TÜRKİYE-POLONYA VOLEYBOL MAÇI bugün saat kaçta? Filenin Sultanları çeyrek final maçı hangi kanalda? Türkiye-Polonya maçı bilgileri..
TÜRKİYE-POLONYA VOLEYBOL MAÇI bugün saat kaçta? Filenin Sultanları çeyrek final maçı hangi kanalda? Türkiye-Polonya maçı bilgileri.. Türkiye-Polonya voleybol maçı saati ve yayınlanacağı kanal ile ilgili bilgiler araştırılmaya başlandı. Filenin Sultanları, CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda çeyrek finale çıktı. Filenin Sultanları çeyrek finalde Polonya ile karşılaşacak. Türkiye-Polonya voleybol maçına az bir zaman kaldı. Peki Türkiye-Polonya voleybol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
30.08.2023 Bilgi Rehberi
Liderlik yarışında kritik mücadele! Türkiye-Polonya Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Liderlik yarışında kritik mücadele! Türkiye-Polonya Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası B grubu son maçında A Milli Kadın Voleybol takımımız ev sahibi Polonya ile karşı karşıya gelecek. Grupta son dört maçın üçünü kazanan son 16'ya kalmayı garantileyen Filenin Sultanları B grubunda liderlik mücadelesi için Polonya karşısına çıkacak.
30.09.2022 Bilgi Rehberi
TRT'den İzmir Marşı'nın sansürlendiği iddialarına ilişkin açıklama
TRT'den İzmir Marşı'nın sansürlendiği iddialarına ilişkin açıklama TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanan Türkiye-Polonya maçı sonrası TRT'nin "İzmir Marşı'nı sansürlediği" iddialarına ilişkin, "Büyük başarı gösteren millilerimizi kutluyorum. Bu başarıya TRT'nin İzmir Marşı'nı sansürlediği şeklinde mesnetsiz iddialarla, hatta bilinçli bir körlükle gölge düşürmeye çalışanları kınıyorum." ifadelerini kullandı.
1.09.2021 Gündem
Türkiye - Polonya yarı final maçı saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak?
Türkiye - Polonya yarı final maçı saat kaçta? Maç hangi kanalda yayınlanacak? Türkiye - Polonya maçı için artık saatler kaldı. 2019 Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda yarı finale yükselen filenin sultanları bu akşam Polonya ile karşı karşıya gelecek. Maçı kazanmamız durumunda ikinci kez finale adımız yazılacak. Peki, Türkiye - Polonya maçı saat kaçta, hangi kanalda izlenebilecek?
1.07.2020 Voleybol