Valilik

Valilik

Son dakika valilik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan valilik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan valilik haber sayfamızda...

Valilik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.291 valilik haberi bulunmuştur.
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı
İstanbullular dikkat! Valilik duyurdu: Pazar günü bu yollar kapalı İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada 28 Nisan Pazar günü 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.
26.04.2024 Gündem
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti Edirne'de feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü önce bir araca ardından süratle duvara çarptı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği feci kaza kamerada
Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği feci kaza kamerada Edirne'de önce otomobile ardından duvara çarpan motosikletin sürücüsünün hayatını kaybettiği trafik kazası kameraya yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu Dere yatağında bulunan cesedin Korhan Berzeg’e ait olma ihtimali artıyor! Ekonomist Korhan Berzeg’e ait çok sayıda malzeme bulundu. İşte bulunan malzemeler...
24.04.2024 Gündem
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi
Valilik duyurdu! Gabar Dağı 15 gün ‘geçici özel güvenlik bölgesi’ ilan edildi Şırnak Valiliği, Gabar Dağı bölgesinin 15 gün süreyle “geçici özel güvenlik bölgesi” ilan edildiğini, duyurdu.
24.04.2024 Gündem
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Haberler
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali...
Korhan Berzeg’in kızı Türkiye’ye geliyor! Hayvanların cesedi parçalamış olma ihtimali... Balıkesir’in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra 313 gündür haber alınamayan ve dün evinin 4 kilometre uzağındaki dere kenarında kimlik ve kredi kartları bulunan Korhan Berzeg’e (84) ait olduğu düşünülen kemik parçası, DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderilecek. Kemiğin Berzeg’e ait olup olmadığını belirlenmesi için de İngiltere’de yaşayan kızından DNA örneği alınacak.
24.04.2024 Gündem
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
İzmir’deki gizemli patlamanın sebebi belli oldu! 10 gün sürecek
İzmir’deki gizemli patlamanın sebebi belli oldu! 10 gün sürecek İzmir’de farklı ilçelerden duyulan patlama sesi paniğe sebep oldu. Valilik’ten yapılan açıklamada, patlamanın ‘askeri alanda yapılan imha çalışmasından kaynaklandığı’ belirtildi.
22.04.2024 Gündem
Çatalca'da ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı
Çatalca'da ekipler mahsur kalan vatandaşları kurtardı Çatalca'da 5 kişi dere kenarında mahsur kalmıştı. İtfaiye ekipleri mahsur kalan vatandaşları böyle kurtardı.
20.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tahliye edildi
Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tahliye edildi Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi'nde bulunan alanda toprak kayması meydana geldi. Valilik, 14 gecekondudan 3'ünün kullanılamaz hale geldiğini ve bölgede yaşayan 70 kişinin tedbir amaçlı tahliye edildiğini açıkladı.
19.04.2024 Haberler
Diyarbakır Valiliği uyardı! 'Su kanallarına girmeyin'
Diyarbakır Valiliği uyardı! 'Su kanallarına girmeyin' Diyarbakır Valiliği, Batman Sağ Sahil ve Batman Silvan sulaması ana kanallarına sulama suyu bırakılacağını, boğulma olaylarının yaşanmaması için kanallara girilmemesi uyarısında bulundu.
19.04.2024 Gündem
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak
Kars’ta LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak Kars ‘ta 8’İnci ve 12. Sınıf öğrencilerine yönelik LGS ve TYT deneme sınavları yapılacak.
19.04.2024 Eğitim
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat
Valilikten ‘sonic patlama sesi’ uyarısı! Bu saatlere dikkat Eskişehir Valiliği 1'inci Ana Jet Üs Komutanlığı’nın bugün saat 10:00-17:00 arasında ses üstü test uçuşu gerçekleştirileceğini ve buna bağlı sonic patlama sesi duyulabileceği konusunda uyarılarda bulundu.
17.04.2024 Gündem
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram'
9 günlükken teşhis kondu! Mihra bebek için 'ikinci bayram' İzmir’de 9 günlükken SMA Tip 1 teşhisi konulan Mihra Helin Yenigün'ün valilik onaylı bağış kampanyası tamamlandı. Gen tedavisi için 1 milyon 819 bin 500 dolar toplandı. Destek veren gönüller Mihra Helin için gökyüzüne 200 adet pembe balon bıraktı.
15.04.2024 Gündem
Şırnak’ta taciz iddiası! Hastanelik edene kadar dövdüler
Şırnak’ta taciz iddiası! Hastanelik edene kadar dövdüler Şırnak'ta bir şahıs, kadını taciz ettiği iddiası nedeniyle bir grup tarafından darp edildi. Olay ile ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.
13.04.2024 Gündem
Şırnak’ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darbedildi! Valilik'ten açıklama
Şırnak’ta taciz iddiasıyla kamu görevlisi darbedildi! Valilik'ten açıklama Şırnak’ta yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kamu görevlisi, kalabalık grup darbedildi. Valilikten konuyla ilgili yapılan açıklamada 4 kişinin gözaltına alındığı ve soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.
12.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama
Kahramanmaraş'ta kahve zincirine taşlı saldırı! Valilikten açıklama İsrail’e destek verdiği iddiasıyla sık sık protestoların hedefi olan bir kahve zincirinin Kahramanmaraş’taki şubesi kimliği belirsiz 1’i maskeli 3 kişi tarafından taşlı saldırıya uğradı. Olayda yaralanan olmazken, saldırı anı bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
12.04.2024 Gündem
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar
Kahvehaneye kar maskeli baskın! Kurşun yağdırdılar Diyarbakır’da kar maskeli 2 kişi, gündüz tartıştıkları kişilere ait kahvehaneye tüfek ve tabancalarla ateş açıp kaçtı. Saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı.
12.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi. Apartman yöneticisi Lütfi Dörter, "Dün elektriğimiz bağlandı. Bugün suyumuz, asansörlerimiz, yani apartmanla ilgili bütün yapılacak işler tamamlandığı için valilik tarafından da apartmana giriş izni verildi. Çok şükür bayramda evimizde olacağız." dedi.
10.04.2024 Haberler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler
29 kişiye mezar olan gece kulübü yangını: Valilik izniyle evlerine girdiler Beşiktaş'ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
10.04.2024 Gündem
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı'
Gece kulübü yangınında hasar gören binaya giriş izni verildi! 'Olay anında oğlum mahsur kaldı' Beşiktaş'ta, 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınında hasar gören Sinan Apartmanı sakinleri bir haftanın ardından bugün, valilik izniyle dairelerine girdi.
9.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.