Tutuklu Sanık

Tutuklu Sanık

Son dakika Tutuklu sanık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Tutuklu sanık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Tutuklu sanık haber sayfamızda...

Tutuklu Sanık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.143 tutuklu sanık haberi bulunmuştur.
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı
Şarkıcı Metin Işık ve oğluna verilen cezanın gerekçesi açıklandı Kayseri'de 5 kişinin yaralandığı kavgada şarkıcı Metin Işık (57), eşi Gülbahar Işık ve oğlu Mustafa Işık'ın yargılandığı davada sanık Mustafa Işık’a verilen 42,5 yıl ile Metin Işık’a verilen 4 yıl hapis cezası kararının gerekçesi açıklandı.
5.05.2024 Gündem
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu
Olaylı İzmir derbisi davasında sanık için istenen ceza belli oldu İzmir'de, Göztepe ile Altay arasında olayların çıktığı ve Göztepeli taraftar Mehmet Çakır'ın işaret fişeğiyle yaralandığı derbiye ilişkin davada karar çıktı.
3.05.2024 Gündem
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma
Eski sevgilisinin kapısını kırıp uykusunda öldürdü! Kan donduran savunma Bursa’da hakkında uzaklaştırma kararı olan eski sevgilisi Derya Pas’ı (36), kapısını kırarak girdiği evinde, uyurken 16 bıçak darbesiyle öldüren Güner Aydın (40), çıktığı ilk duruşmada kendisini, "Derya'yı öldürme niyetim yoktu. O bıçak darbelerini onu öldürmek için vurmadım" sözleriyle savundu.
3.05.2024 Gündem
Eşini öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı! Katilin cezası belli oldu
Eşini öldürdü, kayınvalidesini ağır yaraladı! Katilin cezası belli oldu Yozgat’ta boşanma aşamasında olduğu eşini bıçaklayarak öldürüp, kayınvalidesini de ağır yaralamaktan yargılanan şahsın cezası belli oldu.
2.05.2024 Gündem
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor'
51 kişiye mezar olan apartmanın davasında yeni gelişme! 'Karar canımı yakıyor' Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişiye mezar olan Gaziantep’in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı ile ilgili tutuklu sanıklardan 3’ünün tahliye kararı, hayatını kaybedenlerin yakınlarının acısını ikiye katladı.
2.05.2024 Gündem
Dur ihtarına uymayan sürücü polis memurunu şehit etmişti! İstenen ceza belli oldu
Dur ihtarına uymayan sürücü polis memurunu şehit etmişti! İstenen ceza belli oldu Trafik kontrolünde, “Dur” ihtarına uymayarak polis memuru Alp Efe Bekit’in ölümüne neden olan 21 yaşındaki motosiklet sürücüsü Osman Boyraz hakkında istenen ceza belli oldu. Boyraz’ın duruşmadaki savunması ise ortaya çıktı.
2.05.2024 Gündem
Öldürüp cesedini dereye attı: 'Ailesine başsağlığı diliyorum' dedi
Öldürüp cesedini dereye attı: 'Ailesine başsağlığı diliyorum' dedi Trabzon'da taksici Hüseyin Arslan'ı (50) tabancayla vurarak öldürüp cesedini dereye atan, olay yerinden kaçtığı taksinin lastiği patlayınca jandarmaya teslim olan Mustafa Kol (44), tutuklu yargılandığı davada, ‘Kasten öldürme’ suçundan 20,5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
30.04.2024 Gündem
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım
Gabonlu Dina'nın ailesi feryat etti: Okumaya gönderdim tabut içinde geri aldım Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölümüne ilişkin Dursun Acar’ın tutuklu yargılandığı davanın 3’üncü duruşmasında, Gabon Büyükelçisi Bernard Avouma da yer aldı. Duruşmada, Baba Guy Serge Ibouanga, “Ben kızımı okumaya gönderdim ama tabut içinde geri aldım” dedi. Dursun Acar’ın tutukluluk halinin devamına karar verilirken; Dina'nın son görüldüğü apartmanda keşif yapılması talebi ise reddedildi.
29.04.2024 Gündem
Hastanede kanser hastasına cinsel saldırı! İndirimli cezaya itiraz
Hastanede kanser hastasına cinsel saldırı! İndirimli cezaya itiraz İzmir'de Ege Üniversitesi (EÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören kanser hastası N.C.'ye (63) cinsel saldırıda bulunan erkek hemşire Emre Kale ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
29.04.2024 Gündem
Vücuduna isabet eden 10 saçmayla ölümden döndü! Mahkemede şoke eden ifade
Vücuduna isabet eden 10 saçmayla ölümden döndü! Mahkemede şoke eden ifade Bursa’da, husumetlisi Emre Başkurt (25) ile yanındaki 2 arkadaşını, arkadaşı Orhan Yıldız’ın (37) kullandığı otomobille giderken vuran tutuklu sanık Volkan Kılıç (35) için 45 yıla kadar hapis cezası istenmişti. Davanın ilk duruşmasında vücuduna isabet eden 10 saçma ile ağır yaraladığı Başkurt’a acil şifalar dileyip, “Geçmiş olsun” dedi. Mahkemede ifade veren Başkurt, tutuklu sanıklar Kılıç ve Yıldız'dan şikayetçi olmadı.
28.04.2024 Gündem
Furkan Apartmanı davasında 3 tahliye
Furkan Apartmanı davasında 3 tahliye Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan ve 51 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'in Nizip ilçesindeki Furkan Apartmanı davasında tutuklu yargılanan 4 sanıktan 3'ü tahliye edildi.
27.04.2024 Gündem
Otizmli genç, geçen yıl da doğum gününde darbedilmiş
