Diyarbakır’da seyir halindeki ticari aracın üstüne ağaç devrildi
Diyarbakır’da seyir halindeki ticari aracın üstüne ağaç devrildi Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde seyirde halinde olan ticari aracın üstüne refüjde bulunan ağaç devrildi. Şoke uğrayan sürücü, haber vermesi üzerine saatlerce yetkililerin gelmediğini ileri sürdü.
30.04.2022 Haberler
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de
Erzincan'daki maden kazasını araştıracak TBMM komisyon üyeleri Resmi Gazete’de Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeninde meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve ileride benzeri kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin araştırılması için Meclis Araştırma komisyonu üye seçimine dair karar Resmi Gazete'de yayımlandı.
19.04.2024 Gündem
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: T Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adaylarının üzerine düşündüğü konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isimlerin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyor. Bu yüzden derin ve uzun soluk bir araştırma sürecine giriyorlar. İsimlerin kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamları üzerinde düşünüyorlar. Bu dönemde karar vermekte zorlanan aileler yakınlarından fikir alıyor. Anne ve baba adayları çocuklarına verecekleri ismin keşfedilmemiş, duyulmamış, modern çağa uygun, popüler ve anlamlı olmalarına özen gösteriyor. T harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “T ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
‘Görevimiz güzel ülkemizi korumak’
‘Görevimiz güzel ülkemizi korumak’ Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Başkanı Gökhan Temur, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nü kutluyor olmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade etti.
19.03.2023 Ege
Destan final mi oldu? Destan dizisi neden bitti, oyuncuları kim? İştei oyuncu kadrosu
Destan final mi oldu? Destan dizisi neden bitti, oyuncuları kim? İştei oyuncu kadrosu Destan dizisi yeni sezon bölümleri beklenirken 28. bölümle final yaptı. Filmin başrollerinde Edip Tepeli ile Ebru Şahin yer alıyordu. 27. bölümle sezona ara veren Destan dizisinin yeni sezonda da devam etmesi beklenirken 28. bölümle ekrana veda etme kararı aldı. Peki, Destan neden final oldu?
15.09.2022 Bilgi Rehberi
Destan dizisi final mi oluyor, bitiyor mu?
Destan dizisi final mi oluyor, bitiyor mu? Destan dizisi her hafta salı akşamları dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde de Edip Tepeli ile ,Ebru Şahin yer alıyor. Dizinin 27. bölümde sezon arası veriyor. Destan'ın 27. bölüm fragmanı ardından izleyenler 'Destan bitiyor mu, sezon finali mi oluyor?' sorularına yanıt aramaya başladı.
14.06.2022 Cadde
DESTAN OYUNCULARI KARAKTERLER İSİMLERİ | Destan dizisi nerede çekiliyor, hangi dönemi anlatıyor? Destan hangi gün, konusu nedir?
DESTAN OYUNCULARI KARAKTERLER İSİMLERİ | Destan dizisi nerede çekiliyor, hangi dönemi anlatıyor? Destan hangi gün, konusu nedir? Destan dizisi oyuncu kadrosu ve konusu, her hafta öne çıkıyor. Dizinin başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli yer alıyor. Destan dizisi destanlardan esinlenerek kurgusal olarak oluşturulmuştur. Her hafta salı akşamı ise yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkıyor. Destan dizisi nerede çekiliyor?
17.05.2022 Cadde
Çanakkale'de engelliler askerlik heyecanını yaşadı
Çanakkale'de engelliler askerlik heyecanını yaşadı Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanlığı'nda 39 engelli vatandaş, 'Engelliler Haftası' kapsamında 1 günlük temsili askerlik yaparak, tezkere almanın heyecanını yaşadı. Bahriyeli olarak askerliğini yapan engellilerin mutluluğuna aileleri de ortak oldu.
16.05.2022 Haberler
Elif Doğan 'Destan' dizisine veda ediyor
Elif Doğan 'Destan' dizisine veda ediyor ATV'nin sevilen dizisi Destan'da bir oyuncunun hikayesi sona eriyor. Fethi Bayram’ın yönettiği Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in yazdığı dizinin önümüzdeki sezon da devam etmesi planlanıyor.
7.04.2022 Cadde
Destan oyuncuları kim, hangi gün, nerede çekiliyor? Destan konusu nedir, hangi yılda geçiyor?
Destan oyuncuları kim, hangi gün, nerede çekiliyor? Destan konusu nedir, hangi yılda geçiyor? Destan, başarılı oyuncu kadrosu ve konusuyla ekran hayatına başladı. Dizinin başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli yer alıyor. Kaderi birbirine benzeyen iki gencin öyküsü TV'de izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her hafta da salı akşamı yeni bölümleri ile ekranda bulunuyor. İşte, Destan konusu ve çekildiği yerler...
28.12.2021 Cadde
Destan nerede çekiliyor, hangi gün? Destan dizi oyuncuları kim, konusu nedir?
