Liverpool ve Chelsea’den İstanbul tanıtımı
Liverpool ve Chelsea’den İstanbul tanıtımı UEFA Süper Kupa Finali’nde Beşiktaş Park’ta karşılaşacak olan 2 İngiliz devi Liverpool ve Chelsea, sosyal medya hesaplarından İstanbul tanıtımlı paylaşımlar yaptı.
14.08.2019 Futbol
Sadio Mane: “Şansımız olan bir şehirdeyiz”
Sadio Mane: “Şansımız olan bir şehirdeyiz” Liverpool’un 2 önemli yıldızı Sadio Mane ve Virgil van Dijk, Chelsea maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu. Mane, İstanbul’un kendileri için şanslı bir şehir olduğunu söylerken, Hollandalı oyuncu Virgil van Dijk ise kupayı kazanmak için geldiklerini ifade etti.
13.08.2019 Futbol
Jürgen Klopp: “İstanbul’un bizim için önemi çok büyük”
Jürgen Klopp: “İstanbul’un bizim için önemi çok büyük” Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, UEFA Süper Kupa Finali’nde Chelsea ile oynayacakları maç öncesinde soruları yanıtladı.
13.08.2019 Futbol
Cesar Azpilicueta: “Bu bir final ve kupayı almak istiyoruz”
Cesar Azpilicueta: “Bu bir final ve kupayı almak istiyoruz” Chelsea’nin önemli isimlerinden Cesar Azpilicueta ve Pedro, Liverpool maçı öncesinde konuştu. Azpilicueta, final maçına çıkacaklarını ve kupayı kazanmak istediklerini söylerken, Pedro ise takımın motivasyonunun üst düzeyde olduğunu ifade etti. 
13.08.2019 Futbol
Frank Lampard: “Kulüp için çok önemli bir maça çıkacağız”
Frank Lampard: “Kulüp için çok önemli bir maça çıkacağız”  Chelsea Teknik Direktörü Frank Lampard, Liverpool ile oynanacak olan UEFA Süper Kupa Finali öncesinde basın toplantısında konuştu. Oyuncularına güvendiğini söyleyen Lampard, “Kulüp için çok büyük anlamı olan bir maça çıkacağız. Kupayı kazanmak istiyoruz. Bu durum benim için de iyi bir başlangıç olacaktır” dedi. 
13.08.2019 Futbol
Real Madrid - Atletico Madrid: 2-4
Real Madrid - Atletico Madrid: 2-4 Ezeli rakipler Real Madrid ve Atletico Madrid, UEFA Süper Kupası için karşı karşıya gelirken maçı uzatmalarda bulduğu gollerle Atletico Madrid 4-2 kazandı.
16.08.2018 Futbol