Otizmli genç, geçen yıl da doğum gününde darbedilmiş Mersin'de özel bir engelli bakım merkezinde darbedilen 20 yaşındaki otizmli gencin annesi Muazzez Ünal, "Efe'nin ilginç tarafı geçen yıl da doğum gününde dövülmesiydi, bu yıl da doğum gününde dövüldü" dedi.
27.04.2024 Haberler
Mersin'de otizmli gence şiddet: Hep doğum günlerinde oluyor
Mersin'de otizmli gence şiddet: Hep doğum günlerinde oluyor Mersin'de özel bir engelli bakım merkezinde darbedilen 20 yaşındaki otizmli gencin annesi Muazzez Ünal, "Efe'nin ilginç tarafı geçen yıl da doğum gününde dövülmesiydi, bu yıl da doğum gününde dövüldü" dedi.
27.04.2024 Gündem
Kadınları kurtaran gençler cezaevinde
Kadınları kurtaran gençler cezaevinde Eskişehir’de 2022’de eşini ve kızını yaralayan Afganistan uyruklu Abdulkadir Ahmadi’yi (64) engellemek isterken bıçakla yaraladıkları gerekçesiyle tutuksuz yargılandıkları davada Tolga Daşkıran (22) ile arkadaşı Hüseyin Şahin hakkındaki karar kesinleşti.
27.04.2024 Gündem
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar
Son dakika... İstiklal Caddesi'ndeki bombalı saldırı davasında karar İstanbul İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashir’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
26.04.2024 Gündem
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi
Komşusunu öldürmüştü! Müebbet istendi Kocaeli İzmit'te komşusu ile alkol aldığı sırada tartışma çıktı ve silahlar patladı. Nişanlısına küfür ettiği gerekçesiyle komşusunu tüfekle vuran sanığa müebbet hapis cezası istendi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu
Kahvehanede 1 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan sanığın cezası belli oldu Konya'da 1 kişinin öldüğü, 2 kişinin yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin tutuklu yargılanan Mehmet Ali Yaman, 42,5 yıl hapse çarptırıldı.
25.04.2024 Gündem
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor!
Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşiyor! Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle hakim karşısına çıktı. Damla Güler mahkemeden canlı aktarıyor. İşte detaylar...
25.04.2024 Haberler
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti!
Son dakika...Dilan-Engin Polat çifti mahkemede Banu Parlak'la yüzleşti! Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan dava kapsamında yargılanan Engin- Dilan Polat çifti için mahkeme ara kararını açıkladı. Kararı duyan Dilan Polat sinir krizi geçirdi. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu
Gar katliamı davası sanığı için istenen ceza belli oldu Ankara Garı önünde 10 Ekim 2015'te 101 kişinin yaşamını yitirdiği bombalı terör saldırısına ilişkin davada savcı mütalaasını açıklayarak, tutuklu sanık Erman Ekici hakkında 'Anayasal düzeni ihlal' suçundan 1, '101 kişiyi kasten öldürme' suçundan da 101 kez olmak üzere toplam 102 kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
24.04.2024 Gündem
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim'
25 yıllık eşini öldüren katilin cezası belli oldu! 'Ben bugüne kadar sabretmiştim' Antalya’da tartıştığı 2 çocuğunun annesi 25 yıllık eşi Nadire Güzelçolak'ı (42) başından vurarak öldüren İbrahim Güzelçolak (49), ağırlaştırılmış ömür boyu hapse mahkum edildi, cezada indirim uygulanmadı.
24.04.2024 Gündem
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu
Eşini keserle dövüp, boğdu! Katilin cezası belli oldu Antalya’da eşi Saibe Akdağ'ı (37) keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ (38) için istenen ceza belli oldu.
23.04.2024 Gündem
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı
Sırp çete lideri suikastinde GPS takip cihazı raporu mahkemeye ulaştı Sırp organize suç örgütü lideri Jovan Vukotiç’in silahlı saldırı sonucu öldürülmesine ilişkin 8'i tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, araca konulan GPS takip cihazıyla ilgili bilirkişi raporu mahkemeye ulaştı.
22.04.2024 Gündem
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası
Yeşim'in katiline 'iyi hal' indirimli müebbet hapis cezası Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, görüşme tekliflerini reddeden eski sevgilisi Yeşim Sönmez’i (36) pompalı tüfekle vurarak öldüren Başaran Çevikoğlu'nun cezası belli oldu.
20.04.2024 Gündem
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz
Ayhan Bora Kaplan'ın ifadesi ortaya çıktı: Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz Ankara'da, suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan, mahkeme başkanının, yakalandığı aracın neden zırhlı olduğunu sorması üzerine, "Biz ticaret yapıyoruz, para taşıyoruz. Duyuyoruz haberlerde, adamı çevirmişler onu gasbetmişler, öldürmüşler. Benim arabama bomba atsanız dahi işlemez. Suç işlemek amaçlı değil bu araç. Kendimi tamamen savunma amaçlı" dedi.
19.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tutuklu Sanık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.