Önce tuvaletini yaptı, sonra bisiklet çaldı
Önce tuvaletini yaptı, sonra bisiklet çaldı ÇORUM'da bir apartmana giren gencin, tuvaletini yaptıktan sonra bisiklet çalması güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Havalimanı'nda bir kadın geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yaptı
Havalimanı'nda bir kadın geri dönüşüm kutusuna tuvaletini yaptı İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde amatör kamera tarafından 23 Haziran günü çekilen görüntü "bu kadar da olmaz!" dedirtti.   YOLCU OLUP OLMADIĞI BİLİNMİYOR   Yolcu olup olmadığı henüz bilinmeyen kadın, tuvalet ihtiyacını gidermek için, hemen herkesi dumura uğratacak bir görüntüye imza attı.   HERKESİN İÇİNDE TUVALETİNİ YAPTI   Tuvalete gitmek yerine geri dönüşüm kutularının olduğu bölgeye gelen kadın, herkesin içinde önce pantolununu indirdi, daha sonra da geri dönüşüm kutusuna ihtiyacını giderdi. Skandalın yaşandığı anlar ise amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaynak Haberler.Com
11.09.2019 Haberler
Hastanenin ortasına tuvaletini yaptı
Hastanenin ortasına tuvaletini yaptı Kalabalık hastanede tuvalet sırasını bekleyemeyen kadın koridordaki kovanın içerisine tuvaletini yaptı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Metronun ortasında pantolonunu indirip... (+18)
Metronun ortasında pantolonunu indirip... (+18) Fransada bir metro durağı içerisineki fotoğraf kabinine giren kadın pantolonunu indirdi ve tuvaletini yaptı. O anları gören bir yolcu cep telefonuna sarıldı ve o anları böyle kaydetti.
11.09.2019 İlginç Videolar
Metroda tuvaletini yapan adam
Metroda tuvaletini yapan adam İzmir'de, metroda yolculuk sırasında bir yolcu, herkesin gözü nünde ayakta çişini yaptı. O anlar bir yolcu tarafından görüntülere yansıdı. İZBAN'da (İzmir Banliyö Sistemi) çekilen ve sosyal medyaya düşen görüntüler kısa sürede çok kişi tarafından izlenirken görenler inanamadı. Aliağa-Cumaovası arasında çalışan İZBAN'da yolculuk eden yolcular, kimliği belirsiz bir erkek şahsın ayakta dururken çişini yapmaya başlaması aşkınlık yarattı. Kimseye aldırış etmeyen genç yaştaki şahıs, rahat rahat çişini yaparken bir yolcu ise bu anları cep telefonu kamerası ile görüntüledi. Vagondaki diğer yolcular ise 'Terbiyesiz' diyerek çişini yapan kişiye tepki gösterdi.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri