Ukrayna Havayolları

Ukrayna Havayolları

Son dakika Ukrayna Havayolları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ukrayna Havayolları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ukrayna Havayolları haber sayfamızda...

Ukrayna Havayolları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 267 ukrayna havayolları haberi bulunmuştur.
Kara kutu kayıtlarında şok! Düşen yolcu uçağının kokpitinde biri var
Kara kutu kayıtlarında şok! Düşen yolcu uçağının kokpitinde biri var Son dakika haberlere göre Wall Street Journal gazetesi, Çin'de 132 kişiye mezar olan yolcu uçağının kara kutu sonuçlarını özel haberiyle dünyaya duyurdu. 9 bin metrede seyreden uçağın 2,5 dakikada dağa çakılmasının sırrı çözüldü.
16.01.2023 Dünya
Son dakika: Çin'de yolcu uçağı düştü!
Son dakika: Çin'de yolcu uçağı düştü! Son dakika haberine göre, 133 yolcusuyla havalanan uçağın dağlık alana çakıldığı ve yangın çıktığı bildiriliyor. Kurtarma ekipleri kaza bölgesine ulaşmaya çalışırken, ölü ya da yaralı saysına ilişkin bir açıklama henüz yok.
21.03.2022 Dünya
İstanbul'a gelen Ukraynalılar son durumu anlattı
İstanbul'a gelen Ukraynalılar son durumu anlattı Rusya ile Ukrayna arasında gerginlik gün geçtikçe artmaya devam ederken, İstanbul'a gelen Ukraynalı yolcular, başkent Kiev'de savaş korkusunun gün geçtikçe arttığını ve evlerini satıp ülkenin güvenli bölgelerine taşınanlar olduğunu söyledi.
22.02.2022 Haberler
İstanbul'a gelen Ukraynalılar son durumu anlattı: Halk evlerini ve arabalarını satıyor
İstanbul'a gelen Ukraynalılar son durumu anlattı: Halk evlerini ve arabalarını satıyor Rusya ile Ukrayna arasında gerginlik gün geçtikçe artmaya devam ederken, İstanbul'a gelen Ukraynalı yolcular, başkent Kiev'de savaş korkusunun gün geçtikçe arttığını ve evlerini satıp ülkenin güvenli bölgelerine taşınanlar olduğunu söyledi.
22.02.2022 Gündem
İran'ın düşürdüğü yolcu uçağında ölenlerin yakınlarına tazminat
İran'ın düşürdüğü yolcu uçağında ölenlerin yakınlarına tazminat Kanada'da bir mahkeme, 2020'de Tahran yakınlarında düşürülen uçakta ölen altı kişinin ailelerine faiziyle 84 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi.
4.01.2022 Dünya
Kapadokya'da fırsat! Her hafta...
Kapadokya'da fırsat! Her hafta... Kapadokya’nın çeşitli pazarlara tanıtım hamlesi, Kovid-19 döneminde meyve verdi. Rusya ve Ukrayna’nın ‘güvenli turizm’ için tercih ettiği bu bölgeye gelişler arttı. Ukrayna’dan her hafta charter uçuşları başladı. Haftada iki uçuş, nisanda dörde çıkacak. Ardından Türki Cumhuriyetlere özel olarak da benzer bir uçuş anlaşması yapılması planlanıyor.
2.04.2021 Ekonomi
Ses kaydına ulaştılar! 1 yıl önce dünya bu haberle sarsılmıştı
Ses kaydına ulaştılar! 1 yıl önce dünya bu haberle sarsılmıştı Kanada resmi yayın kuruluşu CBC, Ukrayna Havayollarına ait 752 sefer sayılı yolcu uçağının İran Devrim Muhafızlarınca 8 Ocak 2020'de düşürülmesine ilişkin gizli bir ses kaydına ulaştıklarını açıkladı.
10.02.2021 Dünya
Ukrayna yolcu uçağı 25 saniye arayla vurulmuş
Ukrayna yolcu uçağı 25 saniye arayla vurulmuş Karakutular, içerisindeki 176 insanın paramparça olduğu yolcu uçağına Tahran'dan havalandıktan sonra İran tarafından iki füze ateşlendiğini ortaya koydu.
