Kaldırımda yürüyen kadının üstüne yanan adam düştü
Kaldırımda yürüyen kadının üstüne yanan adam düştü Rusya’da kucağında kedisiyle kaldırımda yürüyen bir kadının üstüne yanan adam düştü.
3.01.2020 Dünya
Çatıda biriken kar kütlesi araçların üzerine böyle düştü
Çatıda biriken kar kütlesi araçların üzerine böyle düştü Muş’ta çatıda biriken kar kütlesi park halinde bulunan araçların üzerine düştü. Alınan bilgilere göre olay, il merkezindeki bir iş yerinin önünde meydana geldi. Kime ait olduğu öğrenilemeyen araçların üzerine çatıdan kar kütlesi düştü. Araçlarda maddi hasar oluşurken, yetkililer ise halkı uyardı. Yetkililer, sürücülerin araçlarını yüksek binaların yanına park etmemelerini istedi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Fatih'te otomobilin çarptığı direk kadının üzerine böyle devrildi
Fatih'te otomobilin çarptığı direk kadının üzerine böyle devrildi Fatih’te cadde üzerinde seyreden ticari taksi elektrik direğine çarptı. Devrilen elektrik direği yoldan geçen bir kadının üzerine düştü. Vatandaşların yardımına koştuğu talihsiz kadın olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Fatih Millet Caddesinde Aksaray istikametinde seyreden ticari taksi, cadde üzerindeki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile elektrik direği dibinden kırılarak o sırada yoldan geçen kadının üzerine devrildi. O anlar ise çevredeki iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Ticari taksinin direğe çarptığı, direğin devrilmesi ile birlikte insanları kaçıştığı görülüyor. Bir kadının yaralandığını gören vatandaşlar hemen yardımına koşuyor. Yerden kaldırılan yaralı kadın olay yerine gelen ambulansla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakultesi hastanesine kaldırılıyor. Olayın ardından ticari taksi şoförü ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken araç çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırıldı. Yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Kamyon işçinin üzerine düştü
Kamyon işçinin üzerine düştü Çin’de bir kamyonun vinç tarafından inşaat sahasına indirilmesi sırasında korkunç bir kaza yaşandı.  Halatlarından biri kopunca kamyon bir işçinin üzerine devrildi. Talihsiz işçi olay yerinde hayatını kaybetti. Dehşet anlarıysa amatör kamera tarafından kaydedildi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Tamirhanede feci kaza!
Tamirhanede feci kaza! Tamirhanede feci kaza!
11.09.2019 Nevidyo
Akıl almaz kaza kamerada!
Akıl almaz kaza kamerada! İstanbul Avcılar’da E-5 karayolunda seyir halindeki motosikletlinin başına çevredeki bir çatıdan kopan inşaat malzemesi düştü. Akıllara durgunluk veren kaza güvenlik kameralarına yansırken motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı. Akıllara durgunluk veren kaza geçtiğimiz 29 Ocak’ta İstanbul Avcılar’da meydana geldi. E-5 karayolunda Beylikdüzü istikametinde seyir halinde bulunan bir motosikletlinin başına çevredeki bir çatıdan kopan parça düştü. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken olay anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. Çevredeki bir iş yerinin kamerasına yansıyan görüntülerde araçların E-5 karayolunda ilerlediği görülüyor. Trafiğin olduğu gözlenen yolda çevredeki binanın çatısından aniden kopan bir inşaat malzemesinin motosiklet sürücüsüne çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle sürücünün motoruyla birlikte devrilerek yola savrulduğu kameralara yansıyor. Trafiğin sıkışıklığından dolayı araçların yavaş gitmesi, olası bir faciayı önlerken yola savrulan motosikletlinin yardımına çevredeki sürücüler koştu.
11.09.2019 Yaşam
Plajda üzerine yıldırım düştü
Plajda üzerine yıldırım düştü Brezilya’da plajda yürüyen kadının üzerine yıldırım düştü. Sao Paulo kentinde yaşanan olayda 25 yaşındaki kadın ağır şekilde yaralandı. Kadın hemen hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesi olduğu açıklandı. Yıldırımın düşme anıysa anbean amatör kameraya yansıdı. (İHA)
11.09.2019 Haberler
Oğlunun üstüne böyle düştü
Oğlunun üstüne böyle düştü İlginç olay Çin’de meydana geldi. Bir markette çocuğuyla ilginç bir şekilde ele ele yürüyen adam, dengesini kaybederek minik çocuğun başının üzerine düşüyor. On anlar kameraya yansırken yerde bir süre hareketsiz kalan çocuğun durumu ise bilinmiyor.
11.09.2019 Haberler
İnanılmaz kaza kamerada!
İnanılmaz kaza kamerada! Otomobilin çarptığı adam üzerine düştü. İngiltere’de yaşanan bir kaza izleyenlerin kanını donduruyor. Cadde üzerinde hızla giden bir araç yolda yürüyen adama çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle fırlayan kazazede ise yoldan geçen genç bir kıza çarpıyor. Talihsiz adamın hayatını kaybettiği olayda genç kız ise yaşadığı şoku uzun süre üzerinden atamıyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri