanda seks kavgası... ADANA'da hamile 31 yaşındaki S.G., bu sabah yol kenarında baygın bulundu. S.G., hastanede alınan ilk ifadesinde durakta minibüs beklerken kaçırıldığını, ormanlık alanda gasp edilip dövüldüğünü iddia etmişti. Fuhuş yapmaktan kaydı bulunduğu anlaşılan S.G., yeniden alınan ifadesinde; fuhuş için tanımadığı 2 kişi ile ormanlık alana gittiğini, hamile olduğu için oral seks yapmayı teklif ettiğini, bunu kabul etmeyen aynı kişiler tarafından dövdüğünü söyledi.
9.03.2017 Gündem
Hamile kadın ile ormanlık alanda seks kavgası...
Hamile kadın ile ormanlık alanda seks kavgası... ADANA'da hamile 31 yaşındaki S.G., bu sabah yol kenarında baygın bulundu. S.G., hastanede alınan ilk ifadesinde durakta minibüs beklerken kaçırıldığını, ormanlık alanda gasp edilip dövüldüğünü iddia etmişti. Fuhuş yapmaktan kaydı bulunduğu anlaşılan S.G., yeniden alınan ifadesinde; fuhuş için tanımadığı 2 kişi ile ormanlık alana gittiğini, hamile olduğu için oral seks yapmayı teklif ettiğini, bunu kabul etmeyen aynı kişiler tarafından dövdüğünü söyledi.
9.03.2017 Gündem
Gebze'de halk otobüsünde tecavüz girişimi!
Gebze'de halk otobüsünde tecavüz girişimi! KOCAELİ'nin Gebze İlçesi'nde özel halk otobüsüne binen Romanya uyruklu M.E.'ye tecavüz girişiminde bulunduğu iddia edilen otobüs şoförü H.A. tutuklandı.
23.09.2016 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tecavüz Girişimi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.