23.08.2020 Dünya
İran düşürdüğü Ukrayna uçağı için tazminat ödemeye hazır
İran düşürdüğü Ukrayna uçağı için tazminat ödemeye hazır Yolcu uçağının füzeyle vurulmasına ilişkin tazminat görüşmelerinin ilk turu yapıldı. İran Dışişleri, tazminat ödemeye 'prensipte' hazır olduğunu duyururken, Ukrayna Dışişleri uluslararası mahkeme tehdidinde bulundu.
31.07.2020 Dünya
Ukrayna, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 3 ülkeye daha uçuşları yeniden başlatıyor
Ukrayna, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 3 ülkeye daha uçuşları yeniden başlatıyor Ukrayna'dan yapılan açıklamada Temmuz ayından itibaren Türkiye, Mısır ve Gürcistan'a uçuşların yeniden başlatılacağı duyuruldu.
15.05.2020 Ekonomi
Ses kaydı ortalığı karıştırdı! İran küplere bindi
Ses kaydı ortalığı karıştırdı! İran küplere bindi Ukrayna Hava Yolları'na ait yolcu uçağının Tahran'da düşürüldüğü sırada kule ile İranlı bir pilot arasında geçen konuşmaların yer aldığı ses kaydı, Kiev yönetimi tarafından yayınlandı. Tahran yönetimi, Ukrayna'ya artık hiçbir delil ve bilgiyi vermeyeceğini açıkladı.
3.02.2020 Dünya
Son dakika... İran, kara kutuyu Ukrayna'ya gönderiyor
Son dakika... İran, kara kutuyu Ukrayna'ya gönderiyor Tahran yakınlarında füzeyle vurulan ve 176 kişinin hayatını kaybettiği yolcu uçağının kara kutusu, bu ay içinde Ukrayna'ya ulaşacak. Kanada ise, uçakta yaşamını yitiren 56 vatandaşının ailelerine 19'ar bin dolar yardım yapacak.
18.01.2020 Dünya
O ülkeler İran'dan tazminat istiyor
O ülkeler İran'dan tazminat istiyor İran'ın düşürdüğü Ukrayna uçağında vatandaşlarını kaybeden ülkeler, Tahran'dan tüm sorumluluğu kabul etmesini, uluslararası bir soruşturma başlatılmasını ve ailelere tazminat ödenmesini istedi.
16.01.2020 Dünya
New York Times: Yolcu uçağı İran'a ait iki füzeyle vuruldu
New York Times: Yolcu uçağı İran'a ait iki füzeyle vuruldu Amerikan gazetesinin yayımladığı yeni görüntüde, 30'ar saniyearayla fırlatılan iki füze yer alıyor. New York Times'a göre, füzeler 13 kilometre uzaklıktaki bir üsten ateşlendi.
15.01.2020 Dünya
İran'dan son dakika açıklaması! O görüntüleri çeken kişiyi tutukladık
İran'dan son dakika açıklaması! O görüntüleri çeken kişiyi tutukladık Son dakika haberine göre İran, geçtiğimiz hafta içerisinde kalkışından kısa bir süre sonra Tahran'da düşen, Ukrayna Hava Yolları'nın PS752 sefer sayılı Tahran-Kiev uçuşunu gerçekleştiren Boeing 737-800 tipi yolcu uçağının füze ile vurulma anının görüntülerini çeken kişiyi tutukladığını açıkladı. Ancak görüntüleri sosyal medyada yayınlayan gazeteci, İran'ın yanlış kişiyi tutukladığını ileri sürdü. İşte detaylar...
15.01.2020 Dünya
İran'ın Ukrayna yolcu uçağını 2 roketle vurduğu iddiası
İran'ın Ukrayna yolcu uçağını 2 roketle vurduğu iddiası  İran medyası tarafından basına sızdırılan görüntülerde Tahran'da düşürülen Ukrayna Havayolları'na ait yolcu uçağına 2 adet roketin ateşlendiği iddia edildi.
14.01.2020 Haberler
Son dakika haberi... İran'ı zora sokacak görüntü! Uçak krizinde sıcak gelişme
Son dakika haberi... İran'ı zora sokacak görüntü! Uçak krizinde sıcak gelişme Tahran'da İran tarafından 'kazara' düşürülen ve 176 kişiye mezar olan uçak faciasıyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. İran'ın cumartesi sabahı yaptığı açıklama sonrası dünya şoke olmuş ve 176 kişinin 'yanlışlıkla' vurulduğu belirtilmişti. New York Times gazetesi video yayımladı. Yayınlanan videoda füzelerin 30 saniye arayla 2 roketle vurulduğu iddia ediliyor. Öte yandan uçağın düşürülmesiyle ilgili görüntü paylaşan kişi gözaltına alınmıştı.
