A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Sevgililer Günü'nde 'Seni Seviyorum' demenin 5 tatlı tarifi
Sevgililer Günü'nde 'Seni Seviyorum' demenin 5 tatlı tarifi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilinize tatlı bir şölen yaşatmak, ona ellerinizle aşk kokan lezzetli tatlılar hazırlamaya ne dersiniz? Öyleyse takın önlükleri, onun için harika bir sürpriz hazırlamak için mutfağa doğru yol alıyoruz.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
İftar menüleri için en kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem? 14 Haziran
İftar menüleri için en kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem? 14 Haziran İftar menüleri Ramazan ayının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ramazan ayı boyunca Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar İftar'da ne pişirsem sorusuna yanıt arıyor. Ramazan'ın 19. gününde iftar menüleri için en kolay yemek tariflerini sizin için derledik.
14.06.2017 Gündem
Carte d’Or Yeni Tatlı Serisini Gururla Sunar
Carte d’Or Yeni Tatlı Serisini Gururla Sunar Ev tipi dondurmanın yenilikçi ve öncü markası Carte d’Or, birbirinden lezzetli ve birbirinden pratik yeni tatlı serisini tanıttı. Carte d’Or’un tatlılarını tanıtan reklam filmini Oscar ve Emmy Ödüllü Amerikalı Yazar ve Yönetmen Bill Fertik çekti. Carte d’Or, dondurmadaki lezzet öncülüğünü yeni tatlı serisiyle de sürdürecek.