Destan nerede çekiliyor, hangi gün? Destan dizi oyuncuları kim, konusu nedir? Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrolde yer aldığı Destan dizisi yeni bölümleri ile her salı akşamı dizi severlerin karşısına çıkıyor. Dizide Akkız ve Batuga'nın zorlu hikayesi anlatılıyor. İstanbul'da çekimleri yapılan Destan dizisi konusu nedir? İşte, oyuncu kadrosu...
7.12.2021 Cadde
Küçük kızdan sağlık çalışanı annesine duygulandıran çağrı: 1 dakika eve gelsen olmaz mı
Küçük kızdan sağlık çalışanı annesine duygulandıran çağrı: 1 dakika eve gelsen olmaz mı Korona virüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlıkçıların ailelerine olan karşılıklı özlemleri sürüyor. Samsun’da haftalardır evlerine gidemeyen sağlıkçıların aileleri ile yaptığı görüntülü konuşmalar duygulandırdı. Korona virüs hastalarının tedavisinde görev alan sağlık personeli ile diğer hastanelerdeki çalışanlar, yoğun mesai harcamaya devam ediyor. Samsun’da virüs ile mücadele eden ve ailelerini tehlikeye atmamak için evlerine gitmeyen 347 sağlık çalışanı Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Sağlık İl Müdürlüğünün koordineli çalışması sonucunda ayarlanan otellerde ve tesislerde konaklıyor.
22.04.2020 Yaşam
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı
FETÖ'nün kara havacılık davasında karar çıktı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki  darbe girişimi sırasında Kara Havacılık Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 152  sanığın yargılandığı davada 56 sanık ağırlaştırılmış müebbet, 18 sanık ise  müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
30.05.2019 Gündem
Yeni mezunlar bir araya gelecek
Yeni mezunlar bir araya gelecek Türkiye’nin yeni nesil sanatçı platformu BASE, ülkenin dört bir yanından yeni mezun genç sanatçıların yapıtlarını 20-23 Aralık 2018’de Galata Rum Okulu’nda aynı çatı altında bir araya getiriyor...
2.11.2018 Gündem
Eski istihbarat polisleri hakkında darbe girişimi iddianamesi hazırlandı
Eski istihbarat polisleri hakkında darbe girişimi iddianamesi hazırlandı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında İstihbarat Daire Başkanlığını ele geçirmeye çalıştıkları gerekçesiyle çoğu dairenin eski çalışanı 36 kişi hakkında iddianame düzenledi.
6.08.2018 Gündem
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları
MHP milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il MHP milletvekili adayları MHP milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il MHP milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
NATO savaş gemileri tatbikat için Gürcistan'da
NATO savaş gemileri tatbikat için Gürcistan'da Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Gemlik Fırkateyni'nin de  aralarında bulunduğu NATO Deniz Görev Grubu-2 (SNMG) savaş gemileri tatbikat için  Gürcistan'ın Poti limanına geldi.
14.05.2018 Dünya
Son dakika! Afrin'den kaçan PKK'lılara ağır darbe! Takviye gönderemiyorlar...
Son dakika! Afrin'den kaçan PKK'lılara ağır darbe! Takviye gönderemiyorlar... Hatay'ın Amanos Dağları'na terörist başı Abdullah Öcalan'ın 1992'deki talimatıyla yerleşen ve o günden bu yana etkin mücadele verilen PKK'lılara çok ağır darbe indirildi. Bölgede 30'u aşkın sivil, asker, polis ve korucuyu şehit eden PKK'lılara yönelik son operasyonda 29 terörist öldürüldü.
21.04.2018 Gündem
Son dakika! Afrin'den kaçan PKK'lılara ağır darbe! Takviye gönderemiyorlar...
Son dakika! Afrin'den kaçan PKK'lılara ağır darbe! Takviye gönderemiyorlar... Hatay'ın Amanos Dağları'na terörist başı Abdullah Öcalan'ın 1992'deki talimatıyla yerleşen ve o günden bu yana etkin mücadele verilen PKK'lılara çok ağır darbe indirildi. Bölgede 30'u aşkın sivil, asker, polis ve korucuyu şehit eden PKK'lılara yönelik son operasyonda 29 terörist öldürüldü.
21.04.2018 Gündem
Başarılı çocuk için 2 hafta yeter!
Başarılı çocuk için 2 hafta yeter! Milyonlarca çocuk için yarıyıl tatili sürüyor. Kimi çocuk tatile başarılı başlarken, kimisi için ise işler biraz daha karışık olabilir. Aileler için iki haftalık sömestr tatilinin büyük bir fırsat olduğunun altını çizen Çocuk Gelişimi Uzmanı Deniz Temur, başarının kolektif bir çalışma olduğunu ve ailelerin bir kaç değişiklikle çocuklarını her koşulda başarıya taşıyabileceklerini söyledi.
24.01.2018 Eğitim
“Bu şerefsizlere dikkat et ne yapacakları belli olmaz”
“Bu şerefsizlere dikkat et ne yapacakları belli olmaz” Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör  Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Kara Havacılık Komutanlığındaki  olaylara ilişkin 155 şüpheli hakkında hazırladığı iddianamede, Kara Havacılık  Komutanlığı personelinin darbe teşebbüsü kapsamındaki faaliyetlerine yer verildi.
12.05.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri