Toplanan

Toplanan

Son dakika toplanan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan toplanan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan toplanan haber sayfamızda...

Toplanan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34.542 toplanan haberi bulunmuştur.
Açık alanda kayısı hasadı başladı
Açık alanda kayısı hasadı başladı Mersin’in Mut ilçesinde sofralık kayısı hasadı başlarken, bu yıl 150 bin ton kayısı rekoltesi ve 80 bin ton ihracat bekleniyor.
26.04.2024 Ekonomi
Emekçilerin elini havada bırakmayın
Emekçilerin elini havada bırakmayın Taksim’in 1 Mayıs kutlamalarına açılması için çağrı yapan CHP lideri Özel, “Ben kefilim, orada olacağım. Bir kişinin bile burnu kanamadan işçilerle birlikte 1 Mayıs’ın kutlanmasına ve Taksim Meydanı’nın boşalmasına kefaleti ben koyuyorum” dedi.
25.04.2024 Gündem
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok
Gök Kubbe yurt sathını saracak! Demir Kubbe'den farkı yok “Gök Kubbe” adı altında toplanan hava savunma sistemini anlatan ASELSAN Genel Müdürü Mehmet Akyol, “Hava savunma döngüsünde radarlar, komuta kontrol sistemleri, haberleşme sistemleri, atıcı platformlar gibi birçok büyük sistem birlikte çalışıyor” dedi.
25.04.2024 Ekonomi
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu toplantısı yapıldı "Kazayı araştırıp ihmalleri ortaya çıkaracağız." diyen TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı Atay Uslu, "Konunun adil ve şeffaf bir şekilde soruşturulması, ihmallerin ve kusurların ortaya çıkarılması için komisyon üzerine düşeni yapacaktır" şeklinde konuştu
24.04.2024 Gündem
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı
Meral Akşener’den '23 Nisan' mesajı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Cumhuriyetimizin en kıymetli mirasçıları olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.
23.04.2024 Gündem
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı
Almanya'da, Çin'e teknoloji sağladığından şüphelenilen üç kişi gözaltına alındı Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, hükümetin iş, sanayi ve bilim sektörlerinde 'Çin casusluğunun oluşturduğu ciddi tehdidi' yakından takip ettiğini söyledi.
22.04.2024 Dünya
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Haberler
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı
Canını hiçe saydı, drift atan otomobilin üzerine atladı Edirne’de bir araya gelen Trakya’daki modifiyeli otomobilseverlerin gösterisi sırasında bir vatandaş canını hiçe sayarak drift atan otomobilin üzerine atladı, yürekleri ağza getirdi.
22.04.2024 Haberler
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier'a Filistin protestosu, gözaltılar var Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, üç günlük Türkiye ziyaretinin ilk durağı olan İstanbul'a geldi. Sirkeci Gar'ında Türk işçilerin göçünü konu alan 'Gurbette Hasret' isimli fotoğraf sergisini ziyareti sırasında Steinmeier bir grup tarafından protesto edildi. Polisin müdahale etttiği olayda gözaltılar var.
22.04.2024 Gündem
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun
İncelemede ortaya çıktı! 250 milyonluk yeni vurgun Antalya'nın Manavgat ilçesinde Denizbank şubesinde, müşterilerin hesaplarından 205 milyon lira çalınmasına ilişkin soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı.
18.04.2024 Gündem
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama
CHP lideri Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile planlanan görüşmeye ilişkin açıklama Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “Sayın Cumhurbaşkanı ile yapacağım toplantının gündemini kendi adıma oluşturup Sayın Cumhurbaşkanından randevu talep edeceğiz. Bu görüşme bir nezaket ziyareti değil. Biz nezaket görüşmesini bayramda telefonda yaptık” dedi.
18.04.2024 Gündem
Toplanan inek sütü miktarı arttı
Toplanan inek sütü miktarı arttı Ticari süt işletmeleri tarafından toplanan inek sütü miktarı, Şubat ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 13,1 arttı.
18.04.2024 Ekonomi
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı
Fed Bej Kitap raporu yayınlandı Yılın üçüncü ABD Merkez Bankası (Fed) Bej Kitap raporuna göre ABD'de bölgesel ekonomik faaliyetler artıyor, tüketici harcamaları yükseliyor, turizm faaliyetleri büyüyor ve konut satışları ülke genelinde iyileşiyor.
18.04.2024 Uzmanpara
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar
YSK'dan Ordu ve Hatay için karar Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İYİ Parti'nin Ordu, CHP'nin de Hatay Büyükşehir Belediyesi ve İskenderun İlçe Belediye Başkanlığı seçimlerine ilişkin yaptığı itirazla ilgili kararını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Erik hasadı başladı: Kilosu 50 ile 350 TL arasında!
Erik hasadı başladı: Kilosu 50 ile 350 TL arasında! Türkiye'nin kayısı ve erik üretiminde ilk sıralarda yer alan Mersin'in Mut ilçesinde, seradan sonra açık alanda da erik hasadı başladı. Sezonda 100 bin ton rekolte beklenen ilçede açık alanda hasat edilen eriklerin boyuna göre 50 ile 350 TL arasında alıcı bulduğu belirtilirken, ilerleyen günlerde fiyatın biraz daha düşmesinin beklendiği kaydedildi.
17.04.2024 Ekonomi
Karar ne olacak?
Karar ne olacak? İran’ın saldırısı sonrası İsrail’in nasıl bir yanıt vereceği merakla bekleniyor. İsrail’de dün yeniden toplanan savaş kabinesinde fikir ayrılığı yaşanırken, ABD ‘kısıtlı ölçekte’ bir karşı saldırı bekliyor.
17.04.2024 Dünya
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe, 7 belde için karar! YSK'nın 8 siyasi partinin yaptığı, 2 il, 11 ilçe, 7 belde olmak üzere toplam 20 itirazı değerlendirerek karara bağladı.
16.04.2024 Gündem
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı
90 bin turist gelen tepe ıssız kaldı Antalya’da 1 kişinin öldüğü 7 kişinin de yaralandığı facianın ardından Tünektepe Teleferik tesislerine giriş durduruldu. Savcılık ve bilirkişinin incelemesi sürürken, yaz sezonunda90 bin ziyaretçiye ulaşan teleferikte sesizlik hakim...
16.04.2024 Gündem
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı
Antalya'da teleferik faciası! Tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı Antalya'da 1 kişinin ölümü 17 kişinin yaralanmasına neden olan teleferik kazasıyla ilgili soruşturmada tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi ortaya çıktı.
15.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Toplanan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.