Türkiye'de

Türkiye'de

Son dakika Türkiye'de haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Türkiye'de gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Türkiye'de haber sayfamızda...

Türkiye'de

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.827 türkiye'de haberi bulunmuştur.
Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti
Joanna Wolosz'un Türkiye sözleri tepki çekti Bir dönem Fenerbahçe Opet'in transfer gündemine gelen dünyaca ünlü Polonyalı pasör, ülke basınına Sultanlar Ligi ile ilgili açıklamalarda bulundu.
30.04.2024 Voleybol
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı
Türkiye'de ilk kez görüldü! Beyaz rengi herkesi şaşırttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye'de ilk kez 'Albino çakal' görüldüğünü duyurarak, görüntüsünü paylaştı. Bakan Yumaklı, "Bu özel ve nadir güzelliği fark edip kayıt altına alarak Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerimize ulaştıran doğasever çiftçimiz Ramazan Gül'e teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
21.01.2024 Haberler
Kuzey Anadolu Fay Hattı’nı işaret etti ve uyardı! 'Güvenli şehirler yanıltıcı'
Kuzey Anadolu Fay Hattı’nı işaret etti ve uyardı! 'Güvenli şehirler yanıltıcı' Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Dr. Nihat Şen, Ordunun da aralarında yer aldığı yıkıcı deprem bakımından güvenli şehirler adı altında yapılan açıklamaların yanıltıcı olduğunu açıklayarak tekrar uyardı.
8.12.2023 Gündem
AÇIKLAMALAR YAPILDI 📳 TikTok kapanacak mı? TikTok Türkiye'de yasaklandı mı, kısıtlandı mı? TikTok kararı ne oldu?
AÇIKLAMALAR YAPILDI 📳 TikTok kapanacak mı? TikTok Türkiye'de yasaklandı mı, kısıtlandı mı? TikTok kararı ne oldu? Sosyal medya platformları arasında bulunan TikTok gündemden düşmüyor. TikTok'ta müstehcen görüntüler paylaşanlar ve fenomenlere düzenlenen gözaltılar sonrasında 'TikTok’a Meclis’te ‘fenomen’ uyarısı' geliyor. Türkiye’nin farklı illerinde sosyal medya fenomenleriyle ilgili soruşturmalar devam ederken, TBMM Dijital Mecralar Komisyonu'nda, sosyal medya platformu TikTok'ta tartışmalara yol açan konular ele alındı. TikTok Orta Doğu, Kuzey Afrika, Türkiye Bölgesi Kamu Politikaları Yöneticisi ve Türkiye Sözcüsü Emir Gelen komisyona sunum yaptı. Vatandaşlar ise TikTok yasaklandı mı, Türkiye'de Tiktok kapatılıyor mu? TikTok kimin, hangi ülkede oluşturuldu? sorularına şimdiden cevap aramaya başladı.
7.12.2023 Bilgi Rehberi
Erdoğan, Heniyye ile görüştü
Erdoğan, Heniyye ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile telefonda görüştü.
22.10.2023 Gündem
Eris varyantı nedir, bulaşıcı mı? Eris virüsü belirtileri nelerdir, Türkiye'de var mı? Bakan açıkladı
Eris varyantı nedir, bulaşıcı mı? Eris virüsü belirtileri nelerdir, Türkiye'de var mı? Bakan açıkladı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya üzerinde COVID vakalarının arttığı iddialarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Eris nedir? Eris virüsü belirtileri nelerdir, Türkiye'de var mı? soruları gündeme geldi.
7.09.2023 Bilgi Rehberi
550 gence bilgi ve iletişim teknolojilerinde istihdam
550 gence bilgi ve iletişim teknolojilerinde istihdam Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen “Sosyal Etki Tahvili Lansman Toplantısı”na katıldı.
15.08.2023 Ekonomi
Twitter’a 750 milyon TL’lik reklam şoku!
Twitter’a 750 milyon TL’lik reklam şoku! Türkiye, sosyal medya platformu Twitter’a reklam yasağı getirdi; 3 ay içinde istenilen şartlar sağlanamazsa küresel sosyal medya devine bant daraltması uygulanacak.
22.07.2023 Ekonomi
Bu dükkanın ateşi 84 yıldır sönmüyor
Bu dükkanın ateşi 84 yıldır sönmüyor Zonguldak'ın Devrek ilçesinde yaşayan kalaycı ustası Hüseyin Macit Çekeneci mesleğini teknolojiye rağmen sürdürüyor.
10.05.2023 Yaşam
Ne ezen, ne ezilen hakça bir düzen
Ne ezen, ne ezilen hakça bir düzen Ülkeye baharı getireceğini vurgulayan Kılıçdaroğlu, “85 milyonu barıştıracağım. Kavgadan, ayrışmadan bıktık. Bu düzeni ters yüz edeceğiz. İnsanca hakça bir düzeni getireceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın” dedi.
2.05.2023 Gündem
ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ İLANI
 ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ İLANI Antalya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığından ARSA KARŞILIĞI İNŞAAT İHALESİ İLANI 1- ARSA KARŞILIĞI İNŞAATIN YAPILACAĞI TAŞINMAZ ( Tablo : 1 )   İLİ   İLÇESİ   MAHALLESİ   ADA   PARSEL   YÜZÖLÇÜMÜ   CİNSİ   İMAR DURUMU UYGULANACAK OLAN PROJE VE BEDELİ (TL) GEÇİCİ TEMİNAT (TL) İHALE TARİHİ VE SAATİ (TL)   Antalya   Finike   Eski Mahalle   340   6   299...
12.05.2023 Resmi İlanlar
Bilim Kurulu Üyesi Şener'den Strep A uyarısı: Ölümcül
Bilim Kurulu Üyesi Şener'den Strep A uyarısı: Ölümcül Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alper Şener, Strep A bakterisine bağlı olarak antibiyotiksiz iyileşme döneminde enfeksiyon sonrası çocuklarda kalp zarı iltihabı, kalp iltihabı, eklem iltihabı ve böbrek iltihabı görülebildiğini belirtti. Prof. Dr. Alper Şener, bu yüzden Strep A bakterisi görülen çocuklarda antibiyotik tedavisinin şart olduğuna dikkat çekti.
30.01.2023 Gündem
SAAT KAÇ? Kış saati uygulaması nedir, Türkiye'de uygulanıyor mu? Saatler geri alındı mı, alınacak mı?
SAAT KAÇ? Kış saati uygulaması nedir, Türkiye'de uygulanıyor mu? Saatler geri alındı mı, alınacak mı? Aralık 2022 ayına girdik. Gündeme gelen konulardan biri kış saati uygulaması oldu. Geçtiğimiz yıllarda uygulanan kış saati uygulaması bu yıl uygulanacak mı? Vatandaşlar saatler geri alındı mı, alınacak mı sorularına yanıt arıyor. Peki şu an saat kaç? İşte kış saati uygulaması hakkında bilinmesi gerekenler...
1.12.2022 Bilgi Rehberi
EYT ne oldu, EYT harfleri nedir? İşte son dakika durum
EYT ne oldu, EYT harfleri nedir? İşte son dakika durum Son dakika EYT haberleri büyük merakla araştırılmaya devam ediyor. Günden güne merak konusu olan EYT hakkında bugün hangi gelişme yaşandı araştırılıyor. Türkiye'de emeklilik sistemi haberlerini bir araya getirdik. Konuya ilişkin yeni tay ortaya çıktı. EYT hakkında harf haberleri konuşulmaya başladı. Uzmanlar sigorta dökümünde yer alan S, Ş ve K harfleri için uyardı. İşte EYT son güncel durum...
9.11.2022 Bilgi Rehberi
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) için son açıklamalar || EYT belli oldu mu, ne zaman çıkacak, şartları neler olacak?
EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR (EYT) için son açıklamalar || EYT belli oldu mu, ne zaman çıkacak, şartları neler olacak? Emeklilik haberleri her gün olduğu gibi bugün de merak konusu olan gündem konularından biri. Emeklilikte Yaşa Takılan vatandaşların gündeminden düşmeyen EYT son dakika bugün haberleri nedir? EYT canlı durum gelişmelerini haberimize ekledik. Emekli olmak için sabırsızlanan vatandaşlar araştırıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için şartlar neler, kimleri kapsıyor, ne zaman çıkacak? EYT'de staj sigortası sayılıyor mu, askerlik borçlanması ödeniyor mu? EYT'lilerin kıdem tazminatı hakkı var mı? İşte EYT son güncel durum haberimizde...
8.11.2022 Bilgi Rehberi
TFF Başkanı Büyükekşi: Kulüp başkanlarının gözü önünde hakem ataması yaptıracağız
TFF Başkanı Büyükekşi: Kulüp başkanlarının gözü önünde hakem ataması yaptıracağız Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Hakem atamalarını algoritmayla yapmaya başladık. Önümüzdeki günlerde kulüp başkanlarımızı çağırıp, onların gözü önünde hakem ataması yaptıracağız dedi.
6.11.2022 Süper Lig
SAAT KAÇ? Saatler geri alınacak mı, 2022-2023 Türkiye'de Kış mevsimi için saatler geri alındı mı, kış saati uygulamasına geçilecek mi?
SAAT KAÇ? Saatler geri alınacak mı, 2022-2023 Türkiye'de Kış mevsimi için saatler geri alındı mı, kış saati uygulamasına geçilecek mi? Kasım ayına girmemizle birlikte saatler geri alınacak mı sorusu gündeme geldi. Bugünlerde vatandaşların merak konusu olan kış saati uygulamasına geçilecek mi merak konusu. Dünden bugüne araştırılan saatleri geri alındı mı, alınacak mı soruları ilgi görüyor. İşte 2022-2023 Kış mevsimi hakkında saat bilgisi...
1.11.2022 Bilgi Rehberi
Türkiye'de kaç Suriyeli var, İstanbul'da kaç Suriyeli var? Hangi ilçelere yabancı kaydı yapılmayacak? Bakan açıkladı
Türkiye'de kaç Suriyeli var, İstanbul'da kaç Suriyeli var? Hangi ilçelere yabancı kaydı yapılmayacak? Bakan açıkladı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'deki ve İstanbul'daki Suriyeli sayısını açıkladı. Vatandaşlar ise merakla araştırmaya başladı. Peki Türkiye'de kaç Suriyeli var? İstanbul'da kaç Suriyeli var? Ayrıca Bakan Soylu İstanbul'da 8 ilçeye yeni yabancı kaydı yapılmayacağını duyurdu. Bu ilçeler hangileri? İşte konuya ilişkin son güncel durum...
7.10.2022 Bilgi Rehberi
Kolera hastalığı belirtileri nedir? Kolera tedavisi, aşısı var mı, Türkiye'de görüldü mü?
Kolera hastalığı belirtileri nedir? Kolera tedavisi, aşısı var mı, Türkiye'de görüldü mü? Kolera hastalığı ile ilgili peş peşe sorular gelmeye başladı. Suriye'de kolera salgını sonrasında vatandaşlar arayışa geçti. Kolera hastalığı belirtileri nedir? Kolera tedavisi, aşısı var mı, Türkiye'de görüldü mü? İşte kolera hastalığı hakkında Sağlık Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiler...
26.09.2022 Bilgi Rehberi
Korkutan araştırma! Hastalık taşıyan böcekler Türkiye'de
Korkutan araştırma! Hastalık taşıyan böcekler Türkiye'de İstanbul Üniversitesi'nden 4 araştırmacı 3 yıl boyunca bitkilerin üzerinde bulunan virüsler ve canlıları inceledi. Ortaya çıkan sonuçlar ise bir hayli ilginç... İstanbul, Tekirdağ, Lüleburgaz, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir'de bu tür böceklere çok fazla karşılaşıldığı belirtdi.
11.08.2022 Haberler
Korkutan araştırma! Hastalık taşıyan böcekler Türkiye'de
Korkutan araştırma! Hastalık taşıyan böcekler Türkiye'de İstanbul Üniversitesi'nden 4 araştırmacı 3 yıl boyunca bitkilerin üzerinde bulunan virüsler ve canlıları inceledi. Ortaya çıkan sonuçlar ise bir hayli ilginç... İstanbul, Tekirdağ, Lüleburgaz, Edirne, Çanakkale ve Balıkesir'de bu tür böceklere çok fazla karşılaşıldığı belirtdi.
11.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 5. İslami Dayanışma Oyunları'nı tarihinin en fazla katılımıyla düzenliyoruz
Bakan Kasapoğlu: 5. İslami Dayanışma Oyunları'nı tarihinin en fazla katılımıyla düzenliyoruz Gençilk ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları'na en fazla katılımın gerçekleştiğini belirterek, ''Bu organizasyonun en büyük özelliği var.  En fazla katılımlı İslam Oyunlarını, tarihinde Türkiyede biz düzenliyoruz. Bu da Konyanın ev sahipliğinde oluyor. Hamdolsun ciddi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu süreç artık başarıyla taçlanacak seviyeye geldi'' dedi.
8.08.2022 Diğer
STARLİNK UYDULARI nedir, ne işe yarar? STARLİNK UYDULARI Türkiye'de nerede görüldü?
STARLİNK UYDULARI nedir, ne işe yarar? STARLİNK UYDULARI Türkiye'de nerede görüldü? Starlink uyduları ne işe yarar? Vatandaşlar tarafından merak konusu olan Starlink uyduları araştırılıyor. İstanbul semalarında sıralı şekilde görülen Starlink uyduları cep telefonlarıyla görüntülendi. Peki Starlink uyduları nedir, ne işe yarar? Starlink uyduları Türkiye'de nerede görüldü?
24.07.2022 Bilgi Rehberi
Emre Kocadağ'dan Ozan Kabak açıklaması
Emre Kocadağ'dan Ozan Kabak açıklaması Beşiktaş Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Emre Kocadağ, Taraflarımızı heyecanlandıran transferler olduğunu düşünüyorum. Heyecan verici bir kadro oldu. Hem yerli hem de yabancı transferde defteri kapatmış değiliz. Çalışmalar devam ediyor. Hoca eksikleri gördükçe talebini bildirecek, biz de bu noktada gereken adımları atacağız dedi.
16.07.2022 Beşiktaş
Milli halterci Muhammed Furkan Özbek: Büyükler Avrupa şampiyonluğunu seri haline getirdim
Milli halterci Muhammed Furkan Özbek: Büyükler Avrupa şampiyonluğunu seri haline getirdim Arnavutlukta düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası'nda, 2 altın ve 1 bronz madalya kazanan ASKİ Sporlu milli halterci Muhammed Furkan Özbek, "Büyükler Avrupa şampiyonluğunu bir seri haline getirdim. Bundan sonraki hedefim müsabakalarda bu seriyi sürdürebilmek" dedi.
18.06.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Türkiye'de ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.