15.01.2020 Dünya
Düşürülen uçakta kayıp 10 saniye!
Düşürülen uçakta kayıp 10 saniye! Tahran'dan sabah 06.12'de havalanan ve üç dakika boyunca yükselen yolcu uçağının transponder kayıtlarında 10 saniyelik bir kesinti yaşandı. Son sinyalin 06.14.57'de alındığı uçağa, yarım dakika sonra bir füze isabet etti. Uçak havada kaldı ancak sinyaller kayıt altına alınamadı.
14.01.2020 Dünya
Son dakika... İran'da düşürülen yolcu uçağında ilk gözaltılar
Son dakika... İran'da düşürülen yolcu uçağında ilk gözaltılar Yolcu uçağının füzeyle vurulmasının affedilmez bir hata olduğunu tekrarlayan Cumhurbaşkanı Ruhani, saldırıda parmağı olan herkesin cezalandırılacağını açıkladı. Tahran yönetimi, bugün bazı gözaltıların gerçekleştiğini duyurdu.
14.01.2020 Dünya
Öfke büyüyor
Öfke büyüyor İran’da yolcu uçağının vurulmasının ardından yönetime yönelen tepki gibi büyüyor. Eylem yapan halka silahlı müdahale tepkinin artmasına neden oldu. Gösteriler dün de devam etti
14.01.2020 Dünya
Ülke karıştı! 'Olayı gizlemekle suçlandık ama gerçekte...'
Ülke karıştı! 'Olayı gizlemekle suçlandık ama gerçekte...' İran'da Ukrayna Uluslararası Havayolları'na ait yolcu uçağının yanlışlıkla düşürüldüğünün açıklanmasının ardından başlayan ve hafta sonu devam eden protestolarla ilgili açıklama geldi. Hükümet sözcüsü, yolcu uçağının füzeyle vurulduğu bilgisinin Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ve kabineden gizlendiğini söyledi.
13.01.2020 Dünya
AB'den düşen Ukrayna uçağı için şeffaf soruşturma çağrısı
AB'den düşen Ukrayna uçağı için şeffaf soruşturma çağrısı Avrupa Birliği, İran ordusunun "yanlışlıkla" düşürdüğünü açıkladığı Ukrayna Havayolları uçağıyla ilgili kapsamlı ve şeffaf soruşturma çağrısında bulundu.
11.01.2020 Dünya
Dünyanın konuştuğu uçak kazasında yeni gelişme: Fransa ve Ukrayna anlaştı
Dünyanın konuştuğu uçak kazasında yeni gelişme: Fransa ve Ukrayna anlaştı Dünyanın merak ettiği uçak kazasında son dakika gelişmeler yaşanıyor. İran bu sabah yaptığı açıklamada uçağın kazara vurulduğunu duyurdu. Şoke eden açıklama sonrası neler olacağı merak konusuyken uçağın kara kutularının deşifresi için Fransa belirlendi. Gelen son dakika bilgilerine göre ise kara kutu deşifresi için Ukrayna ve Fransa anlaştı. Ukrayna'dan düşen uçakla ilgili üst üste açıklamalar geldi ve cenazelerin ne zaman gideceği belli oldu. Avrupa Birliği, İran ordusunun "yanlışlıkla" düşürdüğünü açıkladığı Ukrayna Havayolları uçağıyla ilgili kapsamlı ve şeffaf soruşturma çağrısında bulundu. İşte yaşanan son gelişmeler
11.01.2020 Dünya
11 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te
11 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te 11 Ocak 2020 Günün Özeti Milliyet'te
11.01.2020 Haberler
Son dakika | Hamaney, füzeyle düşürülen uçakla ilgili soruşturma talimatı verdi
Son dakika | Hamaney, füzeyle düşürülen uçakla ilgili soruşturma talimatı verdi Son dakika haberine göre İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, "Bu acı verici olayda muhtemel kusurlar ve eksikliklerin incelemesi için Genelkurmay Başkanlığı'na kesin talimat veriyorum" açıklamasında bulundu.
11.01.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ukrayna Havayolları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.