Türk şoförü tokatlamıştı! Bulgaristan bu hareketi affetmedi
Türk şoförü tokatlamıştı! Bulgaristan bu hareketi affetmedi Bulgaristan'da Türk TIR şoförü Muhsin Kazan’ı (52) hatalı sollama yaptığı gerekçesiyle durdurup rüşvet isteyen, vermeyince de tokatlayan polis ile yanındaki ekip arkadaşı hakkında soruşturma yapılması için Bulgaristan Sofya Bölge Savcılığı, İçişleri Bakanlığı'na yazı gönderdi. Talimat üzerine 2 polisi açığa alan Sofya Emniyet Müdürlüğü, telefonla ulaştığı Kazan'ı da ifadesine başvurmak üzere davet etti.
9.04.2022 Gündem
Bir anda erkek arkadaşını tokatlamaya başladı
Bir anda erkek arkadaşını tokatlamaya başladı Maltepe’de otobüs durağında bekleyen bir kadın, erkek arkadaşı olduğu değerlendirilen şahsa art arda tokat attı. Sokak ortasında kadının saldırdığı adam kendisini savunmakla yetindi. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Park sınavını geçemeyen kadın kendini tokatladı
Park sınavını geçemeyen kadın kendini tokatladı Çin’de kadın sürücü adayı, aracı park etmeyi başaramayınca kendini tokatladı. Direksiyon sınavında park konusunda başarısız olan ve 0 puan çeken kadın, sonucu duyduğunda küçük çaplı bir sinir krizi geçirdi. Otomobili doğru park edemediğini öğrenen sürücü adayı, bir anda kendini tokatlamaya başladı. O anlarsa araç kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Tartıştığı kız arkadaşını sokak ortasında tokatladı
Tartıştığı kız arkadaşını sokak ortasında tokatladı Manisa’da şehir merkezinin en işlek noktalarından biri olan sevgi yolunda bir şahıs, tartıştığı kız arkadaşını herkesin gözü önünde tokatlayarak yere serdi.    Olay, 5 Kasım 2016 tarihinde saat 22.30 sıralarında Şehzadeler ilçesine bağlı Yarhasanlar Mahallesi Doğu Caddesi Ülkü Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cezaevi firarisi olduğu öğrenilen R.Y., kız arkadaşı S.A. ve arkadaş grubuyla birlikte parkta alkol aldı. Eve gitmek üzere yürümeye başlayan R.Y., bir anda kız arkadaşı S.A. ile sokak ortasında tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından R.Y., arkadaşlarının gözü önünde S.A.’ya tokat atarak yere düşürdü. Yere yığılan genç kadına tokat atmaya devam eden R.Y. bir süre sonra vatandaşların da araya girmesiyle bölgeden uzaklaştırıldı. Yerde yatan S.A.’ya arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yardım ederken, S.A., cezaevi firarisi olduğu öğrenilen erkek arkadaşı R.Y.’den emniyete giderek şikayetçi oldu. Polis ekiplerinin kaçan R.Y.’yi arama çalışmaları sürüyor. Öte yandan, genç kadının darp edilme anı çevredeki güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
Kavga ettiği adamı "tokat manyağı" yaptı!
Kavga ettiği adamı "tokat manyağı" yaptı! Kavga ettiği adamı "tokat manyağı" yaptı!
11.09.2019 İlginç Videolar
Başbakan, canlı yayında oğluna vurdu!
Başbakan, canlı yayında oğluna vurdu! İspanya Başbakanı Mariano Rajoy, katılığı canlı yayın programında oğlunun yorumunu beğenmeyince, ona vurdu. İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile oğlu 10 yaşındaki Juan'ın bu görüntüsü dünya genelinde ilgi çekti. Cope isimli radyo kanalının Tiempo de Juego (Oyun Zamanı) programına katılan Başbakan ve oğlu, Electronic Arts firmasının her sene ilgiyle beklenen futbol oyunu FIFA 16 hakkında yorum yaptılar. Ancak oğlunun FIFA 16'yla ilgili yorumunu beğenmeyen Başbakan, 10 yaşındaki Juan'ı ensesinden iki kez tokatladı. Bu tokadın sebebi ise, program sunucusunun, Juan'a FIFA 16 hakkındaki yorumunu sorması ve küçük çocuğun "bence çok daha iyi olabilirdi" yanıtını vermesiydi. İspanya Başbakanı Rajoy, oğlunun bu yorumuyla şaşırırken, Juan bununla da yetinmedi ve "Aslında bu oyuna çöp dememek için böyle konuştum" diye ekledi. Bunun üzerine Rajoy, oğlunun ensesine iki kez vurarak ona engel olmaya çalıştı. O anlara dair görüntüler ise, dünya medyasında geniş yer buldu.
11.09.2019 Televizyon
Kobrayı tokatlayan adam
Kobrayı tokatlayan adam Kobrayı tokatlayan adam
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri