Türkiye İş Kurumu

Türkiye İş Kurumu

Son dakika Türkiye İş Kurumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye İş Kurumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye İş Kurumu haber sayfamızda...

Türkiye İş Kurumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.701 türkiye iş kurumu haberi bulunmuştur.
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alacak! İşte detaylar
Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alacak! İşte detaylar Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 8 bin işçi alımı yapacak. Bakan Koca'dan da alımlarla ilgili bir açıklama geldi.
23.02.2024 Gündem
İŞKUR duyurdu! İşte en çok personel aranan meslekler
İŞKUR duyurdu! İşte en çok personel aranan meslekler Türkiye İş Kurumu Aralık ayına ilişkin istatistikleri yayımladı. İşkur'un verilerine göre Aralık ayında İŞKUR aracılığıyla 83.407’si (%60,1) erkek, 55.482’si (%39,9) kadın olmak üzere 138.889 işe yerleştirildi. En çok iş açığı özel güvenlik sektöründe oluştu. İşte tüm detaylar...
10.01.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan İŞKUR açıklaması
Bakan Işıkhan'dan İŞKUR açıklaması Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "İstihdamın ve iş gücü niteliğinin artırılmasına yönelik attığımız adımlarla son 21 yılda 13,4 milyon vatandaşımız İŞKUR aracılığıyla işe yerleşti" dedi.
21.12.2023 Ekonomi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi
SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİMİ ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura çekim ve sonuç tarihi Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi merak ediliyor. 2023 Sağlık Bakanlığı 419 işçi alımı kura çekilişi ile sonuçları ve asil, yedek isim listesi bekleniyor. Sağlık Bakanlığı, eski hükümlü/TMY statüsünde 419 sürekli işçi istihdamı yapacaklarını duyurmuştu. Başvuruların 4-8 Aralık tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR) "esube.iskur.gov.tr" adresinden tamamlanmasının ardından gözler kura tarihine çevrildi. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? İşte Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekim ve sonuç tarihi…
14.12.2023 Bilgi Rehberi
İşte en çok işçi aranan meslekler! İş-Kur tüm verileri açıkladı
İşte en çok işçi aranan meslekler! İş-Kur tüm verileri açıkladı Türkiye İş Kurumu istihdama aracılık etmeyi sürdürüyor. İŞKUR 11 ayda 1 milyon 98 bin 871 kişinin işe yerleşmesini sağladı. Peki en çok işçi aranan meslekler neler? İşte merak edilen detaylar...
14.12.2023 Gündem
İşverenlerin en çok eleman talep ettiği meslekler belli oldu!
İşverenlerin en çok eleman talep ettiği meslekler belli oldu! İşverenlerin, Ocak-Kasım döneminde İŞKUR'dan en çok eleman talep ettiği meslekler belli oldu.
13.12.2023 Ekonomi
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur?
SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI 2023-2024: Sağlık Bakanlığı temizlik personel alımı başvuru ne zaman, şartları neler ve nasıl başvurulur? Sağlık Bakanlığı personel alımı yakından takip ediliyor. Kamu bünyesinde çalışmak isteyenlerin gözettiği kurumlardan beklenen açıklamalardan biri geldi. Sağlık Bakanlığı, 419 temizlik personeli alım yapılacağını duyurdu. Eski hükümlü/Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralanan (TMY) statüsünde sürekli işçi alımı yapacak olan Sağlık Bakanlığı'na başvuru tarihleri, şartları ve başvuru ekranı ise gündemdeki yerini aldı. İşte Sağlık Bakanlığı personel başvuru ekranı…
7.12.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Işıkhan: BM'nin gözü önünde soykırım gerçekleştiriliyor
Bakan Işıkhan: BM'nin gözü önünde soykırım gerçekleştiriliyor Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Dünyada adaletin tesisi, insan hak ve hukukunu koruma ve barışı sağlamak iddiasıyla kurulmuş olan Birleşmiş Milletler'in (BM) gözü önünde amasız, fakatsız bir soykırım gerçekleştiriliyor" dedi.
27.11.2023 Gündem
İşi mutfağında öğrenecekler
İşi mutfağında öğrenecekler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, nitelikli istihdama katkı sağlayacak mesleki eğitim iş birliği protokolünü imzaladı. Bakan Işıkhan, “Tüm vatandaşlarımız yapmak istediği işi bizzat mutfağında öğrensin istiyoruz” dedi. Çeşitli ziyaretler için Antalya’da bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İş Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi ve Antalya Teknokent arasında mesleki eğitim iş birliği protokolü imza törenine katıldı.
18.11.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz"
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü'nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, "Temel hedefimiz, alanında yetkin ve saygın üniversitelerimizle ve teknokent yönetimleriyle, mesleki eğitim alanında iş birliği sağlayarak, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmeye yönelik bir eğitim modelini hayata geçirmek; bu çerçevede her coğrafi bölgede en az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
17.11.2023 Haberler
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz"
Bakan Işıkhan: "En az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu ile Akdeniz Üniversitesi arasında Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü'nde konuşan Bakan Vedat Işıkhan, "Temel hedefimiz, alanında yetkin ve saygın üniversitelerimizle ve teknokent yönetimleriyle, mesleki eğitim alanında iş birliği sağlayarak, iş gücü piyasasının ihtiyaç duyduğu nitelikli çalışanları yetiştirmeye yönelik bir eğitim modelini hayata geçirmek; bu çerçevede her coğrafi bölgede en az bir üniversite ile iş birliği gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.
17.11.2023 Ekonomi
TÜRKŞEKER'e işçi alımı yapılacak
TÜRKŞEKER'e işçi alımı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmek üzere çeşitli branşlarda toplam 115 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu.
3.11.2023 Ekonomi
İstihdama katkı
İstihdama katkı Avrupa Birliği (AB) Katılım Mali Yardım Aracı (IPA II) kapsamında AB ve Türkiye İş Kurumu eş finansmanıyla desteklenmekte olan ve Uşak Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu NEET PRO “Gençler Çalışıyor, Uşak Gelişiyor” projesinin açılış konferansı gerçekleştirildi.
28.10.2023 Ege
İŞKUR açıkladı! Açık iş sayısında artış
İŞKUR açıkladı! Açık iş sayısında artış Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) 2023 yılı üçüncü çeyrek sonuç Açık İş İstatistikleri Araştırması’na göre açık iş sayısı bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 29,3 oranında artış gösterdi.
17.10.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan hedefi açıkladı: Sağlıklı ve huzurlu çalışma hayatını tesis etmek
Bakan Işıkhan hedefi açıkladı: Sağlıklı ve huzurlu çalışma hayatını tesis etmek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni çalışma alanlarının yeni güvenlik risklerini de beraberinde getirdiğini söyleyerek, "Hedefimiz, bu riskleri ülkemizde minimum düzeye indirmek, tek bir çalışanımızın dahi mesleği sebebiyle hayatını kaybetmediği, sağlıklı ve huzurlu bir çalışma hayatını tesis etmektir" dedi.
16.10.2023 Ekonomi
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci başladı
Türkiye Taşkömürü Kurumu'na 2 bin işçi alımı süreci başladı Zonguldak, Bartın ve Karabük'ün de aralarında bulunduğu 2 bin madenci alımı süreci 25 Eylül 00.01 itibariyle başladı. Başvurular 29 Eylül günü sona erecek.
25.09.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan: “İŞKUR vasıtasıyla sürdürdüğümüz çok önemli projeler var”
Bakan Işıkhan: “İŞKUR vasıtasıyla sürdürdüğümüz çok önemli projeler var” Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, gençlerin istihdamını hedefleyen "İŞKUR Yol Arkadaşım Kampanyası" töreninde, “Gerçekleştireceğimiz kampanyamız için yola çıkacak tırımız ile ulaşılması zor gençlerimize de ulaşıp onlarla temasa geçmeyi ve onlara, yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi hedefliyoruz” dedi.
12.09.2023 Ekonomi
TTK’ya 2 bin işçi alımı başlıyor
TTK’ya 2 bin işçi alımı başlıyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Taşkömürü Kurumu’na (TTK) 2 bin işçi alımını 13 ve 20 Ekim’de yapacaklarını duyurdu.
9.09.2023 Ekonomi
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev
Erdoğan'dan kritik atama kararları! Tamer Karadağlı'ya yeni görev Resmi Gazete'de yayımlanan kararlarla kritik atamalar gerçekleşti. Yeni isimlerin atandığı kurumlar içinde AFAD, SGK ve İŞKUR da bulunuyor. İşte detaylar...
12.08.2023 Gündem
İŞKUR, işbaşı eğitim programı süresi uzattı
İŞKUR, işbaşı eğitim programı süresi uzattı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), deprem bölgesinde istihdamın toparlanması çalışmaları kapsamında işbaşı eğitim programları süresini uzattı.
7.08.2023 Ekonomi
Memur ve memur emeklisinin zam pazarlığı başladı! Bakan Işıkhan'dan ilk açıklama
Memur ve memur emeklisinin zam pazarlığı başladı! Bakan Işıkhan'dan ilk açıklama Memur ve memur emeklilerinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının belirleneceği 7. Dönem Kamu Toplu Sözleşmesi görüşmelerinde ilk toplantı yapıldı. Toplantının açılışında konuşan Işıkhan "Toplu sözleşmeleri çalışmalarımızın tarafları optimal düzeyde memnun edici şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz" dedi.
1.08.2023 Ekonomi
Bakan Işıkhan, 81 ilin SGK ve İŞKUR müdürleri ile toplantı yaptı
Bakan Işıkhan, 81 ilin SGK ve İŞKUR müdürleri ile toplantı yaptı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 81 ilin Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) müdürleri ile çevrim içi toplantı yaptı.
6.07.2023 Ekonomi
‘Bayramda 3.5 milyon küçükbaş kesilir’
‘Bayramda 3.5 milyon küçükbaş kesilir’ Kurban Bayramı öncesi açıklama yapan TÜDKİYEB Başkanı Nihat Çelik, 3.5 milyon küçükbaşın kesilmesini öngörürken, “Diyanet kurbanlıkta taban fiyat belirlemeli” dedi.
19.06.2023 Ekonomi
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı
Devlet koruması altında yetişen 732 genç kamuya atandı Aileve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın katıldığı törenle, devletin koruması altında yetişen 732 gencin, kamu kurum ve kuruluşlarına ataması yapıldı.
3.05.2023 Gündem
Deprem bölgesinde istihdam için hamle
Deprem bölgesinde istihdam için hamle Deprem bölgesinde yaklaşık iki ayda 28 bini aşkın kişiyi işe yerleştiren İŞ-KUR, bu sayıyı 50 bine çıkarmayı amaçlıyor. Kurum uzmanları kapı kapı dolaşıp iş talebi topluyor, CV oluşturuyor.
4.04.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye İş Kurumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.