Oğlunun uyuşturucu kullandığını, gizli kamerayla tespit etti
Oğlunun uyuşturucu kullandığını, gizli kamerayla tespit etti Antalya'da oğlunun hareketlerinden şüphelenen anne M.M. , gitar içine yerleştirdiği gizli kamerayla Y.M.'nin uyuşturucu kullandığını tespit etti. Oğluna arkadaş gibi yaklaşarak uyuşturucudan kurtulmasını sağlayan M.M., ailelere "En ufak değişiklikleri bile önemseyin" uyarısı yaptı.
6.09.2021 Gündem
Uyuşturucu dosyası: Bağımlılar anlatıyor
Uyuşturucu dosyası: Bağımlılar anlatıyor Bağımlılık insan hayatını her anlamda kabusa dönüştüren bir gerçek. Peki uyuşturucudan kurtulmak mümkün mü? Bu bir irade meselesi mi yoksa beyinde çözülebilir mi? Eski uyuşturucu bağımlıları kurtuluş öykülerini ve aldıkları tedavileri PembeNar’a anlattı.
12.04.2019 Sağlık
Çocuklara tuzak kurup hayatlarını karartan şeytanlara baskın!
Çocuklara tuzak kurup hayatlarını karartan şeytanlara baskın! İstanbul Küçükçekmece’de ailesinin kayıp başvurusu ile aranan 14 yaşındaki Ö.K.’nın izini süren polis, Beyoğlu’nda bir eve operasyon düzenledi. Uyuşturucu satıcılarının kaldığı evde bulunan küçük kızın, daha önce uyuşturucu tedavisi sırasında tanıştığı başka bir kadın tarafından bu eve götürüldüğü ve fuhuşa sürüklendiği ortaya çıktı.
4.09.2017 Gündem