Türk Bayrakları

Türk Bayrakları

Son dakika Türk bayrakları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türk bayrakları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türk bayrakları haber sayfamızda...

Türk Bayrakları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.508 türk bayrakları haberi bulunmuştur.
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu
23 Nisan'da binlerce kişi Ata'sına koştu Ankara'da binlerce kişi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Anıtkabir'e akın etti.
23.04.2024 Gündem
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi!
Erdoğan'ın Irak ziyaretini yazdılar: Yeni bir dönemin müjdecisi! Yerel basına göre Bağdat'ta tarihi bir dönüm noktasını temsil eden yol haritasının ilk adımları atıldı, uluslararası medya ise Türkiye ve Irak arasında imzalanan anlaşmaları öne çıkardı.
23.04.2024 Dünya
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı
Bağdat ve Erbil’e Türk bayrakları asıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ziyareti öncesi başkent Bağdat’ın merkez caddelerine Türkçe ve Arapça “Ziyaretinizden onur duyduk” yazılı pankartlar ve iki ülkebayrakları yerleştirildi.
23.04.2024 Dünya
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun! Meclis’te söz çocukların TBMM’nin 104. açılış yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Meclis’te ‘Çocuk Özel Oturumu’ düzenlendi. Meclis kürsüsüne ve vekil koltuklarına oturan çocuklar, Türkiye’nin uzay yolculuğunu ve gelecek umutlarını dile getirdi...
23.04.2024 Gündem
Erbil'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı
Erbil'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti öncesi caddelere Türk bayrağı asıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği tarihi ziyaret öncesi Erbil caddeleri Türk bayraklarıyla ve Erdoğan'ın posterleri ile süslendi.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında!
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu festival havasında! 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu için geri sayım devam ederken sporseverler için planlanan etkinlikler organizasyonun bu yıl daha coşkulu geçmesini sağlayacak.
9.04.2024 Diğer
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek
59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu 21-28 Nisan'da düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 59. yılında 21-28 Nisan 2024 tarihleri arasında düzenlenecek.
8.04.2024 Diğer
Kütahya'da CHP'li Eyüp Kahveci mazbatasını aldı görevine başladı
Kütahya'da CHP'li Eyüp Kahveci mazbatasını aldı görevine başladı Kütahya'da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni önde tamamlayan ve MHP’nin itirazı üzerine geçersiz oyların yeniden sayılmasına rağmen sonucun değişmemesi üzerine başkan seçilen CHP'li Eyüp Kahveci, mazbatasını aldı.
7.04.2024 Gündem
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı
Bolu'da Tanju Özcan başkan seçildi; 4 ilçeyi AK Parti, 4 ilçeyi de CHP kazandı Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan’ın resmi olmayan sonuçlara göre seçimi ikinci kez kazanması kentte coşkuyla kutlanırken, belediye binasının balkonundan vatandaşlara seslenen Özcan, vatandaşların 'Cumhurbaşkanı Tanju Özcan' şeklindeki sloganlarına, "Nasipse ona da sıra gelecek" dedi. Resmi olmayan sonuçlara göre; Bolu’da 4 ilçeyi AK Parti kazanırken, 4 ilçeyi ise CHP kazandı.
31.03.2024 Gündem
Acı haber! Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu
Acı haber! Araç kazasında yaralanan asker şehit oldu Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde araç kazası nedeniyle yaralanarak hastaneye sevk edilen Tnk. Söz. Er Abdulkadir Akıncı, tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.
23.03.2024 Gündem
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı
MSB duyurdu: 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralı Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma ve saldırı girişiminde bir askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını, ilk temasta 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
20.03.2024 Gündem
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol
Muhteşem düello Fenerbahçe'nin! Trabzon'da 5 gol Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
17.03.2024 Trabzonspor
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu MSB'den yapılan açıklamada “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu. Bir asker ise yaralandı.” ifadeleri yer aldı.
17.02.2024 Haberler
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu MSB'den yapılan açıklamada “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde çıkan çatışmada, Piyade Sözleşmeli Er Salih Ay şehit oldu. Bir asker ise yaralandı.” ifadeleri yer aldı.
17.02.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, personel ve malzeme sevki esnasında yaşanan araç kazası sonucu yaralanan Ulaştırma Sözleşmeli Er Adem Kel’in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu açıkladı.
13.02.2024 Gündem
MSB acı haberi duyurdu! Araç kazası sonrası bir asker şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu! Araç kazası sonrası bir asker şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde Piyade Sözleşmeli Onbaşı Mustafa Özkardeş’in araç kazası sonucu şehit olduğunu açıkladı.
11.02.2024 Gündem
Bir annenin yürek yakan feryadı! 'Bu acının tarifi yok, oğlum ne olur gel'
Bir annenin yürek yakan feryadı! 'Bu acının tarifi yok, oğlum ne olur gel' Van’da çocukları dağa kaçırılan ailelerin Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi binası önündeki eylemi, 75'inci haftada da sürdü. Eyleme katılan Saliha Mert, dağa kaçırılan oğlundan 2005'ten bu yana haber alamadıklarını belirterek, "Bu acının tarifi yok. Oğlum ne olur gel" dedi.
8.02.2024 Gündem
Dayanışma yaşatır! Hatay’da çiftçinin imdadına gönüllüler yetişti
Dayanışma yaşatır! Hatay’da çiftçinin imdadına gönüllüler yetişti Deprem Hatay’da tarıma da büyük darbe vurdu. Bu yıl ürün dalda kalınca Hatay’a giden gönüllüler, bahçelere girip portakalı, mandalinayı topladı.
6.02.2024 Gündem
Şehit pilot Cemil Gülen'in acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı
Şehit pilot Cemil Gülen'in acı haberi Ankara'daki ailesine ulaştı Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki babaevinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi.
4.02.2024 Haberler
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı!
Düşen helikopterde şehit olan pilotla ilgili kahreden detayı babası açıkladı! Gaziantep'te düşen polis helikopterinde şehit olan Pilot Emniyet Amiri Cemil Gülen'in (33) Ankara'daki babaevinde yas var. Şehidin babası Mehmet Gülen, "Dün annesiyle gittik alışverişini yaptık, ayın 24'ünde de oğluma nişan yapacaktık. Ama ben yarın oğlumun düğününü yapacağım, cenazesini defnedeceğim" dedi.
4.02.2024 Gündem
Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü
Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü Irak'ın kuzeyinde harekat bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in (30) memleketi Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.
3.02.2024 Haberler
Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü
Şehit ateşi Osmaniye'ye düştü Irak'ın kuzeyinde harekat bölgesinde PKK’lı teröristlerin taciz atışı sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Kadir Dingil'in (30) memleketi Osmaniye'deki baba evine ateş düştü.
3.02.2024 Gündem
'Belediye Meclisi’nde çoğunluğu verin'
'Belediye Meclisi’nde çoğunluğu verin' Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, beş yıllık görev döneminde yaptıklarını ve projelerini CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de katıldığı özel bir programla açıkladı.
29.01.2024 Gündem
Alper Gezeravcı yeni deneye başladı
Alper Gezeravcı yeni deneye başladı Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki bilimsel deneylerini sürdürüyor. Öte yandan Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan dünyayı izlerken çekilen fotoğraflarını paylaştı.
27.01.2024 Gündem
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama!
Sürat pateni milli sporcularına coşkulu karşılama! 2024 Gangwon Kış Gençlik Olimpiyatları'nda 2'nci olarak Türkiye'ye organizasyon tarihinde ilk madalyasını getiren sürat pateni milli takımı sporcuları İzmir'e geldi.
25.01.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Türk Bayrakları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.