Obama: 3 boyutlu teknolojiyle büstü yapılan ilk başkan
Obama: 3 boyutlu teknolojiyle büstü yapılan ilk başkan ABD Başkanı Barack Obama, 3 boyutlu tarama yöntemi kullanılarak bir büstü yapılan ilk başkan oldu. Büst için hızlı çekim yapabilen sekiz fotoğraf makinesi, 6 geniş açı objektifli kamera ve bu teknoloji için özel üretilen 50 LED ışık kullanıldı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Bulaşık makinesini yerleştirebilen robot Boris
Bulaşık makinesini yerleştirebilen robot Boris İngiltere'de geliştirilen robot Boris, yüzü ve bileklerine yerleştirilen derinlik sensörleri sayesinde 10 saniye içinde nesnelerin biçimini tespit ederek robot parmaklarıyla uygun bir tutma yöntemi belirliyor ve isabetli hareketlerle engelleri aşıyor.
11.09.2019 Haberler
Otomobilinizi park eden telefon uygulaması
Otomobilinizi park eden telefon uygulaması Şoförsüz otomobillerin yollara çıkması hâlâ çok yakın bir ihtimal değil ancak Bosch tarafından geliştirilen bir sistem, cep telefonu uygulamalarını kullanarak otomobilinizi sizin için park edebiliyor.
11.09.2019 Teknoloji
Kirobo teknolojide bir dönüm noktası mı?
Kirobo teknolojide bir dönüm noktası mı? Elektronik beyni, doğal, insansı yanıtlar vermek ve yaptığı konuşmalar sayesinde yeni bilgilier 'öğrenmek' üzere programlanmış olan Kirobo, robot çalışmalarında bir dönüm noktası olacak mı?
11.09.2019 İlginç Videolar
Google robot şirketlerine yatırım yapıyor
Google robot şirketlerine yatırım yapıyor Amerikan teknoloji devi Google, dünyanın en hızlı robotu Çita ve hayvanların özelliklerini temel alan farklı mobil araştırma cihazları üreten, ağırlıklı olarak ABD ordusu için üretim yapan Boston Dynamics'i satın aldı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri