Veracruz

Veracruz

Son dakika Veracruz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Veracruz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Veracruz haber sayfamızda...

Veracruz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 veracruz haberi bulunmuştur.
Meksika'da kan donduran olay! Buzdolaplarının içine saklanmış 34 ceset bulundu
Meksika'da kan donduran olay! Buzdolaplarının içine saklanmış 34 ceset bulundu Meksika’da güvenlik güçleri, 34 kişiye ait cesetleri buzdolaplarında gizlenmiş halde buldu. Yetkililer, olayla ilgili 6 kişinin tutuklandığını açıkladı.
14.08.2023 Dünya
Meksika’da uçak denize düştü! 2 pilot ve 1 yolcu kayıp
Meksika’da uçak denize düştü! 2 pilot ve 1 yolcu kayıp Meksika’nın Veracruz eyaletinde küçük bir uçak denize düştü. Uçakta bulunan 3 kişi kayboldu.
29.07.2023 Dünya
Meksika’da korkunç istatistik! Aşırı sıcaklardan 249 kişi öldü
Meksika’da korkunç istatistik! Aşırı sıcaklardan 249 kişi öldü Meksika’da aşırı sıcaklar nedeniyle Mart ayından bu yana 249 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.
28.07.2023 Dünya
Meksika’daki aşırı sıcaklar nedeniyle can kaybı 112’ye yükseldi
Meksika’daki aşırı sıcaklar nedeniyle can kaybı 112’ye yükseldi Meksika'da son haftalarda etkili olan sıcak hava dalgası nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 112'ye yükseldi.
30.06.2023 Dünya
Meksika’daki aşırı sıcak hava dalgasında 8 kişi öldü
Meksika’daki aşırı sıcak hava dalgasında 8 kişi öldü Meksika’da Nisan ayı ortasından bu yana etkili olan sıcak hava dalgasında 8 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2023 Dünya
Meksika’da yanardağdan çıkan küller nedeniyle toz fırtınası yaşandı
Meksika’da yanardağdan çıkan küller nedeniyle toz fırtınası yaşandı Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Haberler
Meksika’da yanardağdan çıkan küller nedeniyle toz fırtınası yaşandı
Meksika’da yanardağdan çıkan küller nedeniyle toz fırtınası yaşandı Meksika’daki Popocatepetl Yanardağı’nın yoğun faaliyeti sonucu meydana gelen kül yağışı, şiddetli rüzgarın etkisiyle toz fırtınasına neden oldu.
25.05.2023 Dünya
Meksika’da tır dorsesinde 100'den fazla göçmen çocuk bulundu
Meksika’da tır dorsesinde 100'den fazla göçmen çocuk bulundu Meksika’nın doğusundaki Veracruz eyaletinde terk edilmiş bir tırın dorsesinde 103’ü refakatsiz çocuk olmak üzere toplam 343 düzensiz göçmen bulundu.
7.03.2023 Dünya
Meksika'da petrol tesisinde patlama
Meksika'da petrol tesisinde patlama Meksika’da bir petrol depolama tesisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı, 5 kişi ise kayboldu.
24.02.2023 Haberler
Meksika'da petrol tesisinde patlama
Meksika'da petrol tesisinde patlama Meksika’da bir petrol depolama tesisinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı, 5 kişi ise kayboldu.
24.02.2023 Dünya
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar
Dünyanın konuştuğu vahşet! Kadın polisi kaçırıp tecavüz ettiler, cesedini parçaladılar Meksika'da Kartel tarafından kaçırılan Vanessa Torres Galán'ın cansız bedeni bulundu. Yapılan otopsi çalışmaları kapsamında genç kadının işkence ve tecavüze uğradığı belirtilirken göğüslerinin de parçalandığı aktarıldı.
16.01.2023 Dünya
Meksika’da aşırı hız yapan araç defalarca takla attı: 1 ölü, 1 yaralı
Meksika’da aşırı hız yapan araç defalarca takla attı: 1 ölü, 1 yaralı Meksika’da sokak arasında aşırı hız yapan araç defalarca takla attı. Kazada araçta bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
28.09.2022 Haberler
Meksika’da 'Javier' alarmı! Okullar tatil edildi
Meksika’da 'Javier' alarmı! Okullar tatil edildi Büyük Okyanus’ta oluşan ve Meksika kıyılarına doğru yaklaşan Javier Fırtınası şiddetli yağışlara sebep olurken, bazı şehirlerde eğitime ara verildi.
2.09.2022 Dünya
Meksika'da 'Danielle' alarmı! Peş peşe uyarı geldi
Meksika'da 'Danielle' alarmı! Peş peşe uyarı geldi Atlas Okyanusu’nda oluşan tropikal hava sisteminin kısa sürede Danielle Fırtınası’na dönüşerek Meksika’ya ulaşacağı bildirildi.
20.08.2022 Dünya
Meksika’da su hortumu sahili birbirine kattı
Meksika’da su hortumu sahili birbirine kattı Meksika’nın Veracruz eyaletinde meydana gelen su hortumu sahili birbirine kattı.
12.08.2022 Haberler
Meksika’da doğal gaz boru hattında patlama: 2 yaralı
Meksika’da doğal gaz boru hattında patlama: 2 yaralı Meksika’da devlet petrol şirketi olan Pemex’e ait bir doğal gaz boru hattında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralanırken, doğal gaz boru hattına yakın bölgede yaşayan 800 kişi güvenlik amacıyla tahliye edildi.
21.07.2022 Haberler
Meksika'da alarm! 'Bonnie' kıyılara ulaştı
Meksika'da alarm! 'Bonnie' kıyılara ulaştı Atlas Okyanusu’nda oluşan ve Orta Amerika ülkelerinde etkili olan Bonnie Tropik Fırtınası gücünü artırarak Meksika kıyılarına ulaştı.
3.07.2022 Dünya
Facebook seri katili! 7 kadını böyle tuzağa düşürdü
Facebook seri katili! 7 kadını böyle tuzağa düşürdü Geçtiğimiz birkaç ay içinde esrarengiz bir şekilde kadınlar tek tek kaybolmaya başladı. Evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 7 kadının tek ortak noktası ise Facebook. Ülkedeki film gibi olay, polisin araştırmaları sayesinde çözüldü.
9.06.2022 Dünya
Agatha Kasırgası Meksika kıyılarına ulaştı
Agatha Kasırgası Meksika kıyılarına ulaştı Meksika’da yılın ilk kasırgası Agatha’nın karaya vurması sonrasında sel ve toprak kaymasına karşı halka uyarılarda bulunuldu. Meydana gelebilecek felaketler nedeniyle, 26 bin kişiye yetebilecek kadar barınaklar açıldı.
31.05.2022 Dünya
Agatha Kasırgası Meksika’da karaya vurdu
Agatha Kasırgası Meksika’da karaya vurdu Meksika’da yılın ilk kasırgası Agatha’nın karaya vurması sonrasında sel ve toprak kaymasına karşı halka uyarılarda bulunuldu.
31.05.2022 Haberler
Meksika’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı
Meksika’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı Meksika’nın Villa Hidalgo şehrine tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. Yaşanan olayda bazı evlerin ve araçların zarar gördüğü bildirildi.
27.04.2022 Haberler
Meksika’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı
Meksika’da tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı Meksika’nın Villa Hidalgo şehrine tenis topu büyüklüğünde dolu yağdı. Yaşanan olayda bazı evlerin ve araçların zarar gördüğü bildirildi.
26.04.2022 Dünya
Meksika’da tırdan yüzlerce göçmen çıktı
Meksika’da tırdan yüzlerce göçmen çıktı Meksika'da bir tırın dorsesinde seyahat eden 359 göçmen yakalandı.
17.01.2022 Dünya
Meksika'dan ABD'ye giden konteynerlerden 600 göçmen çıktı
Meksika'dan ABD'ye giden konteynerlerden 600 göçmen çıktı Meksika'nın Veracruz eyaletinde durdurulan iki tır konteynerinde çoğunluğu Orta Amerika uyruklu 600 göçmenin kurtarıldığı bildirildi. INM, göçmenlerin 23 Ekim'de Guatemala sınırından itibaren yürümeye başladığını ve toplamda 500 kilometre yol katettiğini duyurdu.
21.11.2021 Dünya
Gizli mezardan 65 ceset çıktı
Gizli mezardan 65 ceset çıktı Meksika'da gizli bir mezarda yapılan aramalar sonucunda 65 cesedin bulunduğu bildirildi. Meksika basınında çıkan habere göre, Veracruz eyaletine bağlı Alvarado kentindeki gizli bir mezarda çok sayıda ceset tespit edildi.
18.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Veracruz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.