Ricardo Quaresma kimdir?
Ricardo Quaresma kimdir? Portekizli futbolcu Andrade Quaresma Bernardo, kariyeri boyunca yer aldığı kulüplerde daima sol açık pozisyonda top sürmüştür. Futbolcular arasında hayat serüveni merak edilen Andrade Quaresma kimdir? Ne zaman doğmuştur? Ve futbol kariyerinde neler nasıldır?
22.05.2018 Gündem
A Milli Takım ile U17 Milli Takım tek yürek
A Milli Takım ile U17 Milli Takım tek yürek “İşte Kırmızı-Beyaz destek mesajı. Mekanlar farklı olsa da amaç aynı. 6 Ekim’de çifte zafere” sloganı ile Milli Takımın sosyal medya hesaplarından yayınlanan video ile yarınki maçlar öncesinde A Milli Takım ve U17 Milli Takım futbolcuları birbirlerine başarı diledi.
5.10.2017 Futbol
Futbol maçında tekmeler havada uçuştu
Futbol maçında tekmeler havada uçuştu Çanakkale’nin Biga ilçesinde oynanan U-17 Yarı Final mücadelesinde futbolcular birbirine girdi. Karşılaşmanın son dakikasına mağlup giren ev sahibi ekip futbolcuları, rakip takım oyuncularına saldırdı. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu olayların ardından 6 futbolcu kırmızı kart gördü.
31.12.2013 Futbol
U-17 maçında bıçaklar çekildi!
U-17 maçında bıçaklar çekildi! Beşiktaş ile Ankaragücü U-17 takımları arasında oynanan maç sonrası Başkentli bazı taraftarlar ellerinde bıçaklarla sahaya daldı. Takım otobüsünün camları kırıldı, kafile statta mahsur kaldı!
30.06.2020 Beşiktaş