Terör Soruşturması

Terör Soruşturması

Son dakika Terör soruşturması haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Terör soruşturması gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Terör soruşturması haber sayfamızda...

Terör Soruşturması

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.394 terör soruşturması haberi bulunmuştur.
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı
Terör soruşturması kapsamında Batman DEM Parti il binasında arama yapıldı Batman'da terör soruşturması kapsamında DEM Parti il binasında arama yapıldı. İşte detaylar...
24.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Mardin'de 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi AK Parti kazandı Mardin'de DEM Parti’li Ahmet Türk, Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. 6 ilçeyi DEM Parti, 4 ilçeyi de AK Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem
İstanbul'da Rusya Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirildi
İstanbul'da Rusya Başkonsolosluğu’nda bayraklar yarıya indirildi Rusya'nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler için 24 Mart’ta bir günlük ‘Milli Yas’ ilan edildi. Milli yas nedeniyle Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu bayrakları yarıya indirdi.
24.03.2024 Gündem
Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı!
Moskova'da konser salonunda silahlı saldırı! Son dakika gelen habere göre; Rusya'nın başkenti Moskova’daki bir konser salonuna silahlı kişilerce yapılan saldırıda en az 40 kişinin hayatını kaybettiği, 100 kişinin ise yaralandığı belirtiliyor. Moskova'da halka açık tüm etkinlikler iptal edildi, terör soruşturması başlatıldı.
22.03.2024 Haberler
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon!  Meliha Aktaş yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon! Meliha Aktaş yakalandı Son Dakika Haberleri.. MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Hakkında yakalama kararı bulunan ve 9 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan terör örgütü DHKP/C üyesi Meliha Aktaş Sarıyer'de yakalandı. Örgüt üyesi dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
23.12.2023 Gündem
Fransa'da okulda bıçaklı saldırı
Fransa'da okulda bıçaklı saldırı Yerel yetkililer, Fransa'daki bir okulda gerçekleşen bıçaklı saldırıda bir öğretmenin öldüğünü, iki kişinin de ciddi şekilde yaralandığını duyurdu.
13.10.2023 Dünya
Ankara'daki terör saldırısı girişimine Irak'tan kınama
Ankara'daki terör saldırısı girişimine Irak'tan kınama Irak hükümeti, Ankara’da İçişleri Bakanlığı Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik saldırı girişimi hakkında 'Türkiye ile dayanışma içindeyiz' açıklamasında bulundu.
2.10.2023 Dünya
FETÖ'den firarisi eski rektör, tedavi için gittiği hastanede yakalandı
FETÖ'den firarisi eski rektör, tedavi için gittiği hastanede yakalandı İzmir'de FETÖ'den hakkında yakalama kararı olan Ege Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. Mustafa Cüneyt Hoşcoşkun, tedavi için Ege Üniversitesi Hastanesi'nde polis ekiplerince yakalandı.
4.07.2023 Gündem
Firari FETÖ hükümlüsü Mustafa Boydak Ataşehir'de yakalandı
Firari FETÖ hükümlüsü Mustafa Boydak Ataşehir'de yakalandı FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında 7 yıl 6 aylık hapis cezası onanan Boydak Holding'in ortaklarından firari durumdaki Mustafa Boydak, Ataşehir'de yakalandı. 
24.06.2023 Gündem
Gri kategoride aranan FETÖ yöneticisi yakalandı
Gri kategoride aranan FETÖ yöneticisi yakalandı FETÖ/PDY silahlı terör örgütü firari üst düzey mensuplarının yurt dışına firar etme arayışında oldukları bilgileri elde edilmesi üzerine yapılan operasyon sonucu gri kategoride aranan FETÖ yöneticisi Zekeriye Cerit yakalandı.
17.06.2023 Gündem
Ekvador'u ayağa kaldıran olay! Medya kuruluşlarına USB bellek şeklinde bomba gönderdiler
Ekvador'u ayağa kaldıran olay! Medya kuruluşlarına USB bellek şeklinde bomba gönderdiler Ekvador’da en az 5 medya kuruluşuna içerisinde USB bellek şeklinde patlayıcı cihaz bulunan mektuplar gönderildi. Patlayıcı cihazlardan birinin patlaması sonucu 1 gazeteci yaralandı.
21.03.2023 Dünya
Ev hanımlarını kandırıp ziynet eşyalarını çalan şüpheli yakalandı
Ev hanımlarını kandırıp ziynet eşyalarını çalan şüpheli yakalandı İstanbul'da telefonla aradığı ev hanımlarına polis olduğunu söyleyerek, ziynet eşyalarını kendilerine teslim etmesini sağlayan bir kişi polisler tarafından yakalandı. Şüphelinin ziynet eşyalarını almaya geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.03.2023 Gündem
MSB: Penç-Kilit bölgesinde 3 PKK'lı etkisiz hale getirildi
MSB: Penç-Kilit bölgesinde 3 PKK'lı etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı'nca, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde tespit edilen 3 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.
4.02.2023 Gündem
İmamoğlu: 6’lı masada ortaya konulan o güçlü iradeyi daha da büyütmek adına buradayım
İmamoğlu: 6’lı masada ortaya konulan o güçlü iradeyi daha da büyütmek adına buradayım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu geldiği Bilecik'te, "Ben haysiyet mücadelesi için buradayım. Ben adaletsizliğe karşı buradayım, milletin iradesine karşı duranlara karşı çıkmak için buradayım ve siyaset üstü bir dönemde ittifakların güçlü olacağı bir dönemde 6’lı masada ortaya konulan o güçlü iradeyi daha da büyütmek adına buradayım” dedi.
28.01.2023 Gündem
Eski Hakkari Belediye Başkanı HDP’li Cihan Karaman’a 10,5 yıl hapis cezası
Eski Hakkari Belediye Başkanı HDP’li Cihan Karaman’a 10,5 yıl hapis cezası Eski Hakkari Belediye Başkanı HDP’li Cihan Karaman, ‘Silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan yargılandığı davada, 10,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.01.2023 Gündem
MSB duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi
MSB duyurdu: 6 terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
22.01.2023 Gündem
İmamoğlu Mevlüt Uysal dönemini işaret etti: 5 bin 608 kişi sabıka kaydı olmadan alınmış
İmamoğlu Mevlüt Uysal dönemini işaret etti: 5 bin 608 kişi sabıka kaydı olmadan alınmış İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, hem terör soruşturması, hem de siyasi yasak davasıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.
5.01.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Suç duyurusunda bulunacağız
Ekrem İmamoğlu: Suç duyurusunda bulunacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İçişleri bakanı asla adil değildir. Bakanın görev ihmalini resmi belge ile adım adım aktararak kanıtlamış durumdayız. Takipçisi olup bunu burada bırakmayacağız, hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı duyuruyorum" dedi.
4.01.2023 Gündem
‘Aramızda bir kırgınlık yok’
‘Aramızda bir kırgınlık yok’ CHP lideri Kılıçdaroğlu, ‘Akşener ile aranızda kırgınlık var mıydı?’ sorusuna “Yok efendim ne kırgınlık var, ne şu var, ne bu var. Güzel ve keyifli bir sohbetimiz oldu” cevabını verdi.
30.12.2022 Gündem
Ahlatlıbel'de sürpriz zirve! Kılıçdaroğlu'ndan 'kırgınlık' sorusuna yanıt
Ahlatlıbel'de sürpriz zirve! Kılıçdaroğlu'ndan 'kırgınlık' sorusuna yanıt CHP lideri Kemal Kemal Kılıçdaroğlu, 'Akşener ile aranızda kırgınlık var mı?' sorusunu yanıtladı, 'Altılı Masa'ya ilişkin yeni mesajlar verdi.
29.12.2022 Gündem
‘Kimse susmamızı bekleyemez’
‘Kimse susmamızı bekleyemez’ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Saraçhane’deki belediye binasında toplantı düzenleyerek, İBB’ye açılan terör soruşturması hakkında değerlendirmelerde bulundu.
29.12.2022 Gündem
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör incelemesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
28.12.2022 Haberler
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi
İBB'de terör incelemesi! Bakan Soylu: İmamoğlu beni arayıp yardım istedi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB'deki terör incelemesine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu, İBB Başkanı İmamoğlu ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinin içeriğine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.
28.12.2022 Gündem
DBP eş genel başkanı Bayındır ve Diyarbakır il başkanı tutuklandı
DBP eş genel başkanı Bayındır ve Diyarbakır il başkanı tutuklandı Diyarbakır merkezli 9 ilde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan, aralarında DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır'ın da olduğu 15 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
26.12.2022 Gündem
Terör soruşturmasında gözaltına alınan DBP Eş Genel Başkanı ile 14 şüpheli, adliyede
Terör soruşturmasında gözaltına alınan DBP Eş Genel Başkanı ile 14 şüpheli, adliyede Diyarbakır merkezli 9 ilde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan, aralarında DBP Eş Genel Başkanı Keskin Bayındır'ın da olduğu 15 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
26.12.2022 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Terör Soruşturması ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.